kızlar selam. panik yok herşeyin çaresi var. şimdi öncelikle saçınızın neye ihtiyacı olduğunu görmek için deneme yanılma yolundan şaşmayın derim. aklınıza gelebilecek her markanın ürününü kullandım mavi su yok krem saç maskesi yumuşatıcı bi takım bakım serileri ama sonunda anladımki tek bir ürün her türlü saç şeklini korumuyor. örneğin ben maşa yaptığımda taftın saç spreyini kullanıyorum. doğal bi görüntü içinse nemli saçıma akat gardi kullanıyorum sonrada fön makinasıyla başımı öne eğip kurutuyorum, saçlarım düzse eğer glissin sıvı saç kremini kullanıyorum fönün yıprattığı saçı parlak göstermesi için. tabi bunu senelerce deneye yanıla keşfettim. ha yardımı olur belki saçım çok gür değil 1 senedirde hemen hemen her ay boyuyorum (turuncu,bakır,kızıl,siyah,kumral hepsini bu 1 senede denedim) ve de ince telli. eğer ben bu kadar sık saç boyamaya ve sürekli şekillendirmeye rağmen saçlarımın iyi göeünmesini sağlıyosam sizde yaparsınız. ha bu detaylarıda şu nedenle verdim belki saçın benimkiyle aynı durumdadır bana bu ürünler iyi geliyo aklında bulunsun en azından.
gelişmeleri aktar yardımım dokunursa ne mutlu...