en iyi pizza nerde yenir?

kızlar size yediğim ev yapımı pizzayı anlatıyorum harikaa,bazlama var ya onu ikiye bölüyorz ve hamur kısmına iç tarafına yani sucuk sosis salam zeytin mantar biber domates ne istersek koyuyoruz ve fırına atıyoruz inanın mükemmellll yani ben dışarda yediğim pizzalardan yağlı olduğu için zevk almıyorum ya da hamuru kalın geliyo ama bu incecik ben bayıldım birde siz deneyin istedim:))

ben aslında pizzayı çok severim
bir ara çok dadanmıştım dominos a falan
sorasında ne oldu anlamadım o hamura o kadar fazla para vermek hoşuma gitmemeye başladı
bende ince hamur yemeye başladım
ama oda bizim lahmacundan bir farkı yoktu
kısaca pizza kendim yapmadığım sürece yemiyorum
birde eskiden mayalı hamurdan yapardım şimdi krep hamurundan tavada yapıyorum
daha hafif oluyor

Hep dominostan sipariş veriyoruz seviyoruz ama bir keresinde 2 ay kadar oldu sanırım aradık biri acayip bağırıyordu karşı taraftan. Siparişi çok kalmış galiba kadında oraya gitmiş bağırıyordu. Neyse nihayet benimle konuştu telefondaki eleman. Biraz geç kalabilir yağmur nedeniyle felan dedi ama zaten yakın bize hemde motorla geliyor ve yağmur başlamamıştı. Geldi neyse 40 dk da. Ama biz iki pizzayı da bol malzemos istemiştik ama bir tanesi normal karışık geldi bol malzemos değildi. Yedik ama kızdıkta. Bu tabii Eskişehir'de ki şube için geçerli. Genelde pek böyle olmuyor ama fazla yoğunlardı galiba. Ama kesinlike ince hamur yenmeli tad süper oluyor.

dominos beğenmiyorum tadımın pizzaları çok güzel fakat bazı şubeler sahısa ait galiba aynı tadı tuturamıyorlar o yüzden tadımdan pizza yemek isterseniz ankarada tunalıdaki ertuğ pasajındaki tadım pizzada yiyin pizzanızı oranın tadı kalitesi hiç bozulmadı tavuk ızgaralı salatasıda muhteşemdir
pizza hut beğenmedim kıymalo pizza istedik kıyme yok neymiş vakumlu kıymamış küp küp kesmişler kıymayı güya kıyma ne anladım ben o lezzeten salam gibi beğenmedim en beğendiğim pizza time pizzasıdır dışardan ucuz güzeld değildir vs gibi geliyor ama ben çok beğendim barbekü soslu tavuklu pizzası favorum maksiko olanada erkek arkadaşım bayılıyor denemenizde fayda var ayrıca sipariş verirken sizi uyarıyorlar mantar çok olursa kalın hamur alın mantar yoksa inca hamur alabilirsiniz diyorlar suyu cıktığı için ince hamur gitmiyor mantarlı pizzada
canımı çektirdiniz kızlar ya acıktım

dominos beğenmiyorum tadımın pizzaları çok güzel fakat bazı şubeler sahısa ait galiba aynı tadı tuturamıyorlar o yüzden tadımdan pizza yemek isterseniz ankarada tunalıdaki ertuğ pasajındaki tadım pizzada yiyin pizzanızı oranın tadı kalitesi hiç bozulmadı tavuk ızgaralı salatasıda muhteşemdir
pizza hut beğenmedim kıymalı pizza istedik kıyma yok neymiş vakumlu kıymaymış küp küp kesmişler kıymayı güya kıyma ne anladım ben o lezzeten salam gibi beğenmedim en beğendiğim pizza time pizzasıdır dışardan ucuz güzel değildir vs gibi geliyor ama ben çok beğendim barbekü soslu tavuklu pizzası favorim maksico olanda erkek arkadaşım bayılıyor denemenizde fayda var ayrıca sipariş verirken sizi uyarıyorlar mantar çok olursa kalın hamur alın mantar yoksa ince hamur alabilirsiniz diyorlar mantarın suyu cıktığı için ince hamur gitmiyor mantarlı pizzada
canımı çektirdiniz kızlar ya acıktım

