- Konu Sahibi ahduyguahh
-
eltin küçük olduğu için böyle davranıyor belli takılma ...
ama görümcen sana laf sokmamamış ki sen abartmışsın canım yaa..
ya da ben mi yanlış anladım..
belli ki eltin yaşı küçük cahil bir kadın zaten elti eltiyi pek sevmez bence hiç umursama gül geç fazla da muhatap olma mesafeni koru
benim eltimde aynı canım,bana sürekli yeni gelin diyodu kendisi görücü usulü evlendi liseyi bitirir bitirmez, ben ondan 8 yaş büyüğüm gülüm falan diyo bana hadsiz
erkenden kaçıp kaçıp evlenıyorlar,büyüklerinin üstlerinin altlıyorlar,sonrada bu hakkı nasıl bulabılıyorlar ben bunu anlamıyorum,kişilikle yetişme tarzıylalamı ılgılıdır,kaynana yanında yaşamış ondan mı kaptı ne bu virüsü
ben evli değilim ama çevremde çok gördüm böyle olyları elitlerini çekemiyrlar bence seninkide sen onunla çok muhattap olma bence anladğm kadaryla daha akıllı olduğun için böyle davranıyor boşver sen onu ne gerek var ders vermye o ztn kendi kendine kıskançlıktan çatlıyor sen eşinle mutlu olmaya bak boşver onu cahillik zor :)
benimki aynı evde değilde çapraz apartmanlarda,kaçmadıda aşık olmuş kendinden 12 yaş büyük adama neyse o kısım beni ilgilendirmezde bana gülüm falan demesi sinirimi bozuyo eşime abi diyo ben eşimdende büyüğüm yani 10 ay
hiç konuştunmu eltınle canım,laf anlayacak birimi ,
Hiç yabancı gelmedi bana yazdıkların. Benim eltim eşimden 6 yaş küçük olmasına rağmen abisinin hanımı olduğu için koca adama adıyla hitap ediyor gerçekten çok saygısız.
Ama çok görmüyorum çünkü bilinç altındaki ezikliğin bir yansıması. Eltinin tutunacağı tek dal bu aslında. Belli ki içten içe kendisini çok ezik görüyor.
Bir daha böyle saçma sapan şeyler söylerse çok mu önemli senin için böyle olunca kendini daha mı iyi hissediyorsun de ona yada hiç muhatap alma çıldırır o zaman. Çünkü bu şekilde davranmasının tek nedeni değer görebilmek.
Ne tuhaf insanlar var ya ben ailemde hiç böyle saçmalıklar görmedim...
hayır konuşmadım zaten bi kere konuşma fırsatımız oldu onda benim numaramı aldı mesaj atıyo ikide bi,o benimle mahalle ağzıyla konuştukça ben ekstra dikkat ediyorum Türkçeme belki anlar diye ama nafile, en son yıllık iznimizi soruyodu söyledim eccik daha kalaydınız evlilik yıldönümlerimizi kutlardık diyodedim benimle mi kutlıcaksın evlilik yıldönümünü
bir madalyasi falan vardir heralde bosuna ben en kidemliyim dememistir
sorsaydin keske :)
böyle bir cahillikle ugrastigina degmez anca dalga gecebilirsin yada her lafina alayli alayli gülersin
adam yerine koymazsin
muhatap olmazsin
aman ne takıyosun kafana sen onu hesaba aldıkça o daha çok azıtıcak bırak duymamazlıktan gel Sana laf sokunca abartılı bi şekilde gül bak nasıl çıldırıcakAklı başında birine benziyosun bırak böyle basit şeylerle uğraşma Ben olsam tiyatro izler gibi izler gülerdim Ne güzel eğlenmene bak işte
Hiç yabancı gelmedi bana yazdıkların. Benim eltim eşimden 6 yaş küçük olmasına rağmen abisinin hanımı olduğu için koca adama adıyla hitap ediyor gerçekten çok saygısız.
Ama çok görmüyorum çünkü bilinç altındaki ezikliğin bir yansıması. Eltinin tutunacağı tek dal bu aslında. Belli ki içten içe kendisini çok ezik görüyor.
Bir daha böyle saçma sapan şeyler söylerse çok mu önemli senin için böyle olunca kendini daha mı iyi hissediyorsun de ona yada hiç muhatap alma çıldırır o zaman. Çünkü bu şekilde davranmasının tek nedeni değer görebilmek.
Ne tuhaf insanlar var ya ben ailemde hiç böyle saçmalıklar görmedim...
aynı durum bizde de mevcut umrumda bile değiller takma kafana
cahil işte cahille uğraşmak herşeyden zor
boşuna dememiş Mevlana "lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye"
bir madalyasi falan vardir heralde bosuna ben en kidemliyim dememistir
sorsaydin keske :)
böyle bir cahillikle ugrastigina degmez anca dalga gecebilirsin yada her lafina alayli alayli gülersin
adam yerine koymazsin
muhatap olmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?