İnşallah Allah hepimize evlat nasip eder, bir gün biz de “anne” kelimesini duyarızBahçeci tüp Bebek merkezi İstanbul imkanım olsa asla başka yer düşünmem
Gerçekten doğru doktoru bulmak çok zor, özellikle yurt dışında yaşayınca ve sadece tatilde gelinceŞurayı bende takip edeyim zira 6 7 ay sonra benimde ihtiyacım olacak.
Canım ben 5 gün önce ilk denemeyi yaptım ve yumurta da sperm de iyi olmasına rağmen döllenme olmadı opu yapıldı ama embriyo oluşmadı. E haliyle psikolojik olarak bittik eşim beklemek istiyor bana kalsa diğer ay başlarım yani. Tüm tüp bebek vakaları içinde bu yüzde 1 ile 3 lük dilime giriyor düşün yani. O da geldi bizi buldu. Doğal yolla deneyeceğim takviye kullanıpGerçekten doğru doktoru bulmak çok zor, özellikle yurt dışında yaşayınca ve sadece tatilde gelinceNeyse canım, sen ne zamandır deniyorsun ve neden 6–7 ay sonra düşünüyorsun?
Canım çok üzüldümCanım ben 5 gün önce ilk denemeyi yaptım ve yumurta da sperm de iyi olmasına rağmen döllenme olmadı opu yapıldı ama embriyo oluşmadı. E haliyle psikolojik olarak bittik eşim beklemek istiyor bana kalsa diğer ay başlarım yani. Tüm tüp bebek vakaları içinde bu yüzde 1 ile 3 lük dilime giriyor düşün yani. O da geldi bizi buldu. Doğal yolla deneyeceğim takviye kullanıp
Teşekkür ederim canım umarım en kısa zamanda yüzümüz güler.Canım çok üzüldümgerçekten çok zor bir süreç, hele ilk denemede böyle bir şey yaşamak insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor. Ama yalnız değilsin, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.
Takviye olarak ben CoQ10, Omega-3, Selenyum ve İnositol kullanıyorum, sana da iyi gelebilir. Doğal denemelerde de vücuda destek oluyor. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Amın ınshallahTeşekkür ederim canım umarım en kısa zamanda yüzümüz güler.
Selam bende 10 yildir yurtdisinda yasiyorum. 2021 den beri deniyorum ama malesef dogal yolla olmadigi icin 2024 eylul ayinda surece basladim. Bahceci umut tayim ilk transferim Nisanda oldu ama tutmadi. 2. Transfer icin tekrar TR ye geldim ay sonu transfer gibi gozukuyor. Umarim hakkimizda hayirlisi olur.Selam hanımlar,
Konuya doğrudan geçmeliyim: Uzun süredir yurt dışında yaşıyorum. 35 yaşındayım, 10 yıllık evliyim ve henüz çocuk sahibi olamadık. 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Şimdi İstanbul’da yeniden denemeyi düşünüyorum. AMH düzeyim düşük (1.09) ve erkekten gelen morfoloji oranı %2.
Bu konuda deneyiminiz olan en iyi doktoru ya da IVF hastanesini önerebilir misiniz?
Canım çok teşekkürler paylaştığın içinSelam bende 10 yildir yurtdisinda yasiyorum. 2021 den beri deniyorum ama malesef dogal yolla olmadigi icin 2024 eylul ayinda surece basladim. Bahceci umut tayim ilk transferim Nisanda oldu ama tutmadi. 2. Transfer icin tekrar TR ye geldim ay sonu transfer gibi gozukuyor. Umarim hakkimizda hayirlisi olur.
Canım tebrik ederimSelam bende İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamarı öneririm taksimde hastanesi. Çok çok başarılı gereksiz harcama asla yaptırmıyor çok net ekibi kendisi herkes şahane. Ben ilk deneme de hamile kaldım şuan 22 haftalık gebeyim Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bir de ortalama ne kadar harcadınız o dönem?Selam bende İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamarı öneririm taksimde hastanesi. Çok çok başarılı gereksiz harcama asla yaptırmıyor çok net ekibi kendisi herkes şahane. Ben ilk deneme de hamile kaldım şuan 22 haftalık gebeyim Allah herkesin yardımcısı olsun.
İyi günlerSelam hanımlar,
Konuya doğrudan geçmeliyim: Uzun süredir yurt dışında yaşıyorum. 35 yaşındayım, 10 yıllık evliyim ve henüz çocuk sahibi olamadık. 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Şimdi İstanbul’da yeniden denemeyi düşünüyorum. AMH düzeyim düşük (1.09) ve erkekten gelen morfoloji oranı %2.
Bu konuda deneyiminiz olan en iyi doktoru ya da IVF hastanesini önerebilir misiniz?
Benımde 35 yaşında başladım tedavıye 3 cu denemede kaldım hamıle eşimde ilk başda morfolojı1 dı sora 0 indi , ilk ıkındenemem bahcecıde mehmeet hocada oldu hıc onermem hayatımd aöğle ilgısız doktor goemedım aora acı badem maslakada oldu ve ılk denemde hamıleyım şukur ama gerçi orayada pahalı dıyırlar ben memnunum onemlı olan bebeyımın olması benımcınSelam hanımlar,
Tebrik ederim canımBenımde 35 yaşında başladım tedavıye 3 cu denemede kaldım hamıle eşimde ilk başda morfolojı1 dı sora 0 indi , ilk ıkındenemem bahcecıde mehmeet hocada oldu hıc onermem hayatımd aöğle ilgısız doktor goemedım aora acı badem maslakada oldu ve ılk denemde hamıleyım şukur ama gerçi orayada pahalı dıyırlar ben memnunum onemlı olan bebeyımın olması benımcın
Bülent Tıraş şahsı hastası ıdım orsa 2 paket var kendısı ve uzmannekıpı fıyat farkı var , ben ekımde yapdırdım şimdi zam gelmişdir fiyatlaraTebrik ederim canımçok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Acıbadem Maslak’ta seni hangi doktor takip etti? Protokolün ve fiyat konusunda da biraz bilgi verebilir misin, eğer sakıncası yoksa
Morfolojı ıcın mikroçip ve piezzo önerdıke eyapdım 13 yumurtsa 12 sı döllendiTebrik ederim canımçok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Acıbadem Maslak’ta seni hangi doktor takip etti? Protokolün ve fiyat konusunda da biraz bilgi verebilir misin, eğer sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?