Son düzenleme:
ille bilindiklerden yiyeceğim diyorsanız domino's'ta italiano'yu bir deneyin derim.

ama ben tavsiyem çok şubeli veya yabancı menşeili olmayanlardan yemeniz. hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbul'da cihangir'de don pietro pizza, istiklal'de seven hill'in oradan içeri girildiğinde la fontana var, orası da fena sayılmaz. hatta pizza bulls'u da deneyebilirsiniz iki yakada da şubesi var istanbul'da.

malesef ankaradayız burada ünlü yerlerin haricinde cafelerde falan pizza nabına bir şey göremedim ben denk gelmedim belkide hamur üstü salam sosis yapıyor çoğu keşke bulsamda farklı bi tadla karşılaşsam

ben en güzel pizzayı paris te yedim yav almanyada bi tane güzel pizzacı bulamamıştım
ankarada bence cebebi-pizza time ve tunalı daki tadım, bu haftayı pizza haftası ilan etti arakadaşlar sağ olsunlar, ikisi de güzeldi . Bugün optimumdaki kopernikte (sanırım böyleydi adı:26:) yedim beğenmedim.

bencede pizza time pizzaları çok güzel pazartesi günleri bir alana 2 bedava oluyor pazartesileri pizza günümümüz oluyor

Arkadaşlar bence en güzel pizza "Vapiano" nun. Suadiyede vakkonun sokağında var ilgilenenlere. Sadece italyan yemekleri var. Pizzaları gerçekten çok hafif,hemde lezzetli. diyet yapanlar içinde ideal

hem can sıkıntısından, hem de ben de merak ettiğimden bir araştırayım dedim ankara'daki pizzacıları. gitmediğim için çok emin olamamakla beraber şunlarla ilgili yorumların iyi olduğunu gördüm, deneyen arkadaşlar yorum yaparlarsa daha sağlıklı olur:

küçükesat - turtle's pizza: lahmacundan apartma olduğunu söyleyenler var ama genel olarak lezzeti beğeniliyor. lezzetine kötü diyen görmedim. menüsünde çok çok değişik şeyler yok ama gitsem ıspanaklı mantarlı pizzasını denerim. 32 cm'lik pizza fiyatları 12-14 lira.

pizza house: bonfileli rokalı pizzası var, ki iyi yapılırsa gerçekten enfes olan bir şey. odun ateşinde yapıyorlarmış. 30 cm'lik pizzaları 14-22 lira aralığında. bahçelievler, çankaya ve antares'te şubeleri var.

krets: isveçlilermiş güya. orta pizzaları 10-14 lira civarı. dönerli pizza yapan yerlere pek sıcak bakmadığım için çok ısınamadım ama bir şans verilebilir. turan güneş bulvarında.

newyork pizza delivery - anıttepe. burayı ben merak ediyorum açıkçası. 42 cm'lik pizzaları 25-30 lira. pizzanın yarısına bir çeşit, diğer yarısına bir başka çeşit isteyebiliyormuşsunuz (yarısı chinese pizza-diğer yarısı vejetaryen pizza gibi gibi). sosis sucuk gibi ürünlerin bulunmadığı bol sayıda pizzası var.

ben olsam 4-2-1-3 diye denerdim bunları. değişikli diye krets'i biraz öne de alabilirim gerçi.

canım pizza house olduğunu bilmiyordum Türkiyede
ben hep yabancı dizilerde filmlerde gördüm genelde hep pizza houseden yerler bi gidip denemek lazım inşallah Türk üsulu değildir
bilgileri nerden aldın canım ayrıca teşekkür ederiz
bence pizza time ın bbq lu tavuklu pizzasınıda dene tavuk seversen çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…