Tüp Bebek Merkezleri en iyi tüp bebek doktoru hangisi?

slm bende 1.denememi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım sonuç negatif doktorum ulun ulug,du.2 denememi bürüksel tüp bebek merkezinde yaptıracagım doktorum yücel karaman tavsiye ederim alanında çok iyi bir doktor kafanda hiç soru işareti burakmıyor.

memorial iyi dedin, peki dr.cem özer nasil oda memorial atasehirde biliyorsundur.bir bilgin varmi?

canım benim bir yakınım cem beyde tedavi oldu bir kızı var doktor bey acıbademdeyken gitmişti doktor bey için çok ilgili olduğunu söylemişti...

canım bizdede sorun aynı eşim şuan hormon tedavisi oluyor sperm sonuçları böyle ve hormonlar yüksekken ne kadar tüp bebek deneseniz olmaz dediler bizde önce tedavimizi tamamlayıp doktor başka çare yok derse tüpe gidicez şuan bekleme ve araştırma aşamasındayız

ereğliliyim canım ben sen neresindensin ben istanbulda oturuyorum ben çok memnununum doktorumdanda merkezdende senin kaçıncı denemen bu merak ettim inş. hakkında hayırlı kararı verirsinde güzel sonuçlar verirsin bize

iyi doktor denince Cem Demirel derim başka bişey demem
Memorial Ataşehir'de görev yapıyor.
Kesinlikle şiddetle önemle tavsiye derim kulak verin arkadaşlarrrr

sonnbahar

Son düzenleme:
sizin ilk tüp bebek denemenizmi?insallah tutar. benim iki denemem oldu burda almanyada ama tutmadi.
ekib olarakmi tedavinizi yapiyorlar yoksa tek doktormu ilgileniyor?

slmlar... nilay sende bir gurbetci olarak benim gibi:) hangi merkezde yaptirdin almanyadacevaplarsan sevinirim ben suanda darmstadta gidiyorum ikinci asilamam icin ignelerimi bugun aldim ama bir yandanda merkezleri arastiryorum turkiyeden... ama bu asilama olmassa yinede burda sigorta yarisini karsiladigi icin burda tüpbebek yapmayi dusunuyorum insallah gerek kalmaz ...birde turkiyede sigarta gecerli oluyormu bir bilgin varmi

Bu süreç hem maddi hem manevi yıpratıcı

Bizler bu yolda sömürülmeye çok acığız

Ne yazık ki bir çok merkez bunu çok iyi kullanıyor

Bencede bir merkeze karar vermeden önce çok iyi düşünmek gerekiyor

Ben bu anlamda doğru karar verdiğime inanıyorum

O yüzden herkese kesinlikle tavsiye ediyorum

umut tüp bebek merkezi ve ulun uluğ derim

Son düzenleme:
Bende cevap vermek isterim bu soruya

henüz tam olarak tedaviye başlayamadım ama bencede umut tüp bebek merkezi ve süleyman bey

Son düzenleme:

Bende cevap vermek isterim bu soruya

henüz tam olarak tedaviye başlayamadım ama bencede umut tüp bebek merkezi ve süleyman bey

arkadaslar sızde sorun ne erkek ınfertılıtesı mı kadın ınfertılıtesı mı?

Günaydin canim,ben gökcebeyliyim bilirmisin?bu ücüncü olacak, senin kacinci denemen?ve kac yasindasin?

günaydin eslemcigim,

ben ilk denememi gelsenkirchende yaptirdim 2.denememide düsseldorfta yaptirdim ama ikiside tutmadi.türkiyeyi okadar met ediyorki etrafimdakiler sanki orada daha iyi olacakmis gibi bir his geliyor icime insALLAH tutar diyorum.benim sigortam aok rheinland ve karsilamiyorlar.ama arkadasim türkiyede dislerini yaptirdi onu karsiladilar ama hangi sigortaydi bilmiyorum yani sormak lazim.nerde kaliyorsun?sende tüp bebege gerek yokmu dediler?

haticecigim sen hamileymissin bende kacinci denemen diye soruyorum simdi okudum ögrendim 4 denemenide umutdami yaptirdin?sorun sendemiydi?

ben damstadta yakinim onun icin oraya gidiyorum valla asama asama ne ise onu uygulama istiyorlar drlar biliyorsun hic bir zaman direk tup bebege gecmeyi istemiyorlar hem bizde bende bir problem olmadigi icin esimde hareketlilikde sorun var biraz ondada asilama yapilabiliyrmus bende aokdayim canim ama galiba karsilamaiyor diye biliorum yinede arastirmak lazim tabi trde sansin daha fazla diyorlar.. eskiden cok fazla embriyo koyularmis ama simdi otuz yasin altindakilere bir en fazla ikiymis otuz yasindan ustekilere iki yada uc koyuyalr burdada aynen öle zaten ama su bir gercekki burdada olsa tr dede olsa verecek olan allah bizler sadece hangi hastane ekibinin daha iyi oldugunu arastirmak zorundayiz basariyi artirmak icin.

haticecigim sen hamileymissin bende kacinci denemen diye soruyorum simdi okudum ögrendim 4 denemenide umutdami yaptirdin?sorun sendemiydi?

yok canım ilk 2 denememi başka bi merkezde yaptırdım 3. ve 4. umutta denedik son denemem dondurulmuşlarla oldu ve Allaha şükürler olsun 8 haftalık hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu. sorun eşimdeydi sayı yetersizdi

Son düzenleme:
galiba burda tek sorunlu kadin benim arkadaslar, baksaniza hepinizin eslerinde sorun var bizde ise sorun bendecok üzücü ya

galiba burda tek sorunlu kadin benim arkadaslar, baksaniza hepinizin eslerinde sorun var bizde ise sorun bendecok üzücü ya

canım vallahı erkek ınfertılıtesı daha kotu ınan.kadındakı sorun daha cabuk cozuluyor daha ıyı sonuc alınıyor.sende enınde sonunda bebegıne kavusacaksın uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…