En İyi Gerilim Filmi

ya ben çok merak ediyorum sevgililer günü katliamını kızlar.münevver çok korkmuş izlerken söylentilere göre

Öldürülen küçük kızların sırlarla dolu cinayetlerini kimin işlediğini bulmaya çalışan bir polis memurunun verdiği zorluklarla dolu görevini anlatan sürükleyici bir film.

gerilim filmi olarak aklıma hemen çığlık geliyor tabi onun komedi olan filmi değil:roflol:
gerçekten çığlığı bir düşünürseniz ne kadar gerilimmi olduğunu anlarsınız çünkü neyin nerden çıkacağını tahmin edemiyorsunuz ve bir anda katil maskesiyle kurbanının karşısında ben ilk izlediğimde çok gerilmiştim ama artık bildiğim için gerilmiyorum.

bencede guzel filmlerdi begenerek izlemistimm

Öldürülen küçük kızların sırlarla dolu cinayetlerini kimin işlediğini bulmaya çalışan bir polis memurunun verdiği zorluklarla dolu görevini anlatan sürükleyici bir film.

izlemedim filmi ama Meltem Cumbulunda küçük bir rolü var filmde onu biliyorum.. bu arada prenses sen nerelerdesin yamafoldumben

ben izlerken pek keyif alamadım ama gerilim topiginde olması gereken film

Son düzenleme:
Mezuniyetini en sevdiği arkadaşlarıyla büyülü bir gece gibi kutlamak isteyen Donna, geçmişini unutarak yeni bir başlangıç yapmak ve bu gecede çok çok eğlenmek ister.

Fakat gece büyülü değil cinayetli bir gece olacaktır ve bu cinayeti gerçekleştirebilecek tek bir kişi vardır, o da Donna’nın öldüğünü ve sonsuza kadar kurtulduğunu sandığı bir sadisttir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…