hem amwayı hem biobellindada var evimde ama loc bi başka yaa süper bişi...ben milliyetçiyim ama loc en sıkıntılı lekede ilk başvurduğumdur napiim...bio bellndanın genel temizliği hiç bi işe yaramıyo ama pas lekeleri ütü temizleyicisi iyi ama kezzap gibi kokuyo tek dezavantajı bu ...herkes sattığını savunmasın bence doğrucu olmak lazım...bio bellinda daha sıvı loc ise yoğun...genel temizlik böyle ama bio nun pas temizleyiciside gayet iyi
mutfakta :ersağ bulaşık sıvısı, ersag banyo wc, ersag yag cöz. ayrıca (neyazıkkı ) fairy kapsül makine için. o kadar cok almışım ki hala bitmedi. bitse de ersag urunu alsam diyorum
banyoda : ersağ banyo-wc
çamaşırlar için : ersag renkli - beyaz çamaşır tozu + çamaşır aktif, ersag damla konsantre, ersag yaka spreyi
camlar : ersag damla+ersag genel temizlik+ersag çamaşır aktif
koltuklar : ersag damla+ersag genel temizlik
ütü için : ersah ütü spreyi (zor kırışıklıklar için)
yer: ersag genel temizlik
kabalasmaya gerek yok neden reklam yapayım ki ben başkasına satmıyorum bile. Ne kullanıyorsunuzdedi ben de yyazdım. Fairy yazsam ona reklam yapıyorsunuz diyebilecek miydiniz. Beni oksurtmedi . sizin belki alerjiniz vardır ya da çok yakin temas ettiniz. Ama bu şekilde yazı yazmanız hic hoş olmadı. Dediğim gibi ben kendime alıp kullanıyorum satıcı değilim.Geceleri kimle uyuyorsunuz diye sorsalar ona da Ersağ ersağ ersağ diyeceksiniz herhalde. Sizin ersağ epey reklam kokuyor. Beni öksürttü hapşurttu mesela !
kabalasmaya gerek yok bu sekilde konusmaya nasil curret esiuorsunuz insan tanimadigi birine nasil bu sekilde konusur hem neden reklam yapayım ki ben başkasına satmıyorum bile. Ne kullanıyorsunuzdedi ben de yyazdım. Fairy yazsam ona reklam yapıyorsunuz diyebilecek miydiniz. Beni oksurtmedi . sizin belki alerjiniz vardır ya da çok yakin temas ettiniz. Ama bu şekilde yazı yazmanız hic hoş olmadı. Dediğim gibi ben kendime alıp kullanıyorum satıcı değilim.
Kaldı ki yorum bile yapmadım. Ovmedim ürünleri. Geceleri kimler uyuyorsunuz sözünüz çok ayıp oldu. Gerçekten çok sinirlendim .
beni öksürten hapşurtan sizin mesajdaki reklam kokusu. Yoksa ersağla pek bir münasebetim yok. Geceleri uyuma meselesine gelince, insan geceleri sadece bir erkekle uyumaz, en sevdiği oyuncağıyla, yastığıyla, buhar makinasıyla, pijamasıyla da uyur.
Ersağın banyo Wc si mucizevi ürünü. çoğun ürününü kullanıyorum ama en çok beğendiğim bu, sürekli elimde desem yalan olmaz :)Ersağ'ı beğenmedim arkadaşlar.. Her marka farklı ürünlerde uzmanlaşmış oluyor sanırım. Her markanın farklı ürününü alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?