- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi MeDuSa
organix cok iyi market sampuanı olark daa gliss derim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar saçlarım yaglı normal teli ve yıpranmış:)adam gibi bi şampuan bulamadım krem saçı yaglandırıyor diye kullanmıyorum ikisi birarada alıyorumm..en son pantene,blendax,elidor kullandımmmm hiç memnun deilim saçımı tarayamıyorum banyodan sonraaaaaaaaaaane alsam bi fikir verin kıslar nolur..
organicum diye bi şampuan var eczanelerde bulabiliyosun ama harika bi onarıcı..saçları yumuşacık yapıyo.bi dene istersen:)
kızlar organicum kepeğe iyi geliyor mu?bende şimdi yer yer kepek var şu nalet komili yaptı halada onu kullanıyorum belki bu şampuanın hakkını yiyorumdur diye ama hiç beğenmedim ısırgan otlusu saçımı kaşır kaşır yapıyor.her şampuan herkese iyi gelmiyor .bende burdaki önerilerden headshoulders beğenmediğim için komili zeytinyağlıya geçtim oda berbat...saçlarım kalın telli gür kuru organicumu denicem bulabilirsem iyi gelirmi? kullanan arkadaşlardan aynı saç tiplilerden cevap bekliyorum..bu şampuan olayı delirticek beni yoksa .....:tomato:
Eki Görüntüle 25042
ben bunu kullanıyorum cok güzel bir ürün kuaförlerdeki kullanılan ve en cok tercih edilen bi ürün tavsiye ederim tatlışlar