En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bir korku filmi hastasi olarak artik hicbir filmden korkmuyorum etkilenmiyorum bildiginiz film varmi beni korkutabilecek yazdiginiz butun filmlere baktimda hic biri beni gercekten uyutmayacak kadar korkutmadi hotel filmi turu filmler beni korkutmuyor midemi bulandiriyor

bayılırım korku filmlerine...hımm.. en son izlediğim ölüm çığlığı'ydı.Tavsiye ederim :))

the exorcist.73 yapımı olan.bence gayet korkunçtu.
öldüren oyunu da tavsiye ederim

dün akşam şeytan çarpmasını izledim.öyle fazla da korkunç dedğildi.burda okuduğum yorumlardan sonra izleyemem korkarım vs diyordu ama etkilemedi beni.onun yerine linda blair'in olduğu şeytan daha ürkütücü

korku filmlerini severim ve hemen hemen hepsinide izlemişimdir ama beni aylarca etkisine alan tek film vardı oda türk yapımı olan MUSALLAT bayan bi korkmuştum :) birde sinemada REC ölüm çığlında son sahnede çığlık atığım olmuştu :) diğerleri ya güldürdü yada midemi kastı

Ben de dün gece eski "Exorcist"i izledim. Yeni versiyon "Şeytan Çarpması" daha çok ürkütmüştü beni. Eskisinden zevk alamadım, hatta güldüm bir çok sahnesine.

"The Entity"

80'li yıllarda çocuk olanlar hatırlayacaktır bu filmi, yaşanmış bir hikayenin filme alınmış haliydi.

Bilinmeyen bir "şey" tarafından taciz edilen ve tecavüze uğrayan bir kadının ve onca araştırılmasına rağmen bir türlü sırrı çözülemeyen bir olayın öyküsü.

Olayın gerçekten yaşanmış olması ve filmin sonunda kadının artık yaşadığı yerin ve saldırıların zaman zaman halen devam ettiğinin söylenmesi olayın en ürkütücü kısmı galiba.

Kocasını nasıl da doğruyor ama. şakkıdı

Son düzenleme:
bayılırım korku filmlerine...hımm.. en son izlediğim ölüm çığlığı'ydı.Tavsiye ederim :))

İzledim ben de. Çocuğun her tarafından kanlar akıyor.

the exorcist.73 yapımı olan.bence gayet korkunçtu.
öldüren oyunu da tavsiye ederim

Dilini çıkarma sahnesi falan komikti yav. kaydirigubbakcemile3 Öldüren Oyun iyiydi bir kaç kere izlemiştim.

Dehşet Treni'ni izleyin. Çok manyak katlediyor insanları. Dehşet sahneler mevcut. delikafadulden Prensesim tam sana göre izle valla. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…