- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
offf şu konumu taşımalarına sinir oluyorum:) bu sıralama kalite sıralaması sanırım:)miss girl yinemi sen
karaca
özdilek
taç
sarev
u.s.polo
dantela
cottonbox
peki taç nasıl?Ben en çok özdilek ve altınbaşakı beğeniyorum. Çok dayanıklı oluyorlar, renkleri de hemen solmuyor.
Açarken doğru bölüme açsanız keşke ,bizde taşımak zorunda kalmasak :):):)offf şu konumu taşımalarına sinir oluyorum:) bu sıralama kalite sıralaması sanırım:)
en çok okunan bölümlere açıyoruz ki cevap alabilelim kısa sürede..yoksa hiç cevap alamadığın bile oluyor:/Açarken doğru bölüme açsanız keşke ,bizde taşımak zorunda kalmasak :):):)
Tac hic kullanmadim canim, ama kalitelidir heralde.peki taç nasıl?
offf şu konumu taşımalarına sinir oluyorum:) bu sıralama kalite sıralaması sanırım:)
işte o zaman geç olur benim için:) karacadan birtane newresm alıcam şimdi internetten yanına taç yada özdilektn birtane alıcamda birtürlü karar veremedim...cnm son ikisini en son düşüneblrsn..diğerleri içn sıralama yapamıyorum..ben hepsnden aldım..karaca özdlk taç aldm suana kdr..bklm kullanınca memnun kalıp kalmadığımı anlıcam
Önemli olan en çok okunan bölüme açmak değil uygun bölüme açmak.Diğer türlü uygun olmayan başlıkta açılan her konunuz taşınacaktır..Neyse konunuzun içeriğini dağıtmayalım.Keyifli forumlar...en çok okunan bölümlere açıyoruz ki cevap alabilelim kısa sürede..yoksa hiç cevap alamadığın bile oluyor:/
konumlaa ilgili öneriniz varsa sevinirim:)Önemli olan en çok okunan bölüme açmak değil uygun bölüme açmak.Diğer türlü uygun olmayan başlıkta açılan her konunuz taşınacaktır..Neyse konunuzun içeriğini dağıtmayalım.Keyifli forumlar...
Ben english home ve madame coco tercih ediyorum.Oldukça güzel renkler,desenler mevcut ve de tabiki dokusu,kalitesi oldukça iyikonumlaa ilgili öneriniz varsa sevinirim:)
teşekkür ederim english home sadece çarşaflarından almayı düşünüyorumBen english home ve madame coco tercih ediyorum.Oldukça güzel renkler,desenler mevcut ve de tabiki dokusu,kalitesi oldukça iyi
10 seneye yakın hala kullandığım ve rengi bile solmayan Taç nevresim takımlarım var, evde hep Taç kullanır annem benim de niyetim o yönde, en çok Taç biriktirmeyi düşünüyorum çeyiz için :)peki taç nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?