- Konu Sahibi Pulver2016
bence kırıcı birşey söylediği anda doğrudan kırıldığını belli edeceksitemkar şeyler direk söyle. inan ki pasif agresif davranmak çözüm değil. hem o da dilini biraz tutmak için daha dikkatli davranır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim aramizda 3500 km var normalde. Ne zaman mesafe 0a indi, tiyatro perdesi acildi....Bizim aramızda 1.500 km var nerdeyse. Yetişen yetişiyo her yerden bacımölü taklidi yaparak kurtulamazsın
Hahaha bi arkadaşım “telefonu bulanın Allah belasını versin” demişti. Bana onu hatırlattınız Graham Bell mezarında ters dönmüştür bu sebepleBizim aramızda 1.500 km var nerdeyse. Yetişen yetişiyo her yerden bacımölü taklidi yaparak kurtulamazsın
3 ay niye sizde ilk burdan başlayın kabul etmeyinHer zaman derim, en iyi kaynana en uzakta olani, hatta mumkunse hic varolmayani. Kaynana sorunsalinin okumus kariyer yapmis gelin olmakla da alakasi yok. O yilan dil bir konustu mu, olay kopuyor.
Turkiye'de yasarken kayinvalide ile en fazla 2 kere filan 1 butun gun yanyana kalmisimdir. Bilerek uzak dururum ki sorun cikmasin. Gecen hafta Almanya'ya yanimiza geldi. Tum gun calistigim icin "ya yok ya ne sorunu olur ki" dedim. Daha geleli 5 gun oldu ve o beni kucuk, oglunu dev aynasinda goren bir iki cumlesini bugun sarf ediverdi....ve Su an icim buzzzz gibi oldu. Bilerek mesafe birakip, hic sorunum olmayan kayinvalideye karsi su an ne yapacagim bilmiyorum. Fazla mesaiye mi kalsam, hergun spor salonunda yogaya filan gidip gec mi gelsem, ne etsem de neredeyse hic ortak vakit gecirmesek? Icim sogudu hem de cookkkk
Not: 3 ay kadar burada
Gecen pazar gunu, Sali is cikisimda disarda bulusup, gezecegiz hep beraber diye plan yapmistik. Dunku o cumlelerden sonra birden buz kestigimi anladi, cikmayacakmis disari , evde oturacakmis, esime "siz gidin" demis laf sokarak. Trip atiyor, ayyyy cok da umurumdaydi. Ben nasil uzak dursam derken, o cozumu kendi buldu. E cuma aksamina da aldim biletimi, 1 hafta izin de aldim. Anne ogul oturuversinler. Evimde istedigi esyayi istedigi yere tasiyabilir atabilir degistirebilir, begenmeyip yenisini alir, bunlara asla lafim olmaz. Ama benim hassas noktami/ kirmizi cizgimi aamayacakti.Öff şu erkeklerin annelerinin her türlü rezilliğini örtme çabası rezillik cidden. Hatalıya hatalı denir. Yaşlı olunca insana canının istediğini söyleme hakkı gelmiyor.
Sağlık genel olarak kırmızı çizgidir zaten. Zor bir insan belli, eşiniz de bostan korkuluğu. Allah kolaylık versin.Gecen pazar gunu, Sali is cikisimda disarda bulusup, gezecegiz hep beraber diye plan yapmistik. Dunku o cumlelerden sonra birden buz kestigimi anladi, cikmayacakmis disari , evde oturacakmis, esime "siz gidin" demis laf sokarak. Trip atiyor, ayyyy cok da umurumdaydi. Ben nasil uzak dursam derken, o cozumu kendi buldu. E cuma aksamina da aldim biletimi, 1 hafta izin de aldim. Anne ogul oturuversinler. Evimde istedigi esyayi istedigi yere tasiyabilir atabilir degistirebilir, begenmeyip yenisini alir, bunlara asla lafim olmaz. Ama benim hassas noktami/ kirmizi cizgimi aamayacakti.
Böyle acımasız merhametsiz insanlar annelikle sınanıyor haberleri yok...Esim calisiyordu, orada olsa belki mudahale ederdi. Onceden bahsedeyim, cesitli saglik durumlarindan dolayi cocuk sahibi olmadim, Plana bile alinmadi, mevzusu kapandi. Konu konuyu acti "bak falanca kadin hem kariyer hem cocuk yapmis, masallah saglikli kadin ne de olsa," diye gereksiz bir konuydu. Biz bu konuyu coktan kapatmis olsak bile, yasamis oldugum saglik probleminin yuzume tekrardan catttttt diye yillar sonra
gundeme gelmesi, rafa kalkip kafada cozulmus bu olay biraz fazla acimacizca degil mi?
