kızlar ben 40, dk ya kadar izleyebildim
2, bölüm çalışmadı bişeyde anlamadım ya şimdi bunlar kızları kaçırıp bağlıyolar
onların etini mi yiyolar bide sonu nasıl bitiyo biri deyiversin gari kaydirigubbakcemile5
arkadaslar grotesque diye bir film izledim igrenc otesi bir film cok kan var ya boyle bir film olamaz zaten avrupa ulkelerinde yasaklanmis
afısını gormustum canım konusu ne uzerıneydı ıskence mı yapıolardıda kanlıydı
evet canim cok kanli igrenc otesi sacma sapan konusu olmayan bir film biraz testereden biraz otelden esinlenmisler ama uzaktan yakindan alakasi yok zaten filmi yarida kestim kesmeden bicmeden baska birsey yoktu ki:bbo: normalde severim boyle filmleri ama hic hosuma gitmedi bu
anladim canim herseyin abartisi kotu bence sawda hostelde kaararinda oldugu icin izlenebilio asiriya kacinca insan kaldiramio dogal olarak ince bi cizgi var demek bu filmde o cizgiyi asmislar
evet canim aynen zaten avrupa ulkelerinde yasaklanmis bir film
REC FıLMıNı ıZLEDıM
ve açıkcası filmi pek beğenmedim.asşında filmin konusu fena değil ,hani insanları korkutacak ve gerecek bir yapısı var ama bişi filmi berbat etmiş ki o da kamera çekimi.kamera çekimi çok kötü yani ,hani elinize bir kamera alırsınız çekersiniz ya ,işlenmemiş ham hali ile yayınlarsınız aynen öyle..filmde kameran ve bir spiker var..olaylar o kameranın çektiklerinden oluşuyor ,öyle anlatılıyor..halbuki daha profosyonelce bir çekim yapılsa idi bence daha iyi olurdu..kamera hareketleri çok yorucu idi ,bir sağa bir sola sürekli hareket ediyor,bir estetik yok..çekim kötü olduğu için film beni çok etkilemedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?