Şampuan ve Saç Kremleri En iyi şampuan ve saç kremi hangisi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yaglı, ince telli ve kabarabilen saclara nasıl bir sampuan önerebilirsin canım?
Söyle saclarım parlasın, ucları nemli olsun, kabarmasın ve önemlisi aynı gün icinde yıkadıgım halde aksamına yaglanmasın!
Varmı ki?
:26:

Şuana kadar bi çok şampuan ve saç kremi denedim. Çoğu saçı döküyo ve kurutuyor. Uzun zamandır glissin sampuan ve saç kremini kullanıyorum çok memnunum. Gliss ürünleri benim saçlarıma iyi geliyor :)

şu an gliss'in boyalı ve röfleli saçlar için şampuan ve saç kremini kullanıyorum ama pek faydasını göremedim :/ bitinci loreal paris elseve i kullanmayı düşünüyorum. saçlarım çok kuru mat ve cansız umarım iyi gelir.

kızlarrrrrr sıvı saç kremi öneriniz varmı kullanıyomusunuz..:26:

sülfat free (sls, sles, als, mls gibi temizleyiciler içermeyen) dimethicone olmaması da önemli geri yağlandırmada etkili olduğunu okumuştum. bunları içermeyen herhangi bir şampuan alabilirsin canım, yağlanma sorununu çözer, ayrıca saçlarının nemini al sonra tahta tarak kullan kabarma sorunların en aza iner.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım benim şampuanla ilgili bir sorun olacaktı hacı şakir şampuanı kullanmayı düşünüyorum her hangi bir anısı olan varmı yada memnun kalıp devam eden ?yardımcı olura çok sevinirim şimdiden tşkler

ben kullanıyordum memnun kalmadım acıkçası... saclarım tahta gb oldu... onun yerıne bırkaç marka onerebılırım... loreal elseve pembe, elidor fuşya, avon naturals bademli ve syoss ... bunlar yumusacık yapıyor.. sac kremı bıle kullanmana gerek yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrrrr sıvı saç kremi öneriniz varmı kullanıyomusunuz..:26:

evet ben kullanıyorum canım... hatta kim icat etmişse allah razı olsun.... ben protek kullanıyorum... harıka bıse banyodan sonra sac uclarına uzaktan sık bıkaç kere yetıyor. her banyodan sonra kullanıyorum.. kabarma yok, agırlasma yok.. süper bişe... bırcok sıvı sac kremı kullandım ama protek en ıyısı saç kırılmalarım da yok denecek kadar azaldı.. kullandıklarımı sıralayım..
elseve
gliss
morfose
protek

kesınlıkle ıyı gelecek... pembe olanı parıldatıyor ... kırmızısı da cok guzel ve arı sutlu olanı da...

Nival Sarımsaklı bitkisel şampuanı kullanıyorum. Kokusuz bir şampuan. Sürünce güzel bi kokusu var ama saçları kurutunca hiç koku olmuyor.

Saç kremi olarak Dove'u kullanıyorum.

Saç dökülmem yoktu uzun zamandır ama kışa girmekle başladılar dökülmeye. ((

Loreal Elseve bugüne dek kullandığım en berbat marka.
Çok döküyordu saçımı. Ama Nival mevsim değişimlerinde işe yaramasa da o dönemlerden sonra dökülme yapmıyor.

gliss yada protek bnde düşünüyorum morfose boyalı saçlar için aldım duruyo öle bikaçkere kullandım =) peki ben mesela saçlarımı yıkıyorum şampuan saç kremi snra fön suyu sıkıyorum ve tarıyorum snra kurutuyorum ve fön çekiyorum buraya kdr herşey çok iyi fön bittikten sonra saçlar kabarıyo briyantin sürdüm yağlandırdı olmadı böle saç telleri belirgin olmuyo ışıltılı böle napsam olmuyo ne kullancam saçlar kayıp gitmiyo yani tiftik elimi atsam takılıyo =) istediğim gbi olmuyo bitürlü bunada yardımcı olan olursa 10 numara olur

treasan ksınlkle...v saç kremi olarak kualalı bı sac kremı var kırmızı o ksınlıkl narlı ıkısıd mukemmlll

bütün özgelerde aynı problem mi var? benım kardeşim de ozge ve saçları senın anlattıgının aynısı... brıyantın saç uçlarına uygulanır diplere değdirma sakın... bırde protek dene canm.... tarıyorum sonra kurutuyorum demişsin once kurut sonra protek sık.. sonra brıyantın sur.. sırasını yanlış yapıyorsun bana kalırsa....

ayy bilmiyorumya dediğim gbi elimi atıom takılıyo tiftik tiftik sözde fön çekiom dhada kabarıyo ilginç napçamı şaşırdım briyantini denedim yağlı yağlıoldu hiç sevmedim kuaförde nasıl yapıyolar ne sürüyolar saçlar tek tek ayrılıyo sanki canlı canlı fön öncesi ve sonrası ne kullanıyo bu millet saçları miss

kuaföre sorsana, büyük ihtimalle serum kullanmışlardır senın saçlarına... bir de kendılerıne gelen ozel urunlerı kullanıyorlar. bazen de satıyorlar musterılerıne ... fıatları azcık piyasa uzerınde ama olsun bence deger ben kullanmıstım cok memnun kalmıstm mesela...

peki bunlardan hangini alayım =))

saç kremlerinin içinde cetrimonium choloride diye bir yumuşatıcı varmış, bende yeni öğrendim, 15 gün önce denemem için bir ürün yolladılar bana sorumlusu aradı anlattı, bu malzeme halı yumuşatmada falan bile kullanılan maddeymiş, saçı yumuşak yapacağım diye saçın yapısını bozuyormuş, içerisinde o maddeden olmayanını al derim bence...

Elseve arginine (doğru yazdım mı bilmiyorum) Geçenlerde watsonsta indirim vardı merak ediyordum alıyım dedim.Saçlarım yumuşacık olu ve çok güzel kokuyor.
Head &sholders tan sonra valla çok iyi geldi çünkü kendisi saçlarımı keçe gibi yapıyordu.

İyi ki almışım watsonsda büyük boyu 6.90 küçük boyu 6 :) Kaçırmayın derim bakım kremi de çok iyiiii

bence doa, saç kremi yeni geçti elime harika, şampuanları sülfatsız, saç kreminde kimyasal yok, doğal diye etki göstermez sanıyordum ama, sabahdan beri saçlarımla oynuyorum, nasıl mutluyum anlatamam similey ley ley ley:))

Herkese selam,

En güzel şampuan ve saç kremi kesinlikle MFM ninkiler. İçeriğinde bakım yağları, vs.. vs.. mevcut... Yumuşacık yapıyor..kimyasal yok..kanserojen madde yok ve el yapımı.. hatta diğer ürünleri de çok güzel.. aşağıdaki linkten araştırıp satın alabilirsiniz :

SA BAKIMI / Her ey Senin in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…