en iyi nevresim takımı(taç özdilek karaca home vb.)

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlar sizce en iyi nevresim markası hangisi? birde taç ta makosetn percale yazıyor onlar ne oluyor biliyor musunuz hangisi daha iyi?

Ben en çok özdilek ve altınbaşakı beğeniyorum. Çok dayanıklı oluyorlar, renkleri de hemen solmuyor.

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

offf şu konumu taşımalarına sinir oluyorum:) bu sıralama kalite sıralaması sanırım:)

cnm son ikisini en son düşüneblrsn..diğerleri içn sıralama yapamıyorum..ben hepsnden aldım..karaca özdlk taç aldm suana kdr..bklm kullanınca memnun kalıp kalmadığımı anlıcam

cnm son ikisini en son düşüneblrsn..diğerleri içn sıralama yapamıyorum..ben hepsnden aldım..karaca özdlk taç aldm suana kdr..bklm kullanınca memnun kalıp kalmadığımı anlıcam
işte o zaman geç olur benim için:) karacadan birtane newresm alıcam şimdi internetten yanına taç yada özdilektn birtane alıcamda birtürlü karar veremedim...

en çok okunan bölümlere açıyoruz ki cevap alabilelim kısa sürede..yoksa hiç cevap alamadığın bile oluyor:/
Önemli olan en çok okunan bölüme açmak değil uygun bölüme açmak.Diğer türlü uygun olmayan başlıkta açılan her konunuz taşınacaktır..Neyse konunuzun içeriğini dağıtmayalım.Keyifli forumlar...

taç en kalitelisidir nevresimlerde.
makosaten percale dediğiniz pamuk ipliğinin dokuma sıklığıdır.
ranforce'dan kalitelidir percale çünkü daha sık dokunmuştur. makosaten de percaleden daha sık dokunmuştur.

şurda ayrıntılı yazıyor biraz teknik ama ...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba,
Denizli' li olarak şunu söyleyeyim. Yukarıdaki markaların hepsi birbirine fason üretim yapıyor. Aynı kaliteyi her birinde bulmanız mümkün. Sadece marka bilinilirliği açısından fiyatlar farklı.
Dolayısıyla yukarıda gördüğünüz her markayı rahatlıkla alabilirsiniz. Ancak aynı kaliteyi çok daha uygun fiyatlara başka adı duyulmamış markalardan bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…