KısmetTabi herkesin kendi fikri de ilginc olmus :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KısmetTabi herkesin kendi fikri de ilginc olmus :)
Hep değilim,arada bakıyorum![]()
Ben hiiiçç bdv'ye gitmem kiBi ara cok görüyordum sankigerci ben de bi suredir bakmıyorum oncesine göre yorum yaptım tabi
![]()
Kısmet![]()
Ben hiiiçç bdv'ye gitmem ki![]()
Güzelliğinin yanında ayrıca doktor ve sporcuNasil ya sen de hep bdvdesin
Valla bence arkadas gercekten guzel de bunu fazla dile getirdiginden bu meshurlugu yoksa normal bir tip
Ben hiiiçç bdv'ye gitmem ki![]()
Güzelliğinin yanında ayrıca doktor ve sporcu![]()
Lütfen daha dikkatli olunah en önemli ayrıntıları atlamisim
Lütfen daha dikkatli olunkızcağızın yüreğine inecek Allah korusun
Tebbi ne işim var benim demi olmasssAaa editör oldugundantamam şimdi çözdüm olayi
![]()
Tebbi ne işim var benim demi olmasss![]()
Temamm ekonomi finans bölümünde,ya da hukuk bölümünde falan görüşürüz artıkkTamam editorcum bdvde de hic görmüyoruz tabiki saygilar![]()
Temamm ekonomi finans bölümünde,ya da hukuk bölümünde falan görüşürüz artıkk
![]()
Herkes ayşe'ye oy vermiş ben sana verdim. Güzel bulgar kızıBuraya da aday göstermişler beni
Kendimi beğendiğim doğrudur inkar edemem![]()
Heheheh kalça sallama cilveyle ilgili açılan konuda geçmişti değil mi :))Herkes ayşe'ye oy vermiş ben sana verdim. Güzel bulgar kızıkalça sallayan kız.
Hanimlar birde anneciginin(kvsi) tarhi eser yuzugunu gorumcesine birakmayip savasci bir kadin oldugunu unutuyorsunuz lutfen ayip olmasin aysenaz hanimefendiyeah en önemli ayrıntıları atlamisim
Ona bir sey olursa ne yaparizLütfen daha dikkatli olunkızcağızın yüreğine inecek Allah korusun