En İyi Gerilim Filmi

Off ya kızlar harikasınız.Sizleri tebrik ediyorum, bir gerilim filmi özürlüsü olarak.
Bence film endüstrisi içinde en kayda değer tür gerilim filmleri.Diğerleri az buz, eh işte bana göre ama ben gerilim izleyemiyorum yaa.
Acayip merak ediyorum filmleri, resmen kendilerine çekiyolar beni ama izlesem sonunda ne olacağımı iyi bildiğimden, uzak durmayı tercih ediyorym. kafamçokkarıştı
Aylarca kendime gelemiyorum, sahneler sürekli aklıma geliyor ve tırsıyorum.
Acaba yalnız yaşadığım için mi bu kadar korkuyorum diyorum ama değill.Yalnız olup da izleyenler de var.
Bu konuda ne yapmalıyım acaba.Üstüne gitsem de, ki denedim bişey değişmedi.Bu konuda duyarsızlaşmam şart, konuya çok hassasım.kaydirigubbakcemile3
Sizleri de tekrar tebrik ediyor ve aynen devam, tadını çıkarın diyorum.:1shok:

30 gün gece süper bence
boş odayı izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim
iskelet anahtarıda beğeniyorum
otel
hollywood katliamı kanlı ama gerim gerim geriliyosunuz
korku filmi dışında ölüm yarışı vealacakaranlık tavsiye ederim

her izlemeye gerildiğim bi film var ÇILDIRIŞ her seferindede aynı heycanla izliyorum
sonra SAW(testere) filmleri
korku filmlerinden hoşlanmam hayaletler yaratıklar falan bana göre diil ben gerilimden daha çok hoşlanıyorum
hanımlar genelde hemfikir galiba

evet canim bende izlemistim gercekten bu filmler iz birakan guzel filmler yuksek tansiyon sinir da saw hostel teksas katliam

evet bebegim ya sayısız defa izlemısimdir yuksek tansiyonu ozellikle müzükleri konusu cok ilgimi cekmıstı

tepenin gözleri ve teksas katliamı

ama tepenin gözleri daha etkileyici geldi bana

teksas katliamı nın zaten ilk çekimi güzel değil ikincisi birincisine nazaran daha iyi gibi önce son çekileni sonra ilk çekileni izlemiştim.

ama tepenin gözleri 1 ve 2 yi öneririm gerçekten iyi filmler

Son düzenleme:

ingiliz Sinema yazarları Birliği tarafından ‘Yılın En iyi Korku Filmi’ olarak değerlendirilen filmde, mağara inişi için bir araya gelen altı kız arkadaşın başından geçen korku dolu bir tatili konu almaktadır. Kızların iniş yaptıkları mağaranın derinliklerinde kendilerini aç ve vahşi yaratıklar beklemektedir. Düşen kayalarda mağaranın çıkışını kapatmıştır. Labirentimsi bu mağaradan çıkış yolu aramaya başlayan kızlar, eski sırların ortaya çıkmasıyla birbirlerine sırtlarını döneceklerdir.

bide cehenneme bi adim diye bi film vardi oda korkudan ziyade depresif bi filmdi izlerken oyle hissetmistim magarada gecio bide

Son düzenleme:
prensesfb cnm benimmmmmmmm senin bana fragmanın yolladıgın bir film var onun ısmını unuttum tekrardan soyler mısn gülüm

Baya bi korku filmi izlemiş insan olarak hayatımda tabir-i caizse az kaldı altıma edeceğim film ''The exorcism of Emily Rose '' Türkçesiyle ''Şeytan Çarpması '' oldu.Sakınnnn tek başına falan izlemeyin sakın hatta hiç izlemeyin :)

arkadaşlar çok pardon benim son mesaj korku filmleri kategorisine ait olacaktı.yanlış yazmışım sorry :)

seytan carpmasini bende izlemistim cicikedi
bu arada pisi seninmi?benimde kedim varda ondan sordum cicim

arkadaslar izleyen varmi bugun iskence odasini izledim simdi bunuda izlemek istiorum izleyenlerin tavsiyelerine gore izliyimm dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…