En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1408.JPG
izlemistim bu filmi ama bana o kadar korku gelmemistti

Testere bence korku değil gerilim (ki benim kadar tırsak bi insan yoktur ). Ama bu filmin kötü olduğu anlamına gelmez çok zekice ve etkileyici bi filmdir (ben filmden çıkınca ya benle de 'oyun' oynamak isterse naparım die düşünmüştüm :utangac:)

Testere bence korku değil gerilim (ki benim kadar tırsak bi insan yoktur ). Ama bu filmin kötü olduğu anlamına gelmez çok zekice ve etkileyici bi filmdir (ben filmden çıkınca ya benle de 'oyun' oynamak isterse naparım die düşünmüştüm :utangac:)

bencede korku kategorisine girmio saw serisi gerilim insani gerio izlerken ve konusu cok guzel islenio sahnelerle butunlesio altincisini sabirsizlikla bekliorum

kızlar bana testere gibi kesmeli biçmeli olmayan, son durak tarzı olmayan, bi katilin yada bişeyin insanları tek tek öldürmediği, yani tek marifeti, kan ve işkence, şiddet olmayan, daha gizemli bi kaç korku filmi önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
evet en çok korktuğum şeytan filmi çok etkileyeci bir film yıllar geçmesine rağmen halen gündemde olan bir korku filmi onun dışında az önce sinemadan geldim evdeki düşman filmini izledim bence korku filmiyle alakası yok cinayet işleri korku gerilim gibi gelmiyor bana ve kan donduracak cinsten cinayetlerde değil işlenen ya olay şu aslında işin içine cin şeytan girdiği an insanda etki bırakıyor gerisi sadece izleniyor ve unutuluyor.

Beyazperdeyi kana boğan tüm zamanların en kanlı 10 filmi seçildi..

x sitesinde yayınlanan listeye göre sinema tarihinin en vahşi 10 filmi şöyle sıralandı:

“The Texas Chain Saw Massacre-Teksas Katliamı/1974″ (Tobe Hooper),
“Hostel-Otel/2006″ (Eli Roth),
“Haute Tension-Yüksek Tansiyon/2003″ (Alexandre Aja),
“The Last House on the Left-Soldaki Ev/1972″ (Wes Craven),
“I Spit on Your Grave-Mezarına Tüküreceğim/1978″ (Meir Zarchi),
“A Clockwork Orange-Otomatik Portakal/1971″ (Stanley Kubrick),
“Saw-Testere/2004″ (James Wan),
“Cannibal Holocaust-Yamyamlar Cehennemi/1980″ (Ruggero Deodato),
“Two Thousand Maniacs-ıki Bin Manyak/1964″ (Herschell Gordon Lewis) ve
“The Hills Have Eyes-Tepenin Gözleri/2006″ (Alexandre Aja).

The Hamiltons katıldığı birçok festivalden ödülle dönen muhteşem bir bağımsız korku filmi. “Her ailenin kendi sırları vardır” cümlesiyle kendini ifade eden film, başlangıçta konu itibarıyle Hostel tipi bir işkence filmi izlenimini uyandırıyor. Ancak muhteşem bir sonla seyirciyi ters köşeye yatıran film, konuyu ne kadar özgün ve profesyonelce ele aldığını kanıtlıyor. Her ne kadar düşük bütçeli bir film olsa da ayrı ayrı her biri çok gerçekçi ve özenle yaratılmış karakterleri, aynı zamanda tedirgin edici atmosferi film boyunca koruyan atmosferi ile The Hamiltons, korkuseverlerin ve bağımsız filmlerden hoşlananların kaçırmaması gereken bir yapım.

Hamiltonlar, ebeveynlerini kaybetmiş ancak bir aile olarak kalmaya çalışan bir grup kardeştir. Büyük ağabey David ailenin babası rolünü üstlenmiş ve sorumluluğunu üzerine almıştır. ıkizler Wendell ve Darlene daha kendi başlarına buyruk hareket ederlerken, içine kapanık küçük kardeş Francis’in ailesiyle ilgili rahatsızlıkları vardır. Sürekli evlerini değiştiren Hamiltonlar her ne kadar dışarıdan yalnız aynı evde yaşamaya çalışan bir grup kardeş gibi gözükseler de, aslında çok büyük sırlara sahiptirler.

konusu hamiltonlarin boyle sen neyini begenmedin canim

Ben hiç korkamıyorum artık bu korku filmlerinde,
Çok komik geliyorlar ve gülüyorum.
(En son 6.hisi izlerken korktuğumu hatırlıyorum;
O da ortaokul yıllarıma tekabül eder:1rolleyes:)

Back
X