canım hayırlı olsun tedavin benimde doktorum süleyman bey ve 4.denmemde allaha şükür
hamileyim darısı senin ve tüm arkadaşların başına
memorial iyi dedin, peki dr.cem özer nasil oda memorial atasehirde biliyorsundur.bir bilgin varmi?
Arkadaşlar eşimin sperm sayısı 7,8 adet bir kez negatif sonuçlanan tüp bebek denemesi yaşadık ve şu an merkez arıyoruz. Içinizde sorunu bizim gibi olupta pozitifi gören var mı konyadan gidicez yardımcı olursanız sevinirim
canım benim bir yakınım cem beyde tedavi oldu bir kızı var doktor bey acıbademdeyken gitmişti doktor bey için çok ilgili olduğunu söylemişti...
mrb.Doktorunuz kim?
bizde memorial dusunuyoz
evet bende zonguldakliyim canim, sen neresindensin?umut tüpbebekten memnunmusun onunla memorial atasehir arasinda kaldim yani dr ulun ulug ile cem demirel arasindayim uf karar veremiyorum.sen zonguldaktan istanbulami gidiyorsun her gün yoksa istanbuldami kaliyorsun?
sizin ilk tüp bebek denemenizmi?insallah tutar. benim iki denemem oldu burda almanyada ama tutmadi.
ekib olarakmi tedavinizi yapiyorlar yoksa tek doktormu ilgileniyor?
Bu süreç hem maddi hem manevi yıpratıcı
Bizler bu yolda sömürülmeye çok acığız
Ne yazık ki bir çok merkez bunu çok iyi kullanıyor
Bencede bir merkeze karar vermeden önce çok iyi düşünmek gerekiyor
Ben bu anlamda doğru karar verdiğime inanıyorum
O yüzden herkese kesinlikle tavsiye ediyorum
umut tüp bebek merkezi ve ulun uluğ derim
Bende cevap vermek isterim bu soruya
henüz tam olarak tedaviye başlayamadım ama bencede umut tüp bebek merkezi ve süleyman bey
ereğliliyim canım ben sen neresindensin ben istanbulda oturuyorum ben çok memnununum doktorumdanda merkezdende senin kaçıncı denemen bu merak ettim inş. hakkında hayırlı kararı verirsinde güzel sonuçlar verirsin bize
slmlar... nilay sende bir gurbetci olarak benim gibi:) hangi merkezde yaptirdin almanyadacevaplarsan sevinirim ben suanda darmstadta gidiyorum ikinci asilamam icin ignelerimi bugun aldim ama bir yandanda merkezleri arastiryorum turkiyeden... ama bu asilama olmassa yinede burda sigorta yarisini karsiladigi icin burda tüpbebek yapmayi dusunuyorum insallah gerek kalmaz ...birde turkiyede sigarta gecerli oluyormu bir bilgin varmi
günaydin eslemcigim,
ben ilk denememi gelsenkirchende yaptirdim 2.denememide düsseldorfta yaptirdim ama ikiside tutmadi.türkiyeyi okadar met ediyorki etrafimdakiler sanki orada daha iyi olacakmis gibi bir his geliyor icime insALLAH tutar diyorum.benim sigortam aok rheinland ve karsilamiyorlar.ama arkadasim türkiyede dislerini yaptirdi onu karsiladilar ama hangi sigortaydi bilmiyorum yani sormak lazim.nerde kaliyorsun?sende tüp bebege gerek yokmu dediler?
haticecigim sen hamileymissin bende kacinci denemen diye soruyorum simdi okudum ögrendim 4 denemenide umutdami yaptirdin?sorun sendemiydi?
galiba burda tek sorunlu kadin benim arkadaslar, baksaniza hepinizin eslerinde sorun var bizde ise sorun bendecok üzücü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?