En iyi korunma yöntemi.

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar 2 ay sonra düğünüm var.Sizce en iyi ve saglikli korunma yöntemi nedir?Prezervatif cok his azaltiyor mu?Tesekkur ederim simdiden..

Kizlar 2 ay sonra düğünüm var.Sizce en iyi ve saglikli korunma yöntemi nedir?Prezervatif cok his azaltiyor mu?Tesekkur ederim simdiden..
ben ilk defa korunma için en uygun yöntemin prezervatif olduğunu düşünüyorum. çocuk sahibi olana kadar da bu şekilde gitmesinde fayda var çünkü doğum kontrol hapı bazı kişilerin hormonlarını alt üst edebiliyor bu da alınmaması gereken bir risk bence. çok his azalttığını da düşünmüyorum pek çok çeşit arasından uygun olanı bulabilirsiniz farklı çeşitler deneyerek en uygununu seçebilirsiniz. eşim de çok şikayetçi olmamıştı açıkçası o benim ilaç almamdan pek hoşlanmadığından bu yöntemi tercih etmiştik

ben ilk defa korunma için en uygun yöntemin prezervatif olduğunu düşünüyorum. çocuk sahibi olana kadar da bu şekilde gitmesinde fayda var çünkü doğum kontrol hapı bazı kişilerin hormonlarını alt üst edebiliyor bu da alınmaması gereken bir risk bence. çok his azalttığını da düşünmüyorum pek çok çeşit arasından uygun olanı bulabilirsiniz farklı çeşitler deneyerek en uygununu seçebilirsiniz. eşim de çok şikayetçi olmamıştı açıkçası o benim ilaç almamdan pek hoşlanmadığından bu yöntemi tercih etmiştik
Erkekler de korunabiliyor ama en uygunlari nedir kestiremiyorum asi vs yapiliyor

Sakın ilaç iğne vs kullanmayın vücudunuzun dengesini bozmayın
Bence erkeğin geri çekme yöntemi en uygunu diye düşünüyorum
zaten doğal olarak bir bu birde kondom yöntemi var ama şahsen 2.yöntemi biz hiç denemediğimizden bişey diyemem fakat ilk dediğimi önerebilirim bu arada hayırlı olsun
Bende ağustosta evlendim bizimde yıldönümümüz geliyor inşallah :)

Erkekler de korunabiliyor ama en uygunlari nedir kestiremiyorum asi vs yapiliyor
geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. aşı vs çocuk sahibi olana kadar önermem zira bazıları hasar bırakabilir. şahsım adına prezervatif uygun erkek açısından. karar size ait ve aşı falan bile tercih etseniz de geri çekilmeyi bir yöntem olarak kullanmamanızı tavsiye ederim.

Sakın ilaç iğne vs kullanmayın vücudunuzun dengesini bozmayın
Bence erkeğin geri çekme yöntemi en uygunu diye düşünüyorum
zaten doğal olarak bir bu birde kondom yöntemi var ama şahsen 2.yöntemi biz hiç denemediğimizden bişey diyemem fakat ilk dediğimi önerebilirim bu arada hayırlı olsun
Bende ağustosta evlendim bizimde yıldönümümüz geliyor inşallah :)
Mutluluklar nice yillara insallah :) canim ben geri cekme yontemine pek guvenemiyorum sanki ilk zamanlar kontrolu saglayamayip bir aksilik cikar diye dusunuyorum

Mutluluklar nice yillara insallah :) canim ben geri cekme yontemine pek guvenemiyorum sanki ilk zamanlar kontrolu saglayamayip bir aksilik cikar diye dusunuyorum

Amin teşekkür ederim canım sanada inşallah :KK39: tercih meselesi tabi ama ilaçları hiç önermem hormonları bozuyor... şuan güvenmemekte haklısın sonuçta eşinin durumunu bilmiyosun zamanla gözlemlerine göre en doğru kararı verirsin zaten...
Ne kadar süre çocuk düşünmüyosun peki? Bende 1 sene düşünmedim ilk zamanlar tadını çıkarmak istiyor insan :KK51: şimdi istiyorum 8 aydır ama ALLAH ne zaman takdir ederse artık

Amin canim benim:) 1.5 sene kadar dusunmuyoruz bazi durumlardan dolayi.Ben de hap kullanmak,asi yaptirmak gibi seyler uygulamak istemiyorum.Cogu insan farkli etkileniyormus

Amin canim benim:) 1.5 sene kadar dusunmuyoruz bazi durumlardan dolayi.Ben de hap kullanmak,asi yaptirmak gibi seyler uygulamak istemiyorum.Cogu insan farkli etkileniyormus

Aynen sen bilinçli olduktan sonra sorun olmaz Allah hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin
zaten yaşın da küçükse şuan çocuk meselesi hiç sorun değil
Ben 29 yaşındayım birazda yaşımdan dolayı artık vaktim çoktan geldi diyorum tabi herşey nasip...

Merhaba. Ben dün nişanlımla bi gece geçirdim. Boşalma oldu mu bilmiyorum ama ikimizde de iç çamaşırı vardı ve içime girmedi sadece bastırıp çekti. Hamile kalır mıyım? Daha 1 gün olduğu için çok teredütte kaldım ve adette 5temmuzda olacağım. Hamile kalır mıyım acaba?

Merhaba. Ben dün nişanlımla bi gece geçirdim. Boşalma oldu mu bilmiyorum ama ikimizde de iç çamaşırı vardı ve içime girmedi sadece bastırıp çekti. Hamile kalır mıyım? Daha 1 gün olduğu için çok teredütte kaldım ve adette 5temmuzda olacağım. Hamile kalır mıyım acaba?
Icine mi bastrdi cnm girdi mi

hamile kalmak o kadar da kolay değil!!

Şimdi şmyle bişey var ben bunuda bilmiyorum yani hemen akar mı sperm bilmiyorum ki. Benden bi su geldi çamaşırım bundan dolayı ıslaktı ama o bi süre sonra kalkıp lavaboya gitti
Canim yarim cay bardagi kadar akiyor erkeklerden sperm gormedi sen aktigini sende zaten islaklik olur

Back
X