en iyi nevresim takımı(taç özdilek karaca home vb.)

kızlar yeni evli bayan olarak KARACA nevresimleri önermiyorum.
kesinlikle TAÇ kullanmanızı tavsiye ederim.
2 adet karaca nevresim biri ilk yıkamada, sadece yastıklarının yüzü solma yaptı. bi de böyle leke leke oldu çamaşır suyu damlamış gibi.
diğer karaca nevresim sabah kalktım baktım ki düğmesi düşmüş. resmen. işin yoksa otur dik
desenleri çok güzel böyle kelebekli vintage tarzı ama maalesef göründüğü kadar kullanışlı değil.

evet taç markası, renkleri hep canlı yüksek ısıda yıkasanız bile solmuyor.

ben evde kullandığımız kadarıyla en çok chakra ve linens'in kalitesini ve tarzını beğeniyorum. başta çok pahalı gibi geliyor ama aslında indirim dönemlerinde diğer makul markaların fiyatlarına düşüyor. ve özellikle chakranın bambu nevresim setleri ve pikeleri için verdiğimiz paraya değdi diyebilirim.

ben ozdılegı cok begenıyorum ve tavsıye edıyorum yıllarca kullan yıkdada bısey olmuyorr tac kı ole değil bence 2 yıkamada gıttı falla

ozdılegın bornozlarıda cok cok kalıtelı tam da ceyızlık almak ısteyenlere ama ben kullanıyorum hem rengı olsun hem kullanısı olsun yıllarca yıka kurut kullan :)))) hızbırsey olmuyor cokta cesıdı var ayrıcada ucuzz

u.s polo kullanan varmıı nasıl kızlar memnunmusunuz

tüm yatak odasını madame cocodan aldım inş pişman olmam

hadi herkez yazsın kullandıkları markaların yorumlarını yaaaa

Size Katılıyorum aynılarını yaşadım ilki bi kere kullandım sabah kalktığımızda renkler birbirine girmişti. Ikincisi ilk yıkamada solma yaptı ve gerçekten çamaşır suyu gibi. Ürünlerinin arkasında duymuyorlar. Sakin ama sakin almayın karaçamdan paranıza yazık. 4,5 aylık eviyim resmen 4 aydır savaş veriyorum Karaca ile. English home ve madame cocodan çok memnunum. Zara home da tavsiyem

Kızlar Özdileğin internet sitesinden Floretta saten nevresim takımı aldım. daha doğrusu markası özdilek diye almıştım sonradan farkettim ki Floretta diye bir marka. Bu markayı kullanan alan varsa bana yardımcı olabilir mi kalitesi nasıl merak ediyorum.

karaca
özdilek
taç
ucundende ben memnun kaldım acıkcası

premier in ürünleri çok kaliteli fakat desenleri çok hoş değil. Desen olarak sa days n coloursun çok hoş

bende özdileği begeniyorum fakat özdileğin bünyesinde floretta diye bir marka var onun kalitesini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…