Değer veriyo, seni düşünüyo, çok hassas kalpli biri gibi konuşup seni bi güzel manipüle etmiş, gelmeyin şöyle ayaklara ya.
Boşanmış biriyim, gecen sene bi erkek arkadaşım oldu, kendisi geçmişte sevgilisiyle birlikte de yaşamış, tek gecelik mevzulara da girmiş. Boşandığımı tabii ki biliyordu, beni ve yapımı bildiği için tek kez böyle bi konuya girip benden bi şey talep etmedi, ima dahi etmedi, hatta beni incitmemek, rahatsız etmemek için elinden gelen her şeyi yaptı. Hatta daha başlardayken bi gaza gelip sarıldı, sonra beni rahatsız edebileceğini düşünüp özür dilemişti kıyamam

Daha sonra kişilik yapılarımız uymadığı için ortak kararla ayrıldık ama şunu anlatmak istiyorum, kişiliği düzgün ve gerçekten değer veren adam senin sınırlarına saygı duyuyor, bencil ayı modunda suçlar gibi davranmıyor.
Yani, herifin böyle bi hayat tarzı olabilir, herkesin kendi tercihi ama sana böyle çok değer veriyo gibi davranıp kendini kötü hissettirmesi falan hep ayak, hep samimiyetsiz oyunlar. Yeme bunları.
Seks istiyosa en başından olmayacağını anladığında lafı dolandirmadan efendice bitirebilirdi, demagojiye lüzum yoktu.
Günahkâr samimi kulum demiş bi de, laflara bak
