En iyisi görüşmemek !!!

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
Merhabalar bir problemimi sizlerle paylaşmak istedim.sorun ise eşimin ailesi evlendiğimizden beri bize maddi ve manevi anlamda hiçbir destekleri olmadıkları gibi eşimle aramızı bozmaya çalışıp beni hiç istemediler evleneli 1.5 sene oluyor eşimle şuanda bir bebeğimiz olsun istiyoruz ancak olmuyor ne diyeyim herşeyin hayırlısı allahtan tedavi görüyorum.Eşim geçen ay işinden ayrıldı ve bir süre evde vakit geçirdi.Destek olurlar mı dedikçe köstek oluyorlar yeni bir işe girdi çokşükür ve bu ay geç maaş alacak bende kendi memleketimde kendi annem eşim ve ben oturuyoruz kendimize küçük bir dünya kurduk.alyanslarımıza kadar herşeyimizi kendi annem aldı ve babam vefat etti ben küçükken yani politika olsun diye düğünüme geldiler.Neyse fazla uzatıp sıkmayayım sizleri, bir süredir görüşmüyorduk zaten gurbetteler sırf eşimin ailesidir diye üzülmesin diye görüşmeye başladım fakat anladım ki bize zarar veriyorlar sadece bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın deyip sevgi ve saygı bekliyorlar.Bu ay sıkışınca bir miktar para istedi eşim ve yok demişler.en azından oğlum ne yapacaksın sıkma canını deyip destek olabilirler ne bileyip bu zamana kadar hiçbir beklentimiz olmadı ilk defa birşey istedik şimdide saygı bekliyorlar düğünümün ertesi günü eşimle aramızı bozmaya çalışan insanlardan ne bekleyebilirim allah annemi eşimi başımdan eksik etmesin

yok bilemiyorum ki arkadaşlar ama söylediği kadarıyla eşime çalışan birini istiyormuş bende ev hanımıydım hem kendi memleketime yerleşeli 8 ay olacak o da eşim ve ben istedik daha önceleri eşimin işi dolayısıyla antalyada ikamet ediyorduk

lütfen bir fikir verin nasıl davranmalıyım yapmacık olmaktan bıktım onlara karşı.Annemi de çok üzdüler zamanında neden annemin eşi yokmuş bir sürü şeyler kayınvalidemlerle sadece internet ve tlf dolayısıyla görüşüyorduk annemi bile kıkanıyor eşinden düşünün.çok üzgünüm gerçekten senağlama

eşimde farkında herşeyin ve görüşmek istemiyor.Bende aynı şekilde eşim evlenmeden önce onlara hep maddi destek de bulunmuş fakat onlar oğullarına üvey evlat gibi davranıyorlar bir damatlık bile almadılar kendi gelinliğimi bile annem aldı şimdi ise birşey istedik istemez olsaydık ne yapmam gerek nasıl davranayıp içeme sinmiyor onlarla görüşmek yapmacık tavırlar bir de yönlendirmeye çalışıyorlar bizleri.biliyorum böyle basit konuları okumaktan bıktınız ama fikrinize ihtiyacım var

eee eşinde senın yanında olanları görüyo madem görüşmeyin ılgılenmeyın bence:delphin:

benzer problemler benımde oldu eşimin ailesiyle ara bozmaya calısmalar dır dır dır
durduk yere beddulara

en sonunda actım tel ne ölünüze ne dirinize dedım
eşimede resttı cektım

onlar benım evıme gırerse benı unut ben bosarım senı dedım

eşim herseyın farkındaydı zaten hep yanımda durdu :teselli:

görüşümüyorum ılgılenmıyorum tınlamıyorum
rahatım huzurum yerınde cok sukur :teselli:

eşinin de senle aynı fikirde olması çok güzel bence.. ya saçmalama gayet normal davranıyorlar sen abartıyorsun gibi bir tavrı olsaydı? o zaman çok daha zor durumda kalacaktın..
görüşmenizi seyrekleştirin.. bayramdaaan bayrama..

