En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar şimdiye kadar izlediğiniz en iyi korku filmi hangisi sizce??

Hani ''korkudan kanım dondu'' , ''günlerce etkisinde kaldım'' diyebileceğiniz bir korku filmi var mı??

Benim bu konuda vereceğim isim :

ŞEYTAN- THE EGZORSİST (İlk bölümü yani Linda Blair ın çevirdiği orjinal versiyonu)

Ben korku filmlerin de korkamıyorum nedense yani korkmak istiyorum ama olmuyor hele o freddy vardı elm sokağı kabusu falan resmen komedi filmi gibi gülerek izlerdim,ama son dönemde izlediğim 'halka' vardı ondan biraz etkilenmiştim özellikle tv. yi kapattıktan sonra :1rolleyes: içinden kız çıkacak diye :Roflol: buarada gerçekten tavsiye edeceğiniz gerçekten korkutucu bir film varsa lütfen isim verin.

Yahu ben tırsığımdır izlemem öyle şeyler. Aman aman eksik kalsın.

emoşcum bencede en iyi türk korku filmi büyüydü bende çok etkilendim ben gece 12 de sinema da izlemiştim öfff

ben korku filmlerini genelde gündüz izlediğim için çok etkili olmuyor. ve çoğu korku filmlerinde sonuca ulaşmış oluyor. eğer yarım bırakılsa belki bende tırsarım. o yüzden hafızamda yer etmiş bir korku filmi yok..

Korkudan çok gerilim filmi sayılır ama Halka serisini ,birde çok eskidir İnsan kasabı diye bir film vardı onu da beğenmiştim.

Benim aklıma Kimlik geldi. IDENTITY.

Değişik bi gerilim filmiydi. Tavsiye ederim valla çok ilginç bir kurgu ve müthiş bi final.

Yapma allah aşkına ya büyü filmi izlediğim en komik filmdi ne o öyle herşey sahte kan bile kan gibi değildi yok bence türkler bu korku filmi işini beceremiyor.

aynen katiliyorum butun cumlelerine mesure, bende korkamiyorum freddy'i bende komik buluyorum ve bende halka filmindeki o kizdan etkilenmistim hayret tesadufe bak

ben hepsinden korkuyorum, helede filmde kucuk cocuklar olunca halka filminin orijinalina baktim baya bir sure cok korktum

Freddy'in elm sokagı serisi etkileyiciydi ben severim korku filmlerinijeyyar

kızlar testere üçü seyreden varmı korkunç sayılmaz ama bol kanlı bir gerilim diyebilirim .ben kolay kolay iğrenmem ama bu film acayip iğrençti.tavsiye ederim.:1shok:

canım testere 1 ve 2 de çok güzeldi

bende korku filmi sevenlerdenim cok izlerim beni cok korkutan yok ama garez filmi gercekten güzel bir korku filmi birazcık tırstım izlerken

ben korku fılmlerının hepsınden korkarım kucukken ...çiğlığı ızlemiştım ama nasıl korktum sormayın ben korku fılmlerının hepsınden coooooooook korkarım kucukken ruyalarıma bıle gıredı bence korku fılmlerının hepsı cok korkunçççççççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…