• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Gerilim Filmi

Testere nin tüm serisi, insan kendini bi girdabin icinde hissediyor,kurtul kurtulabilirsen..

iskelet anahtar
1408 (defalarca seyretmişimdir)
the grudge
the others

ben kanlı işkenceli filmleri korku filmi gibi göremiyorum.testere serileri mesela midemi bulandırıyor..en son frontiers e bakmıştım.domuz pislikleri ile dolu çamur bataklığına kafalarını sokup tünel kazmaya çalışıyorlar,adamın aşil tendonunu kerpeden ile koparıyorlar kaçmasın diye aman allahım iğrenç...işkencelere bakamıyorum.bir arkadaş BEN KORKU FİLMİ SEYRETMİYORUM BİLİNÇALTIMI BUNLARLA DOLDURAMAM demişti.hiç böyle düşünmeiştim.....

En son demi more un alacakaranlık-half light filmini izledim iyi bir gerilim filmiydi, tavsiye ederim.

Unutmuştum hard candy de süper bi gerilim filmiydi.Filmin konusu kısaca şöyle; Hayley, 14 yaşında bir genç kızdır. İnternette tanıştığı 30 yaşındaki moda fotoğrafçısı Jeff ile tanışmak üzere bir kafede buluşurlar. Aralarında yaşanan yakınlaşma onları Jeff'in dairesine kadar götürür ve bu beklenmedik bir olayın başlangıcı olur. Tacizcilerin ders alacağı bir film

testere serisi iyiydi ve identity(kimlik) filmi beğendiğim psikolojik gerilimlerdendir identity ise tam bir sürpriz son!

Tam gerilim olur mu bilmem ama biraz sert bir film olduğu kesin "the number 23"
tavsiye ederim harika:lepi:

6.hıs ve dıgerlerı cok ıyı .fınallerıne baya sasırmıstım .gol evıde ole ızlemeyenler kesınlıkle ızlemelı

"SEVGİLİLER GÜNÜ KATLİAMI"3 boyutlu ve acayip gerilimli çok heycanlı
üzerinize sıçrıyo size fırlıyo gibi oluyo nesneler
kıslar şiddetle gitmenizi tavsiye ediyorum
fatih hıstorya alışveriş merkezinde normal gözlük gibi bi gözlük veriyolar cıkarken geri bırakıyosun
bazı sinemalarda kartondan yapılma bişi veriyolar onun gürüntüsü kaliteli olmuyo
bu ayrıntıya dikkat edin derim!!!

Testereyi tavsiye ederim,bide geçen YETıMHANEYı ıZLEDıM ODA SÜPEEER konulu bir filim..birde DOĞMAMIŞ sinemalardaa da süpeer

İskelet Anahtarı tek geçiyorum gerçekten
onun dışında anestezi de gerçekten seyredilmesi gereken bi film nefesimi tutarak izledim diyebilirim :1ninca:
hasat zamanını yakın zamanda seyretme imkanı buldum fena değil
öldüren sis stephen kingin filmi geçen tvde de yayınlandı reklamlarla canına okumuşlardı filmin bütün havası gitmiş... sonu süper bi film...süprizzzzz

Kızlar geçende INSIDE (içinde) diye bir film seyrettim. Amma gerilimdi he! Mutlaka izleyin. Fransız yapımı bir film. Ama hamile olanlar izlemesin sakın!!!!

GOTHıKA (Buda süper psikolojik gerilim)
TESTERE (1. çok güzeldi.)
MUMYA EVı
KELEBEK ETKıSı (ınsan seyrederken beyni yoruluyor.)
OTEL (serisini mutlaka seyredin)

Testereyi tavsiye ederim,bide geçen YETİMHANEYİ İZLEDİM ODA SÜPEEER konulu bir filim..birde DOĞMAMIŞ sinemalardaa da süpeer

testere tüm serisi hiç sevmedim
doğmamış çok sıkıcı geldi ,sevmedim
son bir kaç sene içinde izlediğim en süper gerilim filmi 1408 mutlaka izleyin derimmm

Back
X