Bende tekrar elidora geçiçem gibi görünüyor canim.. 8 ay gibi uzun bir sure hic degistirmeden kullandim sac derimle ilgili en ufak bi problemim olmadi ne kasinti ne kepek ne yara.. Pantene aldim elidor bitince 1 hafta oldu kullanali ilk yikama harikaydi mukemmel oluyodu saclarim ama acayip bi kasinti aldi basini gitti sampuan degistirdim ondandir dedim gecer dedim ama yok oylede tatli kasiniyokii yara oldu sac derimElidor ışıldayan parlaklık serisinin şampuanı ve saç kremine bayılıyorum şu ara. Kokusu da çok tatlı.
Yazın bende pantene almıştım.. İlk zamanlar muhteşem yapıyordu sonra aşırı ağırlaştırdı saçlarımı. Kullanamadım.Bende tekrar elidora geçiçem gibi görünüyor canim.. 8 ay gibi uzun bir sure hic degistirmeden kullandim sac derimle ilgili en ufak bi problemim olmadi ne kasinti ne kepek ne yara.. Pantene aldim elidor bitince 1 hafta oldu kullanali ilk yikama harikaydi mukemmel oluyodu saclarim ama acayip bi kasinti aldi basini gitti sampuan degistirdim ondandir dedim gecer dedim ama yok oylede tatli kasiniyokii yara oldu sac derimniye boyle oldu ki yaa pantene cook onceden kullandigimda hic boyle bisi yapmamisti acaba bu serisimi boyle yapti tekrar guvenipte baska serisini almaya korkuyorum ben yine elidor alicamm anlasildi..
Elidor pamuk gibi yapiyo saci yaa helee glissYazın bende pantene almıştım.. İlk zamanlar muhteşem yapıyordu sonra aşırı ağırlaştırdı saçlarımı. Kullanamadım.
Elidorunda birtek bu açık mor olan ışıltı serisi iyi geldi saçlarıma. Çok zor bir saç derim ve saçım var. Ben genelde gliss kullanıyorum. En memnun olduğum şampuan markası gliss yani. Onunda kokularnı pek sevmiyorum arada böyle Elidor'a kaçış yapıyorum o yüzden:)
Gliss altın rengi kesinlikle favorim denemediysen şiddetle tavsiye ederimm:))Elidor pamuk gibi yapiyo saci yaa helee glissayy gliss mi alsam acaba onuda kullandim siyah sisesini yumus yumus oluyodu saclarim ama pantene kullanamiycagim baska bi serisini denemeye cesaretim yok acikcasi ya elidor ya gliss bunlardan birine karar vericem artik :)))
Tesekkur ederimmGliss altın rengi kesinlikle favorim denemediysen şiddetle tavsiye ederimm:))
Kim ne soylerse soylesin Gliss hayatim..bir numara..saclar kendine geliyor resmen..kızlar şimdiye kadar nerdeyse bütün şampuanları kullandım ve en iyisi blendax gibi geldi bana fisfisfis
sizler hangi şampuanları ve saç kremlerini kullanıyorsunuz önerisi olan varmı????
Üretimden kalkmadı ki hala yurt dışında var.. Kipa veya carrefour marketlerde de gördüm diye hatırlıyorum. Evet shea serisinin kokusunuda cok seviyordum ben.Tesekkur ederimmDenedim canim ama siyah serisinden daha cok memnun kalmistim birde onceden shea cashmere diye bi sampuani vardi gliss in aşıktim o sampuana nezaman uretimden kaldirdilar ogun bugundur nevrim dondu keske tekrar uretilse yaa.
Kalkmiss yaa sitesindede yok bu urun ben bide schwarzkopf'a mail attim artik uretilmiyor diye cevap yazdilarÜretimden kalkmadı ki hala yurt dışında var.. Kipa veya carrefour marketlerde de gördüm diye hatırlıyorum. Evet shea serisinin kokusunuda cok seviyordum ben.
Aa çok ilgnç oysa daha geçenlerde gördüm diye hatırlıyordumKalkmiss yaa sitesindede yok bu urun ben bide schwarzkopf'a mail attim artik uretilmiyor diye cevap yazdilar
Satilmayan kalmis demekki bazi yerlerde napsam stok falan mi yapsam hicbiyerde bulamadim gratis watsons buyuk avm lerde falan gordugum yerde nekadar varsa toplar stok yaparimAa çok ilgnç oysa daha geçenlerde gördüm diye hatırlıyordum
Çok fazla şampuan denedim ama görüyorum ki saçıma göre en iyi şampuan pantene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?