EN İYİ TÜP BEBEK MERKEZİ

Sentrhnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
58
39
38
Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi akşamlar sizden bana bı konuda yardımcı olmanızı istiyorum 7 yıllık evliyim daha önce birçok tedaviler denedim 2 kere ameliyat geçirdim 2 defa tüp bebek yaptirdim ama hep olumsuz sonuçlandi çok yıprandım şu an doktor araştırma içerisindeyim bana labaratuvar ortamı iyi olan ama gerçekten işini iyi yapan bir doktora ihtiyacım var tercihlerim arasında İstanbul ve ankara bana fikir verirseniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi akşamlar sizden bana bı konuda yardımcı olmanızı istiyorum 7 yıllık evliyim daha önce birçok tedaviler denedim 2 kere ameliyat geçirdim 2 defa tüp bebek yaptirdim ama hep olumsuz sonuçlandi çok yıprandım şu an doktor araştırma içerisindeyim bana labaratuvar ortamı iyi olan ama gerçekten işini iyi yapan bir doktora ihtiyacım var tercihlerim arasında İstanbul ve ankara bana fikir verirseniz sevinirim
Merhaba,
Bir merkeze karar verebildiniz mi

Merhaba, ben de tüp Bebek tedavisi ile bebek sahibi olacağım. 1 ay sonra kucağımda İnşallah meleğim. Size gözüm kapalı İstanbul Memorial Şişli hastanesi tüp Bebek merkezini öneririm direk. Ekibin başında Semra Kahraman var. Araştırdığınızda da detaylı göreceksiniz. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle.

Back
X