Tüp Bebek Merkezleri En iyi tüp bebek merkezleri için herkez görüşünü yazsın

arkadaşlar iyi günler ben ilk denememizi anatolyada yaptık hamile kaldım fakat canlamma olayıp sonra kürtaj oldum biz şu anda muş ta bulunmaktayız tekrar denemek istiyoruz fakat nerde tedaviye başlayacagımızı bilmiyoruz anatolya bence çok menfaatçi bir yer tedavi esnasında bende kist oluştu aspire edilmesi gerek dediler parayı yatırmadan tedavi etmediler onun için çok dikkatli olmak gerekli bunun için şu an çok zor bir durumdayız ne yapacagımızı bilmiyoruz . Erzurum şifa ve Elazığ ufuk tüp bebek arasında düşünüyoruz buralarda tedavi olan varsa lütfen cevap yazsın yadım...

kayseri acıbadem prof.dr. Ercan Aygeni tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor hastalarıyla çok ilgili

Ben bu konu açıldığında iyi merkez neye göre anlaşılır diye sormuştum.Ama gördüğüm kadarıyla herkes yaşadığı tecrübelere göre yazıyor.Bence bu konuda tecrübeli olanları dinlemek önemli.Bende nacizane bu konuda yorulmuş biri olarak görüşümü bildirmek istiyorum.Translakasyonu olan pgd yaptırmak zorunda olan bir hasta olarak istanbulun büyük isimlerini tek tek ziyaret etmek durumunda kaldım.Gün oldu 300 tl muayene ücreti ödediğimiz doktor yüzümüze bakmadı gün oldu pgd yaptırmamızın zorunlu olduğunu bildiğimiz halde sorun yokmuş gibi sıradan bir tüp bebek hastası gibi davrananlar oldu.Eşim sabırsız biri hemen karar verip ilk denememizi yaptık sonuç hüsran tabii.8 -9 bin tl harcarak.Sonra ben televizyonda konuşan bir doktora gittim ne hataaaa siz yapmayın diye söylüyorum.Doktor kendini ekranda sanıp habire show yaptı ve sonunda anladık ki pgd yapacak ekibi yokkkkk.Sonuç negatif
Çok uzattım ama 3. denemem çok şükür doğru yeri bulup içim rahat bir şekilde tedavi oldum 17 HAFTALIK GEBEYıM HERŞEY YOLUNDA devam etmesi içinde dua ediyorum hem kendime hem sizlere.Allah hepinizin yanında olsun.Son olarak yazılanları dikkatlice okumanızı her okuduğunuza da güvenmemenizi öneririm.Çünki yaptığımız şeçimleri bütün hayatımızı etkiliyor

4 saat önce hamile kaldığımı öğrendim iyi merkez kavramım benim bana bu mutluluğu yaşatan yer diye düşünüyorum

Ben bu konu açıldığında iyi merkez neye göre anlaşılır diye sormuştum.Ama gördüğüm kadarıyla herkes yaşadığı tecrübelere göre yazıyor.Bence bu konuda tecrübeli olanları dinlemek önemli.Bende nacizane bu konuda yorulmuş biri olarak görüşümü bildirmek istiyorum.Translakasyonu olan pgd yaptırmak zorunda olan bir hasta olarak istanbulun büyük isimlerini tek tek ziyaret etmek durumunda kaldım.Gün oldu 300 tl muayene ücreti ödediğimiz doktor yüzümüze bakmadı gün oldu pgd yaptırmamızın zorunlu olduğunu bildiğimiz halde sorun yokmuş gibi sıradan bir tüp bebek hastası gibi davrananlar oldu.Eşim sabırsız biri hemen karar verip ilk denememizi yaptık sonuç hüsran tabii.8 -9 bin tl harcarak.Sonra ben televizyonda konuşan bir doktora gittim ne hataaaa siz yapmayın diye söylüyorum.Doktor kendini ekranda sanıp habire show yaptı ve sonunda anladık ki pgd yapacak ekibi yokkkkk.Sonuç negatif
Çok uzattım ama 3. denemem çok şükür doğru yeri bulup içim rahat bir şekilde tedavi oldum 17 HAFTALIK GEBEYİM HERŞEY YOLUNDA devam etmesi içinde dua ediyorum hem kendime hem sizlere.Allah hepinizin yanında olsun.Son olarak yazılanları dikkatlice okumanızı her okuduğunuza da güvenmemenizi öneririm.Çünki yaptığımız şeçimleri bütün hayatımızı etkiliyor

