Tüp Bebek Merkezleri En iyi tüp bebek merkezleri için herkez görüşünü yazsın

hepimizin isteği ilk tedavimizde çocuk sahibi olmak tabiki ama şunuda unutmamak gerekir ki merkez nekadar iyi olursa olsun bizim problemimizin büyüklüğüde etkili pozitif sonuç almamızda.ben anatolya tüp bebek merkezini seçtim onlara güvendim 4 tüp bebek tedavisi geçirdim aynı merkezde 4.de rabbim nasip etti .çok şükür hamileyim.darısı tüm isteyenlere inşaallah.bu yüzden ankara anatolya tüp bebek merkezini tasiye ederim.Allaha yar ve yardımcın olsun sevgiler.

bebecan tebrikler canım bu arada.rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.sevgiler...

canım ben ilk denememi istanbul tüp bebekde yaptım gebeliğim sonlandı.. ikicisini dondurulmuşembriyolarımı taşıyarak fertijin tüp bebek merekzinde yaptım şu an 7 haftalık ahmileyim allahımtüm olmayanlara nasip etsin inşallah...

bu benim ilk tüp bebek denememdi.ankarada anatoliada yaptırdım.sorunumuz çikolata kisti ve sperm hareketsizliğiydi.şimdi Şükürler Olsun 11+4 günlük hamileyim.üç embriyo transfer edildi ve üçüde tuttu.ama bu bi başarı mı bilmiyorum çünkü ikiye düşürülmesi gerektiğini söylüyor doktorlar:((.

ay canım benim hayırlı olsun bende ocakta anatolia da baslıyacam ilk denememiz.oradan çok bahsediyorlar iyi diye benim kendi doktorum tavsiye etti oraya gidipte hamile kalan çokmuş hastalarından

ay canım benim hayırlı olsun bende ocakta anatolia da baslıyacam ilk denememiz.oradan çok bahsediyorlar iyi diye benim kendi doktorum tavsiye etti oraya gidipte hamile kalan çokmuş hastalarından

çok sağol canım.darısı senin ve tüm isteyenlerin başına İnşallah.ben Anatolia'dan memnunu kaldım.

Ben merak ediyorum.Neye göre iyi diyorsunuz.Eğer kendinize göre diyorsanız beni tatmin etmiyor.Benim gibi zor bir hasta için doğru yer neresi acaba

merhaba
ben Ankara'da HŞ klinik tavsiye ediyorum.Benim ilk denememde başarılı sağlandı, ama ikiz olduğu için hamileliğin çok sorunlu oldu.O aşamada bile ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum.

Bu işlem maalesef çok ticarileşti artık. Ben Amerikan da denedim. Bence büyük bir isimden başka en pahalı yer olmayı haklı çıkartacak bir özelliklerini görmedim. Doktor ilgisinden hiç memnun kalmadım. Meşhur embriyoloji bölümü neden diğer yerlerdfen farklı onu da anlamış değilim. Bütün merkezler yurt dışında yapılmış bir araştırma sonucunu gösterip yaşa göre bizim başarı oranımız bu diyor. Gerçekte teorik olarak söyledikleri doğru. Ama pratik olarak hiç bir yer bu istatistiği tutmuyor tutsa bile devlet denetimi gibi bir şey olmadan bu rakamların hiç biri güvenilir değil. Bence doktor ve emriyoloğu gözün tutuyorsa bulabildiğin en ucuz yere yaptır. Bence şansını azaltış olmazsın. En azından fiyat sonuç ilişkisi diye bir şey yok. Buna eminim .

diğer merkezleri görmediğim için bilemeyeceğim ama Konya eurofertilden çok memnun kaldım.Doktorlar bi kere çok kibar ve ilgililer.Bi de çok temiz ve hijyenik.

pozitivist e katılıyorum.bende ilkini bursa tüp bebek merkezinde 2.ni ist.amerikan da denedim.amerikandaki berbattı.hatta transfer edilen emriyoların bile benim olmadıgına inanıyorum.13-14 translokasyonu var.bunun için çogu merkez biyopsiyi MUHTEREM BEY'E yönlendiriyor.
ilk denememde bu kadar uğraşıcagımı bilmiyordum.olacagını düşünüyordum.şu an 3.denedim.bencede merkezin dr.ların,hemşirelerin sıfatı değil başarı oranları önemli.ama devletimiz denetlemedikçe onlar bizi ticaret kapısı olarak görecekler.bizde buna sesimizi çıkaramıcaz.inş allah çaremi bana gösterir bi gün bende bulurum dr.umu.
tayyib amcam 3 çocuk diyor.ama bizim hiç uğraşmıyor.bilse biz o bebeklere kul köle olmaya hazırız.bilse bizim maddi manevi yaşadıklarımızı.bize de 3 değil 1 çocuk için yardım etse en azından merkezleri denetlese ne güzel olur.belki bizden sonraki nesiller yararlanır bize geçmiş ola...
karamsar değilim yaşadıklarım gördüklerim bunlar...allah kimseye yaşatmasın...

Ben American da denedim ve başarısız oldu. Her seferinde 1. kalite embriyo olmasına rağmen başarısız olmasını hastahanenin her hasta ile özel olarak yeterince ilgilenmemesine bağlıyorum.

Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.

Back
X