En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazılarını izledim ama tavsiyelerinizede bir bakayım bakalım korkmazsam...

ifzsw3.jpg

bence saw serisi otel serisi ve buna benzeyen kesmeli biçmeli filmlerin korku filmiyle hiç bir alakası yok..uzaktan yakından..onlar psikopatlık ya vahşilik canilik...korku öyle olmaz bana göre..

bence saw serisi otel serisi ve buna benzeyen kesmeli biçmeli filmlerin korku filmiyle hiç bir alakası yok..uzaktan yakından..onlar psikopatlık ya vahşilik canilik...korku öyle olmaz bana göre..

bende seytan ruhlu filmleri daha cok korku olarak goruyorum canimmcim

REC FıLMıNı ıZLEDıM

ve açıkcası filmi pek beğenmedim.asşında filmin konusu fena değil ,hani insanları korkutacak ve gerecek bir yapısı var ama bişi filmi berbat etmiş ki o da kamera çekimi.kamera çekimi çok kötü yani ,hani elinize bir kamera alırsınız çekersiniz ya ,işlenmemiş ham hali ile yayınlarsınız aynen öyle..filmde kameran ve bir spiker var..olaylar o kameranın çektiklerinden oluşuyor ,öyle anlatılıyor..halbuki daha profosyonelce bir çekim yapılsa idi bence daha iyi olurdu..kamera hareketleri çok yorucu idi ,bir sağa bir sola sürekli hareket ediyor,bir estetik yok..çekim kötü olduğu için film beni çok etkilemedi...

ve 20li yaşlarında falan olanlar iyi bilirler katil bebek chucky'i. benim çoğu arkadaşımın çocukken en korktuğu filmmiş benimse bebeğime ismini verebilecek kadar sevdiğim filmmiş. şaka gibi ya bi tane bebeğimin adını chucky koymuşum! :roflol:

Ben de filmi seyrettikten sonra en sevdiğim bebeğimi saçları ve gözleri chucky ye çok benziyor diye halama vermiştim. yıllar sonra korkum geçince geri aldım. Hatıra olarak saklıyorum :roflol:

En çok etkilendiğim film FARM HOUSE. Arkadaşımla izledik. Sonuna inanın bakamadım bile. o kadar çok etkilendik ki benim bebişi gecenin bir yarısı uyandırıp sevdik kafamız dağılsın diye.off ya şimdi afişi tekrar görünce tüylerim diken diken oldu eyvahedigeldismile:a015:
farmhose.jpg

Yapım : 2008, ABD
Tür : Gerilim / Korku / Gizem
Yönetmen : George Bessudo
Senaryo : Daniel P. Coughlin, Jason Hice
Oyuncular : Jamie Anne Allman , Flynn Beck , Ryan Coughlin , Jack Donner , Nick Heyman , Henry Hudson , Kelly Hu , Krystal Landrum , Brandon Molale, Olga Rosin
Yapımcı : Todd Chamberlain, Brandon Ellison, Mike Karkeh , Paul Seng
Görüntü Yönetmeni : Tim Hudson
Müzik : Mark Petrie
Süre : 1 saat, 32 dk.

Konusu:

Scarlet ve Chad adında genç bir çift çocukları Gonny'in ölümünden sonra hem yaşadıkları acıdan biraz olsun uzaklaşmak hem de yeni bir başlangıç yapmak için yaşadıkları şehirden ayrılıp Seattle'da yaşamak için yola çıkarlar. Chad'in bir an için uyuya kalınca kaza yaparlar. Yardım çağırmak için bir çiftlik evine giderler. Buradaki insanlar kendilerine çok misafirperver davranırlar. Fakat bu iyiliğin ardında saklı olan sürprizlerle dolu acı gerçeği sonradan öğreneceklerdir.

dehşet treni,korku kapanı 2,3- otel1,2-tepenin gözleri1,2- sevgililer günü katliamı,mumya evi

bı de gerılım var tam korku sayılmaz
kapı komsusu degısık bır fılm tavsıye ederım tek cd

Paranormal activity
resim ekleyemiyorum ama kesinlikle tavsiye edebilecegim bi korku filmidir

Back
X