Katılıyorum. Senin de paylaştığın gibi tüp bebek merkezleri adeta mayın tarlası gibi. Çarpılmamak için çok dikkatli olmak ve özellikle burda tecrübelerimizi paylaşmak lazım. Gittiğin merkezlerin adlarını yazarmısın ?
En azından sonuncusunun ?

Katılıyorum. Senin de paylaştığın gibi tüp bebek merkezleri adeta mayın tarlası gibi. Çarpılmamak için çok dikkatli olmak ve özellikle burda tecrübelerimizi paylaşmak lazım. Gittiğin merkezlerin adlarını yazarmısın ?
En azından sonuncusunun ?
Ben hiç kimsenin kafasını karıştırmamak için bilerek karalama olmasın diye isim vermedim.
Doktorların emeklerine saygım büyük.Ama bazılarını doktor değil tüccar olarak görüyorum.Hastasıyla para konuşan pazarlık yapan doktor benim için tüccar.
Ama Umut tüp bebek merkezinde gebe kaldığımı çok mutlu bir şekilde söyleyebilir.Önemli olan benim gibi zor bir hastanın gebe kalmsı.Gebe kalmasaydım yine aynı şeyleri söylerdim emin ol.Doktor Süleyman tosunla görüşmeni öneririm..Doktorun bana verdiği güveni hiç kimse vermedi.Diğer önemlisi Bahceci ekibi olması tabii.Sana bol sanşlar diliyorum.Hedefine en kısa zamnda ulaşmanı dilerim.

Ben hiç kimsenin kafasını karıştırmamak için bilerek karalama olmasın diye isim vermedim.
Doktorların emeklerine saygım büyük.Ama bazılarını doktor değil tüccar olarak görüyorum.Hastasıyla para konuşan pazarlık yapan doktor benim için tüccar.
Ama Umut tüp bebek merkezinde gebe kaldığımı çok mutlu bir şekilde söyleyebilir.Önemli olan benim gibi zor bir hastanın gebe kalmsı.Gebe kalmasaydım yine aynı şeyleri söylerdim emin ol.Doktor Süleyman tosunla görüşmeni öneririm..Doktorun bana verdiği güveni hiç kimse vermedi.Diğer önemlisi Bahceci ekibi olması tabii.Sana bol sanşlar diliyorum.Hedefine en kısa zamnda ulaşmanı dilerim.

Teşekkür ederim yanıtın için. Dr. Bahçeci Alman hastahanesinde iken adını çok daha fazla duyardım. Anladığım kadarı ile Dr. Bahçeci şimdi Umut hastahanesinin alt yapısını kullanıyor. Yani hemşirelerden embriyologlara, cihazlardan anesteziye kadar . Sadece kendi muayenehanesinde ultrason yapıyor. Dolayısı ile Dr. Bahçeci ekibi derken sanırım Umut Hastahanesini kastediyoruz. Buna karşılık Dr. Bahçeciye gitmek sanırım çok daha pahalı. Bu durumda Dr. Süleyman Beye mi yoksa Dr. Bahçeciye mi bir gidip görüşeyim kararsızım. Senin deneyimin iyi bir referans oldu. Şayet başka bir merkeze gitmeye karar vermezsem sanırım Dr. Süleyman Bey ile gidip görüşeceğim. Ama yoğurdu üfleyerek yemek gibi henüz merkezleri incelemeye devam ediyorum.

Back
X