mai nasılsın canım
Yüzünü ergen sivilceleri basmış biri nasıl olursa öyleyim ; ) sabah bir uyandım yüzüm gözüm sivilce içinde :))) ama çok şükür iyiyim sen nasılsın canım ?
Canım ben gider gitmez raporun varmı diye sordular...Rapor geçmese sormazlar...Yinede yüz yüze görüşürsun tedaviye başlamadan önce...Hepimizin hakkında hayırlısı...Aslında en heyecanlınız şuan benim...Gün sayıyorum...6 Martta belli olucak herşey...Buna rağmen soğuk kanlı durmaya çalışıyorum
memorial iyi dedin, peki dr.cem özer nasil oda memorial atasehirde biliyorsundur.bir bilgin varmi?
canım hayırlı olsun tedavin benimde doktorum süleyman bey ve 4.denmemde Allaha şükürBen öğle çok uzun şeyler yazmayacağım
şuan tedavideyim eşim mikro tese olacak
ben bu konuyu çok ama çok araştırdım doktorun iyi olduğu kadar ekibinde iyi olması gerekiyor
Dr.EMRE BAKIRCIOĞLU
Dr.SÜLEYMAN TOSUN
UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
ya kizlar bana dr.ulun ulug beyin email adresini gönderebilirmisiniz varsa?aklima yatti gibi cok mütevazi bir doktora benziyor.
Kızlar yanlış anlama olmasın 1900 Euro + 2500 Türk lirası ( ilaç parası ).Yuvarlak hesap 5000 Türk lirası civarında...
Kızlar ne olursunuz umut tacirliği yapan yerlere de inanmayın...Eğer size kafadan şansın % 60 , % 70 diyorsa pirim vermeyin...İnternette yazıldığı veya reklamı yapıldığı gibi değil çoğu hastaneler...Çok masraflı ve eziyet verici bir sürece giriyorsunuz...Transfere kadar yediğim iğnenin haddi hesabı yok...İçtiğim ilaçları söylemıyorum...Şuanda hergün iğne olup 2 tanede hap içiyorum...Güya bu ilaçların azaldığı dönemAkşam iğne olmaya gittim hastaneye hemşireler artık morlıktan yer bulamıyor kalçamda iğne yapmaya...Bu kadar zor şartlar altına girerken ne olursunuz içiniz de rahatlatcak bir merkez seçin...Yüz yüze görüşme çok önemli...Birde Tüp bebek konusunda gerçekten bilinçli insanlardan bilgi alın...Komşum burda şu kadar ucuza yaptırdı tuttu , hastane şöyle iyi böyle iyi gibi kulaktan dolma şişirmelere inanmayın...1 sene içindeki tüp bebek başarı oranını öğrenin...Hangi yaş gruplarında ne kadar....
25 yaşındaki kıza tüp bebeği ebem de yapsa tutar35 yaş ve sonrasındaki tüp bebek başarısını inceleyin...Vakaların zorluk derecesini araştırın...
Arkadaşlar erkek infertitisinden bahsetmiş...Benimde durumum erkek infertitisiydi...Onun içinde mikroenjeksiyon yöntemiyle döllenmeyi gerçekleştirdiler...Doktorlarım ve ekip ellerinden geleni yaptı...Ben ve eşimde...Biz Tekirdağda yaşıyoruz...Her allahın günü İstanbula gittik geldik...Bu kadar uzun uzadıya sizlere bunu anlatmamın nedeni 1 ay öncesi bende sizler gibiydım...Deli gibi hastane arıyordum...Beni bu konuda bilgilendiren ve çok yardımcı olan bir hemşire kardeşim...Memerialın hemşirelerinden biri...Beni hasta olarak görcek biri değil bunu belirtiyım yanlış anlamayın...İlkin bana canım dedi ben sana sadece Memorial derim biz bu konuda 1. numarayız dedi..ama içinin rahat olması için araştır ne karar verirsen yanındayım dedi...Başladım nette araştırmaya...Deli gibi herkese sorup , forum sitelerini geziyordum...Alman hastanesi ve Memorial arasında kaldım...En çok ikisi öne çıktı...Aradım böyle böyle dedim...Eskiden Alman hastanesinin çok iyi olduğunu fakat onların ekibi dağıttığını , netteki ekibin şuan olmadığını söyledi...Sonrada ben için rahat olsun diye seslenmedim ama kendine kötülük yapmana izin veremem hemen Memoriala geliyorsun dedi...İyiki varmış iyiki beni çekip çevirmiş...Allah ondan 1 kere değil 1000 kere razı olsun...6 mart için çok umutluyum...ama olurya sonuç negatif çıkarsa...Bu deneyim için Allahıma şükredicem ve Vijdanım çok rahat olucak...Çocuğum için gidebiliceğim en iyi merkeze gittim olmadı...Demek vakti zamanı gelmemiş diycem ve hayata küsmiycem...
Memorial şu bu demiyorum size...Hastaneniz içinizi rahatlatsın...Aklınızda tek bir soru işareti kalmasın..Transferden sonrada huzur içinde test zamanınızı bekleyin...Allahtan dilerim doğru hastanelerde , doğru ekipler nasip eder inş. hepinize...Hepimizin Allahımız Yanında Şansı Bol Olsun Kızlar...
( Bu süreçte bol bol Dua etmeyi sakın unutmayın )
merhb canım 67 acaba plakamı merak ettim ben zonguldaklıyımda. evet ulun bey gerçektende çok mütavazi güler yüzlü bir doktor benim doktorum süleyman bey ama her ikisde çok iyi doktorlar
ben ilk tüp bebek denememi umut tüp bebekte denedim ama umutlarımı yıktı maleseff şimdi kesinlikle ve kesinlikle Memorial diyorum 1-2 ay içinde başlıcaz kısmetse 2. ye inşallahh sonuç olumlu olur bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?