Bebek Beslenmesi En iyi göğüs pompası hangisi sizce?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Pepuke

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
1.552
44
158
Selam hanımlar,ben daha doğurmadım ama bilimum sebeplerden ötürü doktor bebeğiminormalden biraz erken alacak,35-36 hafta gibi en iyi ihtimalle sezaryen olacağım ve şimdiden bir göğüs pompası almak istiyorum fakathangisi iyi bilemedim.elektrikli istiyorum.tecrübelerinize dayanarak sizce hangisi iyidir?yardımcı olursanız çok sevinirim.

valla ben medela dan hiç verim alamadım.Sütüm çok iyiydi yine de hiç sağamadı.Bazen alıp duvara çarpasım geliyor.

Bir hafta kadar Medela kullandım, sonrasında ara ara çekiş gücü azalıp beni yarı yolda bırakacağını anlayınca Lansinoh aldım. Lansinoh Affinity adı, hem çiftli 15 dk'da bitiriyorsun işini, hemde netten indirimli aldım. Memnunum yani canım.

Ben de medela ve lansinoh arasında kararsız kaldım sonunda medela aldım inşallah memnun kalırım ...

lansinoh cok sesli midir isyerinde sagacagim da. ayri bir oda da yok toplanti odalarini kullanacagim

Ben madela kullandım cok memnunum gelinimiz yeni dogum yaptı lansinohu önermişler oda kanmış almış 20 günlük bebegi var şimdi benim madelayi aldı çünkü lansinohu cok yavaş ve az süt çıkarıyor benim sutum boldur buna rağmen lansinohtan cok az sutum çıktı duşunun yani

ben tam 6 ay boyunca Lansinoh kullandım çok ta memnun kaldım diğer markalara göre hem ucuz hemde dayanıklı,hiç bir arıza yaşamadım tavsiye ederim.

lansinoh cok sesli midir isyerinde sagacagim da. ayri bir oda da yok toplanti odalarini kullanacagim

Mesajını şimdi gördüm canım. Medela'dan daha sessiz. Ben oğlum uyuduğunda bile hemen beşiğinin yanında sağıyorum ve uyanmıyor sesine.

Mesajını şimdi gördüm canım. Medela'dan daha sessiz. Ben oğlum uyuduğunda bile hemen beşiğinin yanında sağıyorum ve uyanmıyor sesine.

ben de gec okudum desem bu arada aventin pompasini aldim. uygun fiyattakinden tabii. diger pompalari bilmiyorum ama bunun cekim gucu cok iyi. iki gogsu 10-15 dakika gibi bi surede bosaltiyor. isyerinde oldugum icin sağma, parcalari temizleme falan derken en fazla 30 dakikami aliyor. o da henuz alisamadigim icin.
bir de forumda pompalarin acitabildigiyle ilgili yorumlar okumustum, su ana kadar agri sizi gibi bir sikayetim de olmadi. arkadasim bu pompayi aldiktan sonra bana kendininkini getirdi denemem icin. markasi spectra. henuz denemedim ama o da cok emmnun kalmis.

kızlar slm

ameda ve avent arasında kararsızım..

amedadan ınanılmaz memnun kalanlar var..cekım gucu cok ıyıymıs.. bilemedim ki..
siz ne dersiniz?

tavsiye üzeine medela swing aldım. 10 gün kullandıktan sonra emişş gücü zayıfladı. ara ara hiç çalışmadığı da oluyor. şimdi bu zayıf emiş gücüyle bir göğsü sağmam 15 dk kadar sürdüğü gibi tam olarakta boşaltmıyorç. hele sütüm azsa , çok çok azını çıkarabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…