En İyi Tüp Bebek Doktoru ve Hastane Önerileri !!

MelekBen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
10
5
1
35
Selam hanımlar,

Konuya doğrudan geçmeliyim: Uzun süredir yurt dışında yaşıyorum. 35 yaşındayım, 10 yıllık evliyim ve henüz çocuk sahibi olamadık. 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Şimdi İstanbul’da yeniden denemeyi düşünüyorum. AMH düzeyim düşük (1.09) ve erkekten gelen morfoloji oranı %2.
Bu konuda deneyiminiz olan en iyi doktoru ya da IVF hastanesini önerebilir misiniz?

Bahçeci tüp Bebek merkezi İstanbul imkanım olsa asla başka yer düşünmem

Bahçeci tüp Bebek merkezi İstanbul imkanım olsa asla başka yer düşünmem
İnşallah Allah hepimize evlat nasip eder, bir gün biz de “anne” kelimesini duyarız
Bahçeci’yi sosyal medyadan mı gördünüz yoksa tanıdığınızın deneyimi mi var?

Gerçekten doğru doktoru bulmak çok zor, özellikle yurt dışında yaşayınca ve sadece tatilde gelince Neyse canım, sen ne zamandır deniyorsun ve neden 6–7 ay sonra düşünüyorsun?
Canım ben 5 gün önce ilk denemeyi yaptım ve yumurta da sperm de iyi olmasına rağmen döllenme olmadı opu yapıldı ama embriyo oluşmadı. E haliyle psikolojik olarak bittik eşim beklemek istiyor bana kalsa diğer ay başlarım yani. Tüm tüp bebek vakaları içinde bu yüzde 1 ile 3 lük dilime giriyor düşün yani. O da geldi bizi buldu. Doğal yolla deneyeceğim takviye kullanıp

Canım çok üzüldüm gerçekten çok zor bir süreç, hele ilk denemede böyle bir şey yaşamak insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor. Ama yalnız değilsin, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.
Takviye olarak ben CoQ10, Omega-3, Selenyum ve İnositol kullanıyorum, sana da iyi gelebilir. Doğal denemelerde de vücuda destek oluyor. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Teşekkür ederim canım umarım en kısa zamanda yüzümüz güler.

Selam bende 10 yildir yurtdisinda yasiyorum. 2021 den beri deniyorum ama malesef dogal yolla olmadigi icin 2024 eylul ayinda surece basladim. Bahceci umut tayim ilk transferim Nisanda oldu ama tutmadi. 2. Transfer icin tekrar TR ye geldim ay sonu transfer gibi gozukuyor. Umarim hakkimizda hayirlisi olur.

Canım çok teşekkürler paylaştığın için Ben de yurtdışında yaşıyorum, seni çok iyi anlıyorum. İnşallah bu sefer transferin tutar Dr. Umut Tay’ı nasıl buluyorsun, memnun musun?

Selam bende İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamarı öneririm taksimde hastanesi. Çok çok başarılı gereksiz harcama asla yaptırmıyor çok net ekibi kendisi herkes şahane. Ben ilk deneme de hamile kaldım şuan 22 haftalık gebeyim Allah herkesin yardımcısı olsun.

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Dr. Aret Kamar’ı çok övenler var, senin deneyimin de çok güzel olmuş. İlk denemede başarılı olman umut verici Transfer süreci nasıldı, sana özel bir şeyler uyguladılar mı?

Bir de ortalama ne kadar harcadınız o dönem?

İyi günler

Benımde 35 yaşında başladım tedavıye 3 cu denemede kaldım hamıle eşimde ilk başda morfolojı1 dı sora 0 indi , ilk ıkındenemem bahcecıde mehmeet hocada oldu hıc onermem hayatımd aöğle ilgısız doktor goemedım aora acı badem maslakada oldu ve ılk denemde hamıleyım şukur ama gerçi orayada pahalı dıyırlar ben memnunum onemlı olan bebeyımın olması benımcın

Tebrik ederim canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Acıbadem Maslak’ta seni hangi doktor takip etti? Protokolün ve fiyat konusunda da biraz bilgi verebilir misin, eğer sakıncası yoksa

Bülent Tıraş şahsı hastası ıdım orsa 2 paket var kendısı ve uzmannekıpı fıyat farkı var , ben ekımde yapdırdım şimdi zam gelmişdir fiyatlara

Morfolojı ıcın mikroçip ve piezzo önerdıke eyapdım 13 yumurtsa 12 sı döllendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…