En kıdemli benim............

eltin küçük olduğu için böyle davranıyor belli takılma ...

ama görümcen sana laf sokmamamış ki sen abartmışsın canım yaa..

ya da ben mi yanlış anladım..

görümcem çok şirindir yenge der kendisi özellikle sordu nasıl hitap ediyim diye,ablamı diyim yenge mi ? dedi elti ye isimle hıtap ediyor çokta tın yanı bana canım,alışık olmayınca ınsan garıpsıyor sadece

benim eltimde aynı canım,bana sürekli yeni gelin diyodu kendisi görücü usulü evlendi liseyi bitirir bitirmez, ben ondan 8 yaş büyüğüm gülüm falan diyo bana hadsiz

erkenden kaçıp kaçıp evlenıyorlar,büyüklerinin üstlerinin altlıyorlar,sonrada bu hakkı nasıl bulabılıyorlar ben bunu anlamıyorum,kişilikle yetişme tarzıylalamı ılgılıdır,kaynana yanında yaşamış ondan mı kaptı ne bu virüsü

benimki aynı evde değilde çapraz apartmanlarda,kaçmadıda aşık olmuş kendinden 12 yaş büyük adama neyse o kısım beni ilgilendirmezde bana gülüm falan demesi sinirimi bozuyo eşime abi diyo ben eşimdende büyüğüm yani 10 ay

yaşıma gore olgunlugum var tabii,duruşumdan belllı olur samımı olmam, o aile arasında hareketlı nasıl denır bıras hoppa ,çocuksu

hiç konuştunmu eltınle canım,laf anlayacak birimi ,

hayır konuşmadım zaten bi kere konuşma fırsatımız oldu onda benim numaramı aldı mesaj atıyo ikide bi,o benimle mahalle ağzıyla konuştukça ben ekstra dikkat ediyorum Türkçeme belki anlar diye ama nafile, en son yıllık iznimizi soruyodu söyledim eccik daha kalaydınız evlilik yıldönümlerimizi kutlardık diyo dedim benimle mi kutlıcaksın evlilik yıldönümünü

alışmışlar bide biliyormuusn,bıgun eşimin babası aldı bızı gecerken onları alıyoruz koye aile yemegıne gıdıyoruz,neyse geldı bu hpp hopp hoppa hallerıyle,ne dedı o koskocamaan adama: ver ver elini öpiyim sonra surat asıyosunuz
o ortamda bende bulunuyorum ben utandım,kp hıç gık demedı verdı elınıde

anladım canım,duvara anlatsan daha kıymetlenır ssozlerın ,

bir madalyasi falan vardir heralde bosuna ben en kidemliyim dememistir
sorsaydin keske :)
böyle bir cahillikle ugrastigina degmez anca dalga gecebilirsin yada her lafina alayli alayli gülersin
adam yerine koymazsin
muhatap olmazsin

var heralde bi madalya falan ,cahil evet ama benımde yapıma ters bi iki göz teması kurup sert baktım,gülümsemeden, yüzü değişti o an,ama dedım ya aile arasında toplulukta yapınca yutuyormuşum gibi hissettım

onu yokmuş gibi var sayıyorum zaten,anneler gununde eşimin annnesıne hedıye aldı ,eltide eşiyle haberlerı yok tabı bızım hedıyeden gıttık neyse eşim annesıne hedıyesını verdı bende kalktım öptum falan bu oldu mosmor bozuldular eşiyle elleri boşya
5 yasındakı çocugu onunde duruyor,kv. açtı hedıyesını bende değişim kartı ıcınde anne dedım 3muz yanyanayız,çocugu çektıgı gıbı kv.onune attı ''bende sana bunu aldım '' dıye

yaa ben çokta takmam fesatlık ve kıskançlık sezmesem, bana kv'yi kötüleye kötüleye bitiremeyen kız ne zaman ki kv kp bize geldi araya araya bi kaldı o kadar şikayetçi isen oh be de 1 hafta rahat et dimi, demek ki dedim beni eşimin ailesinden soğutmak istiyo, iyi ben olayım istiyo öyle olsun zaten gözüm yok, aksi olsa ilk kez yüz yüze görüştüğün eltine tüm hayatını kv kavgalarını anlatırmısın ben anlatmam kv çekiştirmek için uygun aday elti değildir yani
kardeşimden 2 yaş küçük bi kız ben ona o gözle bakmaya çalıştıkça eke eke kadın halleri beni delirtiyo iyiki uzağım

basitse ders vermeye kalkma bunların karşısında susacaksın, insan yerine koymayacaksın,değer
vermeyeceksin, sen onun karekterini ve diğer hareketlerini değiştiremezsin anlamaz . o kendini baya bir şey sanıyordur, alamamış ,alması gerekenleri, asalet doğuştan itibaren vardır,yoksada yoktur, hayat ona gerekenleri öğretecek ya ot gelip saman gidecek ,öbür tarafa ,düzeltmeye çalışma

yaşayamamış hayatını,olgunluk yokkı beklemıyorumda zaten,bi ara bi okul durumundan basseder gıbı olmustu,biyerlerımı kazanmısta eşi demiş geliyosan gel ,oda kaçmış bu tarafa,pişmanlığı belli zekasını da bu yonde kullanıyor...

benım teyze kızımla aramızda 4 ay var,kardeş gıbıyız,yirmi yasında evlenmesıne ragmen ,çocugumla bırlıkte buyudum yaşayamadım senın gıbı bekarlıgımı anlamadım canım der hep: iyi niyetle
belkı bazı arkadaşlar yorumuma kızabılır ama KENDI DÜŞÜNCEM BU BENIM,eltımın yaşı da 18 mış zaten

aynı durum bizde de mevcut umrumda bile değiller takma kafana
cahil işte cahille uğraşmak herşeyden zor
boşuna dememiş Mevlana "lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye"

aynı durum bizde de mevcut umrumda bile değiller takma kafana
cahil işte cahille uğraşmak herşeyden zor
boşuna dememiş Mevlana "lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye"

çok doğru söylemişsin canım,takılmamaya çalışıyorum çünkü bende yenı gelınım daha tanımıyor benı,küçüklüğüne veriyorum ancak
ben bu 9 ay boynca tüm bı araya gelmelerımızde çok ıyı gözlemledım kım nedır dıye,herkes hakkında fıkrım var
benı küçük düşürecek,şekılde konusu olursa yemem yutmam otuttururum oldugu yere...sevıye dıyoruz ınmıyoruz ama lafı soyleyen o ortamda olanlarda dırek ''yedi lafı yuttu gıbı'' sessız kalıp seyredılyorlar,ama düşenemiyorki tanımıyorum ben bunu nasıl konusur laf söylermı, eşimle eşi o lafı kaldıramaz kardeşler arasında tartışma çıkarmı diye,bi halt yiyor ama sonunu göremıyor,düşünmeden konuşmam ama sinirli bir yapım vardır daha bılmıyı bilmiyiiiiiii

bir madalyasi falan vardir heralde bosuna ben en kidemliyim dememistir
sorsaydin keske :)
böyle bir cahillikle ugrastigina degmez anca dalga gecebilirsin yada her lafina alayli alayli gülersin
adam yerine koymazsin
muhatap olmazsin

çok yerinde yazmışşsın arkadaşım,madalya işi hoşuma gitti öyle yüzsüz ki, madalyam dıye çocugunu atar ortaya o dengesız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…