en iyi pizza nerde yenir?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
ben pizzaya bir türlü alışamadım ,belkide hiç iyisini yemediğim için ve merak ediyorum gerçekten iyi müthiş bir lezzeti olan pizza va rmı diye varsa nerde yapılıyor,yağlı olmayan ama kuruda olmayan kapkalın değil ama çok incede değil ve hamuru hamur olmayan enfes pizza yediğiniz yerler va rmı acaba

merhaba arkadaşım ben tadım pizza nın pizzalarına bayılıyorum gerçekten hamur falanda deil hiç özellikle çayyolu ve ankamall şubeleri çok güzel yapıo tavsiye ederim bi dene istesen domino's ta çok güzel .. haberin olsun ... çok karışıklar hamur oluo ağır olduğundan üstündeki malzeme altı ii pişmioo..

tadımı mı yedim yoksa pizza hutumu yedim hatrlamıyorum ama çok kötüydü ,dominosu bir deneyimizmirden ve eskişehirden pizzaları gönderinde yiyelim

Ben bir pizza delisi olarak; heryerde pizza yiyebilirim :) ama en güzel pizza İtalyan rest. olan Punto da yapılıyor. incecik... ankarada varmı bilmiyorum ama Kipa - Balçovada üst katta var İzmirde.. tavsiye ederim..

bence baharat hastasıysan domino's iyidir.................veya klasik bi pizza tutkunuysan pizza tomato derim

pizzaya bayılırım ama her pizza yenmiyor malesef çoğu yeri beğenmedim mesela sbarro malzeme kaliteli ama hamuru sevmedim... sadece pizza pizza diyorum

Eğer yolunuz bir gün Sinop'a düşerse Barınak Cafe de yiyin, mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…