En İyi Tüp Bebek Doktoru ve Hastane Önerileri !!

Canım çok teşekkürler paylaştığın için Ben de yurtdışında yaşıyorum, seni çok iyi anlıyorum. İnşallah bu sefer transferin tutar Dr. Umut Tay’ı nasıl buluyorsun, memnun musun?
Benim doktorum Nur Dokuzeylul Gungor. Cok ilgili bir doktor ama yinede negatif gordum. Yani nerden kaynakli negatif oldu acikcasi bilmiyorum. Asistanida hemen doner birsey sordugumda. Artik hayirlisi diyorum. Buda olmazsa sanirim memorial semra hoca ile iletisime gececegim.

Teşekkür ederim canım. İsteyen herkes en kısa zamanda bu duyguları yaşasın inşallah . Bana özel birşey uygulannadı standart süreç işledi. Benim 6 adet embriyom vardı dondurulmuş tek embriyo istememe rağmen Aret hoca çift transfer yaptı şansın yüksek olur felan dedi. Dediği gibi de oldu tek tutundu.

Bir de ortalama ne kadar harcadınız o dönem?
Şöyle söylim ekstra birşey yoktu bizde. Standart tüp bebek ücreti 85 bin hastaneye ödedik. Transfer ve opu dahil. Kalan embriyoları yıllık dondurma ücreti de 10 bin ödedik. Bunun dışında ilaçlar en çok maliyet kısmı. Yaklaşık 100 bin de ilaçlar tahlil doktor kontrolü felan toplamda en az 200 bin gitti. Bu söylediklerim şubat ayı ile mayıs ayındaki süre de.

İzmir Medikal Point doktorları, laboratuvarları ve embriyologları çok iyi. Yapay zeka ve diğer tüm yeni teknikleri kullanıyorlar.

Prof ulun Uluğ tavsiye ederim

Aslında çok değil ama şu an 2 katı olmuştur tabi. Çok teşekkür ederim bunarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…