kızlar bu filmi kesin ama kesin izleyin Sınır(da) yani Frontière(s) Bundan dahada gerilimi yuksek olan bir film olamaz ...izlediginizde bana hak vericeksiniz...
ay izlememmi hatta tavsiye etmişimdir manyak bi filim delikafadulden filimin müzikleride cup diye oturmuş
vereliniortak
Yazdığınız bütün filmleri hemen hemen izledim arkadaşlar
ama içlerinden hiçbiri beni 30 gün 30 gece filmi kadar tırsıtıp çığlık attırmadı :kedi:
Yazdığınız bütün filmleri hemen hemen izledim arkadaşlar
ama içlerinden hiçbiri beni 30 gün 30 gece filmi kadar tırsıtıp çığlık attırmadı :kedi:
tatlım bencede kesinlikle izle saw teksas katliamı otel vb. filmlerden daha gerilimi yuksek bir film ...kan ve faşizm bu filmde harmanlanıp seyirciye sunulmus kızlar kesinlikle izleyin...
kızlar eger izlerseniz buraya yorumlarınızı yazın olur mu ?
gnz21 beni iyice meraklandırdın...saw ve teksas katliamından gerilimi daha yüksek bi film
düşünemezdim...fırsatını bulup izliycem ama yanıma izliycek birilerini de bulursam dah iyi olur :kedi:yorumunu yazarım...sengözlerimebaksanab
bide otel de izleyemediğim merak ettiklerim arasında...:1ninca:
bu tür kanlı vahşetli filmlerin saw ve teksas katliamı gibi her sahnesine bakamıyorum da...o yüzden yanımda biri olsun bakamdğım yerleri soruyum...:kedi:kaydirigubbakcemile5
liv85 sorma bende teksas başlangıcı izledim tek tabi gözlerimi kapatmakdan izlediğim sayılırsa...kaydirigubbakcemile diğerlerini izlemedim...
iskelet anahtar , stephen king'in romanlarının film uyarlamaları(hayvan mezarlığı gibi..),bi de japonların yaptığı gerilim filmlerini(halka,garez)...tavsiye edebilirm bende sana...aklıma geldikçe daha yazarım...
sizden de yeni tavsiyeler bekliyorum...kaydirigubbakcemile5
testerenin hepicinin seyrettim bi en son çıkan testere 5 kaldı
teksas katlimında seyrettimgüzel filimler özelikle testere.
otel filmi .........izleyin tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?