aynı şekilde yapmadıkları kalmadı. eşimde yanımda duruyor bende onun yanında çok şükür. artık yeter diyorum yani...yasakkelime fakat şimdi birkaç gün sonra arayacaklar kendimde çok sinirliyim nasıl tepki vermeliyim yettiler artık

flirteusecim onlar bayramdan bayramada anlamıyor birgün tel açmasan net açmasan arıyor artık hiç görüşmek istemiyorum eşim saolsun hep destek bana ama o içine atıyor herşeyi

eşimde üzlmesin diye konuyu kapattım evde artık kendimi buraya attım şimdi yarın öbürgün ararlar naber ne var ne yok die ya çok sert yapmayı düşünüyorum yada sert yani başka türlü anlamayacak bunlar

canım gerçektende çok iyi bir karar vermişsin en iyisi görüşmemekvereliniortakönyargılar yapıp istemiyolar ama sonradan çok pişman olacaklar allah hepimizin kalbini biliyo hiç takma ailene yuvana bak canımkaydirigubbakcemile5

canım boşver iyiyim sağol sen nasılsından ileri gitme bırak telde onlar konuşsun sen kısa kısa yanıt ver gitsin hiç görüşmemek de bir yere kadar çünkü bu sefer de arayıp eşini fitlemmeye kalkarlar belki en azından senin ne olduğundan haberin olsun
eşin ne kadar yanında da olsa annesi babası yarın bir gün aranızda bir soğukluk olur allah korusun bu sefer başına kakmasın

eee eşinde senın yanında olanları görüyo madem görüşmeyin ılgılenmeyın bence:delphin:

benzer problemler benımde oldu eşimin ailesiyle ara bozmaya calısmalar dır dır dır
durduk yere beddulara

en sonunda actım tel ne ölünüze ne dirinize dedım
eşimede resttı cektım

onlar benım evıme gırerse benı unut ben bosarım senı dedım

eşim herseyın farkındaydı zaten hep yanımda durdu :teselli:

görüşümüyorum ılgılenmıyorum tınlamıyorum
rahatım huzurum yerınde cok sukur :teselli:

vay beee
keşke bende yapabilsem

valla aradılar yine söylemediklerini bırakmadılar ben de patladım artık şimdi bitti artık herşey nefret ediyorum onlardan faydalarından çok zararları var sinir hastası etmeye çalışıyorlar eşimle beni:mymeka:

madem eşiniz destek
onlarında maddi manevi hç bir faydası yok
görüşmeyince ne kaybedersiniz ki
en azından bir umut beslemezsiniz ana baba var diye..

valla aradılar yine söylemediklerini bırakmadılar ben de patladım artık şimdi bitti artık herşey nefret ediyorum onlardan faydalarından çok zararları var sinir hastası etmeye çalışıyorlar eşimle beni:mymeka:

ne dedilerki yine böyle kizdin,sen ne dedin, konuyu biraz acsana

allah sabir versinmafoldumben

haziran sonu bize geleceklerdi şimdi de istemiyor adımız oldu sizleride sıkmak istemiyorum ama ne bileyim benim de annem anne ana var anacık var babasız olduğum halde elinden geldiğince herşeyimi yaptı bizde eşimle annemle birlikte yaşamaya karar verdik yaşıyoruz da eşim anlayışlı sağolsun herşeyi evlenirken annemin üzerine yıktılar durumları da yok değil bir de kız evlatları var ama eşime üvey evlat muamelesi yapıyorlar

kırmızı donlukız canım dün oldu ne olduysa tekrarını yazamadım olanlardan dolayı kriz geçirdim evde annem hastanelik oluyordu onların yüzüne başta ben hiç muattap olmadım eşim muattap oldu ama en sonunda dayanamadım ipleri kopardım

bu zamana kadar hadi eşim üzülmesin onun annesi babası sonuçta dedim ama olmuyor sizleri ve kendi kararları mı dinledim görüşmeme kararı aldım ben memleketimde oturmazken eşimle annem kargoları yapıp gönderiyordu ne bileyim herşey maddiyat değil ama bunlar manen de bizleri yıpratıyorlar gelinliğimi bile annem aldı düşünün artık evimde onlara ait hiçbirşey yok

Back
X