• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Gerilim Filmi

Sınır(da) diye bi film var kesinlikle izleyinn derim .......saw teksas katliamı bunun yanında solda sıfır kalır

unborn- doğmamış 2009 yapım çok super.
the eye-2009 -göz- bu da nefısss.
bır de ben nıcola kıdman the other- dıgerlerı bu fılmde cok gerılmıştım.

Hangisini sayayım ki... ßen korku geriLim hastasıyım.. Artık hangi fiLm nasıL cekilmi$ konusu nedir Tahmin edeßiliyorum...Senaryo yazaßilecek durumdayım yani.... Coook varr CoooooKKK.....

arkadaşlar yetımhane dıye bır fılm ızledım, hakıkatten superdi. 2008 yapımı. çok tırsınç söylemedı demeyın. başta yavaş gıbı gelebılır sonra guzel devam edıyor.

bu arada tavsıyenız uzere az once anestesıyı ızledım. gusel bır fılmdı ama ben 13 saatlık bır operasyon atlatmış bırı olarak bu fılmı ıyı kı daha once ızlememışım. çok pis tırsardım ama şimdı öyle olmadıgını bıldıgım ıçın bıras saçma geldı.

ha bide ziyaretçiler Liv Tylerin oynadıgı film varya oo işte..ayy çok gerilmiştim onda..

kızlar bu filmi kesin ama kesin izleyin Sınır(da) yani Frontière(s) Bundan dahada gerilimi yuksek olan bir film olamaz ...izlediginizde bana hak vericeksiniz...

sinirda-frontieres-kargo-bedava-mb21808_177869_r1.jpg

kızlar bu filmi kesin ama kesin izleyin Sınır(da) yani Frontière(s) Bundan dahada gerilimi yuksek olan bir film olamaz ...izlediginizde bana hak vericeksiniz...

sinirda-frontieres-kargo-bedava-mb21808_177869_r1.jpg

bu nasıl bir afişdir böyle gerçekden gerilimi yüksek bi film olduğu ilk bakışda anlaşılıyor...:1ninca: ben genelde kanlı vahşetli gerilim filmleri yerine daha çok gizliden gizliye tırsıtan gerilim filmlerini tercih ederim (halka gibi...mesela) ...
ama bunu izlemek istiyorum..merak ettim..fisfisfis

Yazdığınız bütün filmleri hemen hemen izledim arkadaşlar :delphin:

ama içlerinden hiçbiri beni 30 gün 30 gece filmi kadar tırsıtıp çığlık attırmadı :kedi:

bu nasıl bir afişdir böyle gerçekden gerilimi yüksek bi film olduğu ilk bakışda anlaşılıyor...:1ninca: ben genelde kanlı vahşetli gerilim filmleri yerine daha çok gizliden gizliye tırsıtan gerilim filmlerini tercih ederim (halka gibi...mesela) ...
ama bunu izlemek istiyorum..merak ettim..fisfisfis

tatlım bencede kesinlikle izle saw teksas katliamı otel vb. filmlerden daha gerilimi yuksek bir film ...kan ve faşizm bu filmde harmanlanıp seyirciye sunulmus kızlar kesinlikle izleyin...

kızlar eger izlerseniz buraya yorumlarınızı yazın olur mu ?

Back
X