canım yağlanma sorunu birçoğumuzda var, şampuanlardaki sls gibi maddeler çok güçlü deterjanlar bunlar haliyle saç derisinde yağ namına bir şey bırakmıyor, nemsiz ve yağsız kalan deriyse yağ üretiyor, sen yağı arındırayım diye saçını yıkadıkça, saç derin daha fazla yağ üretiyor, bu sorunun en güzel çözümü sülfatsız şampuanlar kullanmak, güçlü temizleyici olmaığı için saç derisi bir süre sonra kendisini buluyor, bu arada saç kremleri de bu sorunda saçı mahveden bir etkiye sahip, çoğunun içinde cetrimonium choloride diye bir madde var, saç derisine değmeye görsün, saçı açıyor, kolay taranıyor tamam ama saç derisini mahvediyor, yani öyle yılan yağı, yok sarımsak yok bilmem ne şampuanlarına güvenmeyin çünkü hepsi birbirisinin aynısı, ayrıca çok pahalı satıp insanları kandırıyorlar ve saçı mahvediyorlar. al marketten bir şampuan bir de sıvı sabun göreceksin ki içerikleri birebir aynı...
Yaglı, ince telli ve kabarabilen saclara nasıl bir sampuan önerebilirsin canım?
Söyle saclarım parlasın, ucları nemli olsun, kabarmasın ve önemlisi aynı gün icinde yıkadıgım halde aksamına yaglanmasın!
Varmı ki?:26:
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım benim şampuanla ilgili bir sorun olacaktı hacı şakir şampuanı kullanmayı düşünüyorum her hangi bir anısı olan varmı yada memnun kalıp devam eden ?yardımcı olura çok sevinirim şimdiden tşkler
kızlarrrrrr sıvı saç kremi öneriniz varmı kullanıyomusunuz..:26:
şu an gliss'in boyalı ve röfleli saçlar için şampuan ve saç kremini kullanıyorum ama pek faydasını göremedim :/ bitinci loreal paris elseve i kullanmayı düşünüyorum. saçlarım çok kuru mat ve cansız umarım iyi gelir.
evet ben kullanıyorum canım... hatta kim icat etmişse allah razı olsun.... ben protek kullanıyorum... harıka bıse banyodan sonra sac uclarına uzaktan sık bıkaç kere yetıyor. her banyodan sonra kullanıyorum.. kabarma yok, agırlasma yok.. süper bişe... bırcok sıvı sac kremı kullandım ama protek en ıyısı saç kırılmalarım da yok denecek kadar azaldı.. kullandıklarımı sıralayım..
elseve
gliss
morfose
protek
gliss yada protek bnde düşünüyorum morfose boyalı saçlar için aldım duruyo öle bikaçkere kullandım =) peki ben mesela saçlarımı yıkıyorum şampuan saç kremi snra fön suyu sıkıyorum ve tarıyorum snra kurutuyorum ve fön çekiyorum buraya kdr herşey çok iyi fön bittikten sonra saçlar kabarıyo briyantin sürdüm yağlandırdı olmadı böle saç telleri belirgin olmuyo ışıltılı böle napsam olmuyo ne kullancam saçlar kayıp gitmiyo yani tiftik elimi atsam takılıyo =) istediğim gbi olmuyo bitürlü bunada yardımcı olan olursa 10 numara olur
bütün özgelerde aynı problem mi var? benım kardeşim de ozge ve saçları senın anlattıgının aynısı... brıyantın saç uçlarına uygulanır diplere değdirma sakın... bırde protek dene canm.... tarıyorum sonra kurutuyorum demişsin once kurut sonra protek sık.. sonra brıyantın sur.. sırasını yanlış yapıyorsun bana kalırsa....
ayy bilmiyorumya dediğim gbi elimi atıom takılıyo tiftik tiftik sözde fön çekiom dhada kabarıyoilginç napçamı şaşırdım briyantini denedim yağlı yağlıoldu hiç sevmedim kuaförde nasıl yapıyolar ne sürüyolar saçlar tek tek ayrılıyo sanki canlı canlı fön öncesi ve sonrası ne kullanıyo bu millet saçları miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?