En İyi Gerilim Filmi

kızlar bu filmi kesin ama kesin izleyin Sınır(da) yani Frontière(s) Bundan dahada gerilimi yuksek olan bir film olamaz ...izlediginizde bana hak vericeksiniz...

ay izlememmi hatta tavsiye etmişimdir manyak bi filim delikafadulden filimin müzikleride cup diye oturmuş
vereliniortak

ay izlememmi hatta tavsiye etmişimdir manyak bi filim delikafadulden filimin müzikleride cup diye oturmuş
vereliniortak

kesinlikle oyle tatlım ilk 10-15 dkkası biraz sıkıcı ama geri kalanı baya siddet içeriyor gerilim filmlerinden hoslanmama ragmen bana baya agır gelmıstı bir cok sahnesine bakamamıstım

Yazdığınız bütün filmleri hemen hemen izledim arkadaşlar

ama içlerinden hiçbiri beni 30 gün 30 gece filmi kadar tırsıtıp çığlık attırmadı :kedi:

cnm testere otel gibi kesmeli kanlı bşy değil demii..ben sadece adrenalani bol bşy istiyorumkaydirigubbakcemile3senin dediğin flim öyle bşymi acabaa.s.

gnz21 beni iyice meraklandırdın...saw ve teksas katliamından gerilimi daha yüksek bi film
düşünemezdim...fırsatını bulup izliycem ama yanıma izliycek birilerini de bulursam dah iyi olur :kedi:yorumunu yazarım...sengözlerimebaksanab
bide otel de izleyemediğim merak ettiklerim arasında...:1ninca:

bu tür kanlı vahşetli filmlerin saw ve teksas katliamı gibi her sahnesine bakamıyorum da...o yüzden yanımda biri olsun bakamdğım yerleri soruyum...:kedi:kaydirigubbakcemile5

bu tür kanlı vahşetli filmlerin saw ve teksas katliamı gibi her sahnesine bakamıyorum da...o yüzden yanımda biri olsun bakamdğım yerleri soruyum...:kedi:kaydirigubbakcemile5

:)tatlım otelde erotik sahneler daha ağır basıyor bu yüzden pekte hoslandım sayılmaz ozelliklede bu ilk yarım saat için geçerli :)ama genelde fena bir film sayılmaz

cnm teksası 3 tane degisik filmi var benim en cok begendigim teksas baslangıcıydı :)

Son düzenleme:
liv85 sorma bende teksas başlangıcı izledim tek tabi gözlerimi kapatmakdan izlediğim sayılırsa...kaydirigubbakcemile diğerlerini izlemedim...

iskelet anahtar , stephen king'in romanlarının film uyarlamaları(hayvan mezarlığı gibi..),bi de japonların yaptığı gerilim filmlerini(halka,garez)...tavsiye edebilirm bende sana...aklıma geldikçe daha yazarım...

sizden de yeni tavsiyeler bekliyorum...kaydirigubbakcemile5

tatlım aklıma geldikce bende yazarım ...
sagol tatlım onerilerin için sagol ama onlar izledigim pekte begenmedigim flimlerdi ...

testerenin hepicinin seyrettim bi en son çıkan testere 5 kaldı

teksas katlimında seyrettimgüzel filimler özelikle testere.

geçen gün lanetli ev 'i izledim..beni etkilemesi de gerçek bi hikaye olmasıydı...normalde konusu klasik bi korku-gerilim filmi gibi ama o ev de hikayede gerçekdelikafadulden...izlenebilir bi film...

ayy testerenin bgne kadar tüm serisini izedim.ama 6nın afişi manyak biişi olmuş yaaa

kızlar bu filmi izleyen var mı fragmanına soyle bir baktımda oldukca gerilm dolu bir filme benziyor

otel filmi .........izleyin tavsiye ederim

katılıyorum otel müthiş.serisi de var.2 ye kadar sanırım.2 sini de izledim.

sonraa teksas katliamı var onu izleyin
yine seri film.

otostopçu var.geçen tv de de verdiler o da müthiş.

aklıma geldikçe yazarım çünkü karı koca korku filmi hastasıyız kolleksiyon yaptık valla ama dükkanda.eşime de sorar yazarım.ama mutlaka oteli izleyin

kızlar gecenlerde soyledigim filmi izledim yani yuksek tansiyonu kesinlikle ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim eger dikkatlı ızlemeseniz sonunu anlamanız gayet zor ...143 ülkede bu film yasaklanmıs...oldukca siddet ve vahset iceren inanılmaz guzel bir film kızlar eger sınır(da) saw teksas gibi filmlerden hoslanıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim

az önce the uninvited- davetsiz'i izledim son zamanlarda izledigim en iyi filmlerden biriydi
özellikle sonu cok şaşırtıcıydı

sanırım şeytan çarpmasıydı. o olmalı ki halen rüyama kareleri giriyor.. çok iyi bir yapımdı. zaten emily rose adında ki genç kız en iyi oyuncu ödülünü almıştı ve o film de bir sürü ödül almış. emily rose adındaki bir genç kız ailesinden uzakta yatılı okula gidiyor ve olanlar oluyor. izlemenizi tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…