Biraz uslubunuzu duzeltmekle baslayabilirsiniz mesela.
Sağlık genel olarak kırmızı çizgidir zaten. Zor bir insan belli, eşiniz de bostan korkuluğu. Allah kolaylık versin.
Saglik konusu en agir olaniydi. Bunun disinda bir de beni kucuk gordugu bir ilavesi de oldu. Yeni bir isyerine girdim, meslegimi yapabiliyorum cok sukur. Bana "hayret nasil aldilar seni oraya, cok sasirdim, insallah becerebilirsin verilenleri" dediBöyle acımasız merhametsiz insanlar annelikle sınanıyor haberleri yok...
Ayrıca bu insana lafını yapıştırın siz birşey demedikçe tepenize biner izin vermeyin. Büyük olabilir saygılı olmamız gerekebilir ama bu kadar acımasız davranan insana ben saygı gösterip büyüktür diyip sussam kendime saygısızlık yapmış olurum. O yüzden sizde susmayın lütfen
Ha düşman ha gelin aynı şey onlara göreSaglik konusu en agir olaniydi. Bunun disinda bir de beni kucuk gordugu bir ilavesi de oldu. Yeni bir isyerine girdim, meslegimi yapabiliyorum cok sukur. Bana "hayret nasil aldilar seni oraya, cok sasirdim, insallah becerebilirsin verilenleri" dediYeni mezun degil, 10+ yildir profesyonel is hayatimda , hic kimseden duymadigim bu cumleleri de sarfediverdi....heralde tum bunlari biri ancak dusmanina filan der arka arkaya.
Ömrü hayatında kendisi çalışmış mı acaba çalıştıysa da iş arkadaşları ve patronu kendisi hakkında ne düşünüyorlar neleri becerebilmiş neleri becerememiş merak etmedim değilSaglik konusu en agir olaniydi. Bunun disinda bir de beni kucuk gordugu bir ilavesi de oldu. Yeni bir isyerine girdim, meslegimi yapabiliyorum cok sukur. Bana "hayret nasil aldilar seni oraya, cok sasirdim, insallah becerebilirsin verilenleri" dediYeni mezun degil, 10+ yildir profesyonel is hayatimda , hic kimseden duymadigim bu cumleleri de sarfediverdi....heralde tum bunlari biri ancak dusmanina filan der arka arkaya.
Ha düşman ha gelin aynı şey onlara göreAğzının ayarı olmayan, patavatsız insanları hiç sevmem cidden. Kaç yaşında insanlar çenesini tutamıyor.
Ömrü hayatında kendisi çalışmış mı acaba çalıştıysa da iş arkadaşları ve patronu kendisi hakkında ne düşünüyorlar neleri becerebilmiş neleri becerememiş merak etmedim değil
Ayrıca sizde umarım bir cevap vermişsinizdir karşılığı olarak.
Soka girdigim, asiri sinirlenip ayni anda hayal kirikligina ugradigim icin, o an bana resmen "kal" geldi. Dedigim gibi kabuguma kapandim resmen. Zaten bugun cok gec Eve gidecegim, gormeyecegim. 10 kere dusunup 1 kere konusacagim zaman gelecek elbet.Dediğimi yap, yaptığımı yapma sözünün adeta kanlı canlı halisiniz maşallah…
Ne kadar rahat bir şekilde başkalarına üslup ve adabımuaşeret dersi veriyorsunuz öyle, ağzım açık okuyorum yorumlarınızı…
Konu sahibi birkaç yorumunuzu okuyabildim, fevri bir üslubunuz var ama, sizi anne olamamanızdan vuran kayınvalidenize karşı hissettiğiniz duygular için suçlayamam. Sadece haklıyken haksız duruma düşmemeniz için kendinizi ifade etme şeklinize dikkat etmenizi önerebilirim.
Eşiniz bir zahmet aradaki dengeyi sağlasın, öyle bostan korkuluğu gibi durmasın. Yaşlı kadın- erkek diye her söyleneni sineye çekmek zorunda değil insanlar.
Ayrıca 3 ay misafirlik mi olur?? Korku filmi gibi yahueşinizin bu konuda da bir şey yapmıyor oluşu ayrı sinir bozucu. Elbette anneler babalar gelir, evlatlarında kalır ama, hem uygun süre misafir olurlar hem de bu süreçte hareket ve söylemlerine dikkat ederler.
