En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
the conjuring en iyilerden biri, ana karakterler gerçek zaten onların hayat hikayesini filan da okuyunca önceden iyice korkmuşum

the skeleton key muhteşem!! gerçekten korkutuyor ve geriyor ama özellikle sonu çok şaşırtıcı tavsiye edilir

kesinlikle dabbe 5 zehri cin... bu zamana kadar yüzlerce korku flimi izledim bu kadar korktugumu hatırlamıyorum, nerdeyse flimin başında sinemadan çıkıcaktım. muhteşemdi. psikolojimi altüst etti.

Şimdiye kadar en etkilendiğim film Şeytan Çarpması (Emily Rose) oldu. Kıza gece öğrenci yurdunda saldırıyordu iblis. Bende gece vakti öğrenci yurdunda izlemiştim. Sanırım o yüzden çok etkilendim. Onun dışında Şeytan-i Racim ve Ammar Cin Tarikatı filminlerinin sonu beni çok etkiledi. Musallat, Siccin, Üç Harfliler Marid Türk yapımlarından en çok etkilendiklerim. Ayrıca James Wan imzalı filmlerin hiçbiri kötü çıkmaz. Tavsiye ederim.

son yerli korku flim izleyen varmi.Adini unuttum.Lise öğrencilerinincin çağırdığı flim .:)

Doğrusunu söylemek gerekirse, bugüne kadar izlediğim korku filmlerinden hiç korkmadım, bir film hariç. O filmi de çok önceden izlemiştim, adını falan her şeyini unuttum. Ama bazı sahnelerini hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…