Tüp Bebek Merkezleri en iyi tüp bebek doktoru hangisi?

Kızlar yanlış anlama olmasın 1900 Euro + 2500 Türk lirası ( ilaç parası ).Yuvarlak hesap 5000 Türk lirası civarında...
Kızlar ne olursunuz umut tacirliği yapan yerlere de inanmayın...Eğer size kafadan şansın % 60 , % 70 diyorsa pirim vermeyin...İnternette yazıldığı veya reklamı yapıldığı gibi değil çoğu hastaneler...Çok masraflı ve eziyet verici bir sürece giriyorsunuz...Transfere kadar yediğim iğnenin haddi hesabı yok...İçtiğim ilaçları söylemıyorum...Şuanda hergün iğne olup 2 tanede hap içiyorum...Güya bu ilaçların azaldığı dönem Akşam iğne olmaya gittim hastaneye hemşireler artık morlıktan yer bulamıyor kalçamda iğne yapmaya...Bu kadar zor şartlar altına girerken ne olursunuz içiniz de rahatlatcak bir merkez seçin...Yüz yüze görüşme çok önemli...Birde Tüp bebek konusunda gerçekten bilinçli insanlardan bilgi alın...Komşum burda şu kadar ucuza yaptırdı tuttu , hastane şöyle iyi böyle iyi gibi kulaktan dolma şişirmelere inanmayın...1 sene içindeki tüp bebek başarı oranını öğrenin...Hangi yaş gruplarında ne kadar....

25 yaşındaki kıza tüp bebeği ebem de yapsa tutar 35 yaş ve sonrasındaki tüp bebek başarısını inceleyin...Vakaların zorluk derecesini araştırın...

Arkadaşlar erkek infertitisinden bahsetmiş...Benimde durumum erkek infertitisiydi...Onun içinde mikroenjeksiyon yöntemiyle döllenmeyi gerçekleştirdiler...Doktorlarım ve ekip ellerinden geleni yaptı...Ben ve eşimde...Biz Tekirdağda yaşıyoruz...Her allahın günü İstanbula gittik geldik...Bu kadar uzun uzadıya sizlere bunu anlatmamın nedeni 1 ay öncesi bende sizler gibiydım...Deli gibi hastane arıyordum...Beni bu konuda bilgilendiren ve çok yardımcı olan bir hemşire kardeşim...Memerialın hemşirelerinden biri...Beni hasta olarak görcek biri değil bunu belirtiyım yanlış anlamayın...İlkin bana canım dedi ben sana sadece Memorial derim biz bu konuda 1. numarayız dedi..ama içinin rahat olması için araştır ne karar verirsen yanındayım dedi...Başladım nette araştırmaya...Deli gibi herkese sorup , forum sitelerini geziyordum...Alman hastanesi ve Memorial arasında kaldım...En çok ikisi öne çıktı...Aradım böyle böyle dedim...Eskiden Alman hastanesinin çok iyi olduğunu fakat onların ekibi dağıttığını , netteki ekibin şuan olmadığını söyledi...Sonrada ben için rahat olsun diye seslenmedim ama kendine kötülük yapmana izin veremem hemen Memoriala geliyorsun dedi...İyiki varmış iyiki beni çekip çevirmiş...Allah ondan 1 kere değil 1000 kere razı olsun...6 mart için çok umutluyum...ama olurya sonuç negatif çıkarsa...Bu deneyim için Allahıma şükredicem ve Vijdanım çok rahat olucak...Çocuğum için gidebiliceğim en iyi merkeze gittim olmadı...Demek vakti zamanı gelmemiş diycem ve hayata küsmiycem...

Memorial şu bu demiyorum size...Hastaneniz içinizi rahatlatsın...Aklınızda tek bir soru işareti kalmasın..Transferden sonrada huzur içinde test zamanınızı bekleyin...Allahtan dilerim doğru hastanelerde , doğru ekipler nasip eder inş. hepinize...Hepimizin Allahımız Yanında Şansı Bol Olsun Kızlar...

( Bu süreçte bol bol Dua etmeyi sakın unutmayın )

karar vermek okadar zorki bende marrta 2.denememi yapmak istiyorum ama karar veremiyorum merkez konusunda.Benimde aklımda ilk memorıal vardı ama çok kalabalık ve başladığın doktorla devam edemiyorsun her seferinde başka doktor bakıyor dediler içim huzursuz oldu bu yüzden.
karar vermek için sanırım ön görüşmeler yapıp içime ısınan yerle yapmalıyım
bende sorun hem sperm azlığı eşimde, hemde bende yumurta rezervi azlığı..
Allah hepimizin yardımcısı olsun işallah..

Ben Nur Dokuzeylül'le başladım onunlada bitirdim...Semra hoca hariç doktorunu seçtinmi hep aynı doktor giriyor canım muayneye...Yinede iyice araştır içine sinmesi önemli olan...

Yüzünü ergen sivilceleri basmış biri nasıl olursa öyleyim ; ) sabah bir uyandım yüzüm gözüm sivilce içinde :))) ama çok şükür iyiyim sen nasılsın canım ?

Canım doğrudur Allaah yardımcın olsun bende hergün kafamda yeni bir merkez değiştiriyorum
eşim önce hormon tedavisi görüyor hormonlar yüksek bu şeklide tüp olsada tutmaz dedi doktorumuz
bakalım hazirana kadar bekilcez sonra kafamızdaki merkeze gidicez
ama memoriali baya aklıma yerleştirdin
epikriz raporu kesin geçiyor dimi ben sitede baktım ssk anlaşması birtek kalp cerrahisinde var yazıyordu.......