Offf offfffff.....dun esim yokken, yalnizken icindeki kini kustu yuzume! Oyle seyler dedi ki...."senin gibi birini kac erkek kabul eder, benim zavalli oglum senden ne cekiyor. Zaten daha gencken cocuk da yapmadin. Para biriktirmeye kafaya koymussun, sanki yarina sag cikacagini biliyorsun. Hayat musterek, vereceksin parani kocana tabi ki" dediklerinin arasinda aklimda kazili kalmis olanlar....Ha düşman ha gelin aynı şey onlara göreAğzının ayarı olmayan, patavatsız insanları hiç sevmem cidden. Kaç yaşında insanlar çenesini tutamıyor.
Çok üzüldüm cidden kayınvalideniz çok terbiyesizmiş ben olsam evden kovardım 3 ay kalmasına izin vermeyin eşiniz laf ederse o da gitsin annesiyle. Sınırı çok aşmış çok ayıp insan ömürlük yüz yüze bakacağı insana böyle şeyler söyler mi yaşlı bir de 2 gün sonra bu kızın yardımına muhtaç olurum diye de düşünmüyor.Offf offfffff.....dun esim yokken, yalnizken icindeki kini kustu yuzume! Oyle seyler dedi ki...."senin gibi birini kac erkek kabul eder, benim zavalli oglum senden ne cekiyor. Zaten daha gencken cocuk da yapmadin. Para biriktirmeye kafaya koymussun, sanki yarina sag cikacagini biliyorsun. Hayat musterek, vereceksin parani kocana tabi ki" dediklerinin arasinda aklimda kazili kalmis olanlar....
ve patladim....." Siz ne diyorsunuz farkinda misiniz? Ben oglunuz gibi yari zamanli calisan degil, fulltime calisan, elinde saglam meslegi olan biriyim. Ben isten ayrilayim, bu evi oglunuz n.h gorur, e tabi sizin de -bayildim dediginiz bu Evi siz de ruyanizda gorursunuz. Siz Beni asagilamaya ne kadar ant icmissiniz. Kac kadin oglunuz gibi birinle evlenir ki, Su anda yediginiz yemekleri bile benim kazandigimla aldik. Ben Su ana dek, esimle bu Para mevzusunu laf etmemisken, siz ne haddinize ustune beni bir de asagilamaya calisiyorsunuz. Siz beni sahipsiz mi sandiniz? Zaten gidiyorum Istanbul'a, siz de bu sirada oglunuza Yeni gelin bulursunuz" dedim....
1 hafta TRde ailemleyim.
gercekten sorun olmayan bir evliligi, bir kaynana nasil yikar, muthis ibretlik bir durum.
Benim gibi saygida kusur etmeyeni de bu hale getiren kaynanayi kutluyorum.
Offf offfffff.....dun esim yokken, yalnizken icindeki kini kustu yuzume! Oyle seyler dedi ki...."senin gibi birini kac erkek kabul eder, benim zavalli oglum senden ne cekiyor. Zaten daha gencken cocuk da yapmadin. Para biriktirmeye kafaya koymussun, sanki yarina sag cikacagini biliyorsun. Hayat musterek, vereceksin parani kocana tabi ki" dediklerinin arasinda aklimda kazili kalmis olanlar....
ve patladim....." Siz ne diyorsunuz farkinda misiniz? Ben oglunuz gibi yari zamanli calisan degil, fulltime calisan, elinde saglam meslegi olan biriyim. Ben isten ayrilayim, bu evi oglunuz n.h gorur, e tabi sizin de -bayildim dediginiz bu Evi siz de ruyanizda gorursunuz. Siz Beni asagilamaya ne kadar ant icmissiniz. Kac kadin oglunuz gibi birinle evlenir ki, Su anda yediginiz yemekleri bile benim kazandigimla aldik. Ben Su ana dek, esimle bu Para mevzusunu laf etmemisken, siz ne haddinize ustune beni bir de asagilamaya calisiyorsunuz. Siz beni sahipsiz mi sandiniz? Zaten gidiyorum Istanbul'a, siz de bu sirada oglunuza Yeni gelin bulursunuz" dedim....
1 hafta TRde ailemleyim.
gercekten sorun olmayan bir evliligi, bir kaynana nasil yikar, muthis ibretlik bir durum.
Okurken kan beynime sıçradı.Offf offfffff.....dun esim yokken, yalnizken icindeki kini kustu yuzume! Oyle seyler dedi ki...."senin gibi birini kac erkek kabul eder, benim zavalli oglum senden ne cekiyor. Zaten daha gencken cocuk da yapmadin. Para biriktirmeye kafaya koymussun, sanki yarina sag cikacagini biliyorsun. Hayat musterek, vereceksin parani kocana tabi ki" dediklerinin arasinda aklimda kazili kalmis olanlar....
1 hafta TRde ailemleyim.
Esine anlatmadin mi bunlari