Şampuan ve Saç Kremleri En iyi şampuan ve saç kremi hangisi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
organix cok iyi market sampuanı olark daa gliss derim :)

geçen hafta Organicum şampuan aldım harika birsey yumusacık yaptı saçlarımı.ama son zamanlarda cok dökülmeye başladı.muhtemelen bahar ayından dolayı sizde de oluyo mu kızlar bu ara fazla dökülme???

ben de sac kremlerimde avonunkini denedim cok şaşırtıcı ama diger kremler gibi dökmedi sacı son derece besleyip onardı ama her yerde avonun ürünleri satmıyor siparişle alabiliyorsun

Saçlarım çok uzun yaz sonu felaket bir hal aldılar dermatolog arkadaşa uğramıştım Organicum mor kremi kullanıyormuş hem şampuan hem kremi kullan daha iyi dedi valla yok böyle birşey saçımı sıfırladı bayramı kurtardım valla :nazar:

Hıc sac kremı kullanmadım,sampuanlardan en guzelı scwarzkopf fakat krem kullanıyorsanız bu urunun kremıde guzeldır emınım.bır de organıcum guzel sacı yıpratmıyor.

Saç kremi mor şişede Organicum bitkisel yağlar var içinde çok memnunum boyayıda akıtmıyor doğal

arkadaşlar ben GNC nin biotinli şampuanını kullanıyorum muhteşemmm!!!! saç kremi kullanmanıza gerek kalmıyor çünkü saçı inanılmaz besliyor ve yumuşacık yapıyor, zaten saç kremi kullanmak uzun vadede saç kırılmalarına neden oluyor... bu nedenle ben kesinlikle GNC biotin şampuanını deneyin derim...

elıdorun sampuanı + bakım kremı super aylardır kullanıyorum ılk yıkamada bellı oluyor

kıslar saçlarım yaglı normal teli ve yıpranmış:)adam gibi bi şampuan bulamadım krem saçı yaglandırıyor diye kullanmıyorum ikisi birarada alıyorumm..en son pantene,blendax,elidor kullandımmmm hiç memnun deilim saçımı tarayamıyorum banyodan sonraaaaaaaaaaa:(ne alsam bi fikir verin kıslar nolur..

kıslar saçlarım yaglı normal teli ve yıpranmış:)adam gibi bi şampuan bulamadım krem saçı yaglandırıyor diye kullanmıyorum ikisi birarada alıyorumm..en son pantene,blendax,elidor kullandımmmm hiç memnun deilim saçımı tarayamıyorum banyodan sonraaaaaaaaaaa:(ne alsam bi fikir verin kıslar nolur..

organicum diye bi şampuan var eczanelerde bulabiliyosun ama harika bi onarıcı..saçları yumuşacık yapıyo.bi dene istersen:)

benimde saçlarımla başım dertte avuç avuç dökülüyolar nsl kel kalmıyorm ona şaşıyorum:)) aşırı derecede dökülüyo yaa offff bıktım şampuan arayışı içerisindeyim bende ama karar veremedim :((

kızlar organicum kepeğe iyi geliyor mu?bende şimdi yer yer kepek var şu nalet komili yaptı halada onu kullanıyorum belki bu şampuanın hakkını yiyorumdur diye ama hiç beğenmedim ısırgan otlusu saçımı kaşır kaşır yapıyor.her şampuan herkese iyi gelmiyor .bende burdaki önerilerden headshoulders beğenmediğim için komili zeytinyağlıya geçtim oda berbat...saçlarım kalın telli gür kuru organicumu denicem bulabilirsem iyi gelirmi? kullanan arkadaşlardan aynı saç tiplilerden cevap bekliyorum..bu şampuan olayı delirticek beni yoksa .....:delphin: :tomato:

organicum diye bi şampuan var eczanelerde bulabiliyosun ama harika bi onarıcı..saçları yumuşacık yapıyo.bi dene istersen:)

evt cnnm ya burda ilk kes duydum bis orayım unutmassam eczanedennn:)teşkür cnm bnm:)

Ben hayatım boyunca hiç kepek sorunu çekmedim.Ve de gölge ve perma işlemi görmeden önce saçımın hiç kuruduğunu da görmemiştim.Tek sorunum saçlarımın diplerinin çabuk yağlanması.Ve de uçlarının yıprandığından dolayı bitkisel şampuanlar denediğimde taranmayıp çok kötü bir hale gelmesi.Tresan denedim yağlanma için çok çok etkili olamadı ama idare ederdi.Fakat saçlarımın uçları taranmıyor çok canım yanıyor.Ama ona da razıyım yeter ki yağlanmaya bir çözüm bulayım.ınce telli ve dümdüz saçlarım var.Saçı ince ve yağlı olanlardan öneri bekliyorum :/

kızlar organicum kepeğe iyi geliyor mu?bende şimdi yer yer kepek var şu nalet komili yaptı halada onu kullanıyorum belki bu şampuanın hakkını yiyorumdur diye ama hiç beğenmedim ısırgan otlusu saçımı kaşır kaşır yapıyor.her şampuan herkese iyi gelmiyor .bende burdaki önerilerden headshoulders beğenmediğim için komili zeytinyağlıya geçtim oda berbat...saçlarım kalın telli gür kuru organicumu denicem bulabilirsem iyi gelirmi? kullanan arkadaşlardan aynı saç tiplilerden cevap bekliyorum..bu şampuan olayı delirticek beni yoksa .....:delphin: :tomato:

Canım saçların kuruysa ısırganlı olan yanlış tercih. çünkü ısırgan yağlı saçın bitkisi diye biliyorum. Benim yağlı saçlarım ve ısırgan iyi geliyor. Saçında kuruma attığı için kepek yapmıştır büyük ihtimal.

kızlar saç diplerim çok kaşınıyor dove kullanıyordum kaşıntı oluşunca bıraktım schauma kullanmaya başladım uzun bi süre kullandım kaşıntı problemi bi süre geçti tekrar başladı boyası yapıldığında bir iki hafta kadar kaşıntı kesiliyo sonra yeniden başlıyo napıcam ben anlamadım niye kaşınıyo acaba hangi şampuanı kullansam bilemiyorum bioxin kullan dedi arkadaşım ama :sm_confused: acaba kuruluktanmı kaşınıyor gerçi çok kuru da deil yağlıda deil karma yani fön çekince yağlanıyor saçımda röfle var bu arada.

$Resim 036.webp

ben bunu kullanıyorum cok güzel bir ürün kuaförlerdeki kullanılan ve en cok tercih edilen bi ürün tavsiye ederim tatlışlar

ben de elsevein arı sütlü şampuanını ve inci proteinli saç kremini kullanıyorum. arı sütü ve inci proteini ilginç geldiği için aldım valla:) daha önceden hep panthene kullandım ve ondan da çok memnundum yıllardır kullandığım için bi değişiklik yapmak istedim ve söylediklerimi aldım bakalım ii gelcek mi :enbuyukkk:

Back
X