Son düzenleme:
Canım ben gider gitmez raporun varmı diye sordular...Rapor geçmese sormazlar...Yinede yüz yüze görüşürsun tedaviye başlamadan önce...Hepimizin hakkında hayırlısı...Aslında en heyecanlınız şuan benim...Gün sayıyorum...6 Martta belli olucak herşey...Buna rağmen soğuk kanlı durmaya çalışıyorum

Ben öğle çok uzun şeyler yazmayacağım

şuan tedavideyim eşim mikro tese olacak

ben bu konuyu çok ama çok araştırdım doktorun iyi olduğu kadar ekibinde iyi olması gerekiyor

Dr.EMRE BAKIRCIOĞLU

Dr.SÜLEYMAN TOSUN

UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ

Son düzenleme:

Sağol canım ya içime su serptin internetten araştırdım hastane çok güzel gözüküyor
6 mart bayramın olsun inşallah canımmmm

Amin Allah Razı olsun Olsun Güzel Duan için Canım...İnş. Hepimizin bayramı çok yakındır

Arkadaşlar eşimin sperm sayısı 7,8 adet bir kez negatif sonuçlanan tüp bebek denemesi yaşadık ve şu an merkez arıyoruz. Içinizde sorunu bizim gibi olupta pozitifi gören var mı konyadan gidicez yardımcı olursanız sevinirim

memorial iyi dedin, peki dr.cem özer nasil oda memorial atasehirde biliyorsundur.bir bilgin varmi?

Canım ben Memorial iyi derken ekip olarak çok iyi diyorum...Bütün doktorları seçme...Alanlarında bir numaralar...Tedaviye başlasanız ekibin kalitesını zaten kendi gözunuzle görürsunuz....Ben Memorial Okmeydanı hastanesınde tedavi oldum...Semra Kahraman hoca Türkiyede tüp bebek ve mikroenjeksiyon alanında denenmemiş bir çok tedaviyi ilk olarak denemiş ve şuan tüm türkiyede bu yöntemler deneniyor...Benim doktorum Nur Dokuzeylül du...ama sadece Nur hoca demiyorum tüm ekip çok iyi...Hiç birini ayıramam..Zaten tedavi sürecinde doktorunuz kesinlikle tek başına karar almıyor...Hergün toplantıları var...Kan sonuçlarına ve ultrasyon sonuçlarına bakıp izlenıcek yola , ilaçların dozuna birlikte karar veriyolar....

İyi düşünün ve seçiminizi iyi yapın...Hepimizin hakkımızda hayırlısı arkadaşlar...

ben ilk tüp bebek denememi umut tüp bebekte denedim ama umutlarımı yıktı maleseff şimdi kesinlikle ve kesinlikle Memorial diyorum 1-2 ay içinde başlıcaz kısmetse 2. ye inşallahh sonuç olumlu olur bu sefer

canım hayırlı olsun tedavin benimde doktorum süleyman bey ve 4.denmemde Allaha şükür
hamileyim darısı senin ve tüm arkadaşların başına

ya kizlar bana dr.ulun ulug beyin email adresini gönderebilirmisiniz varsa?aklima yatti gibi cok mütevazi bir doktora benziyor.

merhb canım 67 acaba plakamı merak ettim ben zonguldaklıyımda. evet ulun bey gerçektende çok mütavazi güler yüzlü bir doktor benim doktorum süleyman bey ama her ikisde çok iyi doktorlar

mrb.Doktorunuz kim?
bizde memorial dusunuyoz

merhb canım 67 acaba plakamı merak ettim ben zonguldaklıyımda. evet ulun bey gerçektende çok mütavazi güler yüzlü bir doktor benim doktorum süleyman bey ama her ikisde çok iyi doktorlar

evet bende zonguldakliyim canim, sen neresindensin?umut tüpbebekten memnunmusun onunla memorial atasehir arasinda kaldim yani dr ulun ulug ile cem demirel arasindayim uf karar veremiyorum.sen zonguldaktan istanbulami gidiyorsun her gün yoksa istanbuldami kaliyorsun?

ben ilk tüp bebek denememi umut tüp bebekte denedim ama umutlarımı yıktı maleseff şimdi kesinlikle ve kesinlikle Memorial diyorum 1-2 ay içinde başlıcaz kısmetse 2. ye inşallahh sonuç olumlu olur bu sefer

Ne gibi umudunu yiktilar?aciklama yaparmisin?ben dr ulun ulug ile cem demirel arasinda kaldimda.

BARİ BENDE RENKLİ VE BÜYÜK YAZAYIM DEDİM

Benim hikayemin başlangıçı çok kötü başladı umut tüp bebek merkezine gelmeden farklı bir merkezde tedavi gördük yapılan tese sonucunda sperm çıkmadı eşime senin çocuğun olmaz diye söylendiği zamanki halini hatırlıyorum da çok kötüydü eşim bir hafta benimle konuşmadı ve konuştuğu ilk şeylerde eğer ayrılmak istersen saygı ile karşılarım demişti o yüzden umut tüp bebek merkezine çok şey borcluyum eşimi ve beni tekrar hayata döndürdüler eşimin yüzü şuan birbaşka gülüyor

:84:İŞTE BANA BU MUTLUĞU YAŞATAN MERKEZ EN İYİ MERKEZ DEMEKTİR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…