En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeralti-Mezarligi-Catacombs-Turkce-Dublaj.jpg
oneririm kizlar

:roflol:

benim en iyi korku diyebileceğin tek film Diğerleri herhalde. izlemediysen hakkını yeme şimdi :p

araf varmış bak çok korkunmuş. sonra dabbe falan akannehir

others'ı izledim ya çok severim onu da o pek korku değil gerilim daha çok.. hani film bitip yatağına girdikten sonra yorganın altına saklanmana gerek kalmıyo sırnaşık şey ben işte o dediğin araftır dabbedir musallattır kesinlikle izlemem izleyemem.. sonra psikolojim bozulyo, muhabbetine bile dayanamıyorum inan ki.. bi kere kızlarla gece astral seyahat muhabbeti yaptık düşün onda cin bile yok, ben kaç gün uyuyamadım psikolojim bozuldu.. evde yalnız kalınca bi aklıma geliyo sonra leyla oluyorum laelaelaelaelae

others'ı izledim ya çok severim onu da o pek korku değil gerilim daha çok.. hani film bitip yatağına girdikten sonra yorganın altına saklanmana gerek kalmıyo sırnaşık şey ben işte o dediğin araftır dabbedir musallattır kesinlikle izlemem izleyemem.. sonra psikolojim bozulyo, muhabbetine bile dayanamıyorum inan ki.. bi kere kızlarla gece astral seyahat muhabbeti yaptık düşün onda cin bile yok, ben kaç gün uyuyamadım psikolojim bozuldu.. evde yalnız kalınca bi aklıma geliyo sonra leyla oluyorum laelaelaelaelae

hhmmm sen korktuğun için izleyemiyosun CADIARZU Dabbe ,Araf ı ben izlemedim ama duyduğuma göre korkutmaktan ziyade gülmekten öldürüyormuş :p

emin ol ben onlarda gülsem bile yine de içimde bi acaba mı korkusu kalır :1ninca: felaketim bildiğin gibi değil :D ama musallatın fragmanını görmüştüm tvde gerçekten etkileyici gözüküyodu

emin ol ben onlarda gülsem bile yine de içimde bi acaba mı korkusu kalır :1ninca: felaketim bildiğin gibi değil :D ama musallatın fragmanını görmüştüm tvde gerçekten etkileyici gözüküyodu

konusu çok güzel ama film vasat. ya bizde ne biçim hikayeler var, ne kadar geniş bi kültürümüz varda biri çıkıp değerlendirmiyor bunu ... adam gibi bi korku filmi yapamadılar. amerika el kamerasıyla çekiyor artık korku filmlerini. bizimkiler hep "bizde teknoloji yok"un arkasına sığınıyordu pehhhh

ya bende cok korkarak ızlerım o yuzden kalıtelıını falan bılmem en cok korktuklarımdan teksas katlıamını sayabılırım

yuksek tansiyon teksas katliami sinirda hostel saww uzayip gider:))

ya beni şööyle donuma işeticek bi film arıyorumkaydirigubbakcemile3
ama saw türü filmleri sevmiyorum korku değil bence onlar vahşilik ya!

öcülü böcülü de olabilir=))

halka- hayvan mezarligi-olum kapani2ve 3-saw 1 2 3 4 5 --lanetli tepe aklima simdilik gelenler bunlar arkadaslar

Son düzenleme:
bence lanetli tepe.ayrıcada filim benım icin cok özeldır.esımle cıktıgımızın ikinci gunu gıtmıstik.secımı benım yapmamı istedi ve bende bu fılmı secmıstım ne romantık demi-tatlicadiarzu-.gırmeyelım demıstı ama ben ısrar etmıstım.ne bıleyiyım bu kadar korkunc ve igrenc oldugunu.hala esımle güleriz.nasıl olduda o fılme gıttıgımızesırnaşık şeykorkunc ama bır okadarda romantık bır fılımdır benım ıcın:roflol:

ya beni şööyle donuma işeticek bi film arıyorumkaydirigubbakcemile3
ama saw türü filmleri sevmiyorum korku değil bence onlar vahşilik ya!

öcülü böcülü de olabilir=))

Orphan ve Paranormal Activity. İkisindende çok fena tırstım :utangac:

Back
X