En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
71117.jpg
Christine bir ev kredisi uzmanıdır. Esrarengiz görünümlü Bayan Ganush’un aldığı konut kredisinin vadesinin uzatılması için bankaya gelişine kadar hayatı normaldir. Christine, borcuna karşılık evden tahliye edilmesi için talimatı verince Bayan Ganush zor durumda kalır. ıntikam hırsına kapılan yaşlı kadın Christine’ye çok güçlü bir büyü yapar. Christine’in başvurduğu kâhin, büyüyü tersine çevirecek bir süreç başlatır.

kizlar bu filmin hemen hemen yasaklanmadigi ulke yokmus
izleyen varmi

prensesfb bende senin gibi duyup merak etmiştim, internette hatta videogoogle da ararsan çıkıyor ben ilk bölümünü izledim ama çok iğrenç ve saçma bulduğum için gerisini izlemedim.

aklima geldide katil asansor vardi izleyen varmiydi eski bi film kati elektrik vardi bide

eğer sizde benim gibi karanlıktan ve karanlıkta aynalara bakmaktan korkuyorsanzzzz AYNALAR filmi tammm size göre !! sinemasında yerime yapışmıştım resmen :D

2drf1p4.jpg

kiyma
Tür: Korku
Süre: 90 dk
Yönetmen: Tiwa Moeithaisong
Ülke: Tayland
Film Dili: Tay Dili
Oyuncular: Mai Charoenpura, Rattanaballang Tohssawat, Anuway Niwartwong, Wiradit Srimal

2e4zuwh.jpg

Yapım:2009 ~ ıngiltere
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Gregory Mandry
Senaryo:Michael Bell
Yapımcı:Rob Weston, Simon Sharp
Görüntü Yönetmeni:Tom Jenkins
Müzik:Mark Hill

cok korkunc ikisinide izledim izlemenizi tavsiye ederim

kızlar bu filmerin afişleri bile iğrenç:) çok kalitesiz gözüküyor , gerçekten seviyormusunuz güzel mi?

cok heycanli guzel ben sevdim korku ve gerilim korkmak icin izlenir turkler yapamiyor guzel korku flimikötükedihüso

ya bu filmin 2 tane farklı sonu varmış ama. sinemadaki farklı bitti, arkadaşımın izlediği daha farklıymış. dvd de farklı bir son mu yaptılar ki CADIARZU

ya bu filmin 2 tane farklı sonu varmış ama. sinemadaki farklı bitti, arkadaşımın izlediği daha farklıymış. dvd de farklı bir son mu yaptılar ki CADIARZU

ben sinemada izlemistim canim dvdde nasil bitmiski acaba

prens sen cok seviyorsun herhalde korku flimini

Kyle, çocukluğunda bir gece aniden uyandığını ve kendisini öldürmeye hazırlanan Tooth Fairy isimli efsane canavarı gördüğünü iddia etmektedir. Olaydan sonra kız arkadaşı Caitlin ve onun erkek kardeşi dışında herkes, aklından zoru olduğunu düşünmüştür.

Fakat yıllar sonra efsane geri döner...

:lepi:kötükedihüsohihoyyyt

Kyle, çocukluğunda bir gece aniden uyandığını ve kendisini öldürmeye hazırlanan Tooth Fairy isimli efsane canavarı gördüğünü iddia etmektedir. Olaydan sonra kız arkadaşı Caitlin ve onun erkek kardeşi dışında herkes, aklından zoru olduğunu düşünmüştür.

Fakat yıllar sonra efsane geri döner...

:lepi:kötükedihüsohihoyyyt

filmi izledinmi ??

Back
X