En kısa ama en güzel flörtüm :(

Sırtlana bak senn 👿 Ucuz kurtulmuşsn senle biraz daha uğraşsa cok rahat kandırırmış çünkü . Bu kadar saf olmayın ya.

İğrenç ya doktor olacak ama hala “en fazla ne kadar ileri gittin” diye bir ergence soru soruyor

Adil Yıldırım diye bir adam var youtube da gerekli açıklamaları yapıyor böyle adamlar hakkında. Belki bin videosu var siz hepsini dinleyin.

Ucuz kurtulmuşsun. Genelde cinselliğe uzak olan kadınları yatağa atmak isteyen ucube erkekler İlgi verip daha sonra istediklerini alamayacaklarını anlayınca ya da istediklerini alınca bu şekilde bahanelerle gidiyorlar. Allahtan vermedin evlerden ırak. Bir halt olmaz. Ya hu gidip tinder falan indirsene be şerefsiz vardır orda takılmak isteyen ne meraklılar böyle insanların duygularıyla oynamaya.

Adam senden hic hoslanmamis. Yani o kadar hoslanmamis ki bir sure cikip yavas yavas cinsellige ikna ederim methodunu bile kullanmaya deger bulmamis seni. Adamin hemen verecekse olur grubundasin. Bastan da bunu soylemis. Cok kotu bir yokluktasin sanirim.

Ve tüm bunlar keyifli masum dürüst bir flört mü oluyor?
Allah aşkına adam daha ne kadar bulaşık olabilir. Olta üstüne olta atmış sonra da yok ben bir şey alamam demiş.
Bir de beyefendi demiyor musunuz. Beyefendiler küt diye o konulara girmezler, ilk buluşmada öpüşücem bana ne diye tutturmazlar.

Günahları olan samimi bir kul oldugunu söyledi.”

Bu söze düştüm ben. Sevişmek uğruna ne güzel edebi sözler kullanmış. Az daha zorlasa şiirde yazarmış. Ama siz yok deyince “onunla bir şeyler yaşadığımda onun zoruyla yaşadığımı hissedip vicdanen nasıl rahat olabilirim o durumda” diyerek ilişkiden şık bi çıkış yapmış.

Her şey çok güzeldi. Bana hep çok güzel oldugumdan,hoş oldugumdan,onu güldürdüğümden ve etkilendiğinden bahsediyordu. Hatta ilk buluşmamızda öpüşmek istediğini söyledi.
Bir daha evlenirsem eşime hep böyle laflar edicem baksanıza ilk buluşmada öpüşmek istemesini gerçekten sizi hoş bulmasına bağlamışsınız.

Bu adam çok çakal, sizin hassasiyetlerinizi kullanarak ilerlemek istemis olmamis. Elbet sevisecek birilerini bulur sonra evlenmek için bakire kiz arayışına girer.

Biz kadınlar gerçekten çok duygusal varlıklarız. Üzgünüm sizin o adamla aranızda hiçbir bağ oluşmamış, amiyane tabirle size öyle gelmiş. Beyefendi tamamen cinsellik içgüdüsüyle ilerlemek istemiş, bu yolda da size sizin duymak istediklerinizi söylemiş hepsi bu. Konuşmalara, kelimelere anlamlar yüklemeyin. Bu noktayı ayırt edebilirseniz ileride çok daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz.

Ayy tüm yorumlara katılıyorum ve bende çok saf buldum sizi.Evlenmeye niyetim yok diye baştan söylüyor adam cinselliğe getiriyor filan konuyu hayırdır ne sanıyor sizi.Daha ilk lafından belli zaten takılacak kadın atıyor.Lütfen gelmeyin bu oyunlara

Merhabalar,
Önceki konumdan tanıyanlar bilir. Kötü tecrübelerim vardı ilişki konusunda.
Geçenlerde bir hikaye atmıştım ve hikayeme bir beyefendi yanıt vermişti. O şekilde arkadaşça konuşuyorduk. Bir gün konuşma derinleşti ve kendimizi flörtleşirken bulduk.Beyefendiden bahsedecek olursam kendisi diş hekimi mezunu ve uzmanlık yapacağı için gelecek planları arasında evlilik yok. Benim ise planlarım arasında evlenip anne olmak isteği var. Başta dürüst olup evlilik vaad etmediğini söyledi.Konu geçmişte yaşanan kötü anılardan tutun,cinselliğe kadar geldi. Ben geçmişin önemi yok konuşmaya gerek yok desem de geçmişte yaşadığımız şeyleri birbirimize sorduk. Cinsellikle alakalı şeyler. İşte ne yaşadın tarzında. İki medeni insan olarak birbirimizi olgunlukla karşıladık. Benim için sorun değildi onun içinde sorun olmadı. Hatta benimle de yakınlaşmak istediğini ve sevgiliyken çok fazla ileriye gitmeden bir şeyler yaşamak istediğini dile getirdi. Benim dağ ayılarına denk geldiğimi ve kendisinin cinsellik konusunda ilgili ve mutlu edebilecek biri oldugunu söyledi. Bu yönü çok hoşuma gitmişti çünkü hep dağ ayılarına denk geldim evet. Gerçekten kadınlardan anlayan biriydi.
Her şey çok güzeldi. Bana hep çok güzel oldugumdan,hoş oldugumdan,onu güldürdüğümden ve etkilendiğinden bahsediyordu. Hatta ilk buluşmamızda öpüşmek istediğini söyledi. Bense muhafazakar bir ailede büyüdüğüm için garipsemeye başladım. Birde geçmişte yaşadığım şeyleri hata olarak görüp tövbe ettiğimi söyledim ona konu açılınca ve ilişkide onun beklentilerini karşılayamayacağımı söyledim.Yakınlık kuracağımı fakat belirli ölçülerde olacağını vs söyledim. O da sanırım anladı ve bu konuşmadan sıkıldığını burda bıraksak daha iyi olacağını söyledi. Sanki o beni zorlamış gibi hissetmiş ve onunla bir şeyler yaşadığımda onun zoruyla yaşadığımı hissedip vicdanen nasıl rahat olabilirim o durumda dedi. Kısaca bu hareketlerimden sonra bir şeyler yaşansa bile içinin rahat etmeyeceğini söyledi ve konuşmayı sonlandırmamızın ikimiz açısından daha iyi olacağını söyledi.
Birde ben namaz kılan bir insanım. O da aynı şekilde namazlarını kılıyor fakat aynı zamanda yeri geldiğinde cinsellik yaşayan yeri geldiğinde alkol alan biri. Ve kendisi Günahları olan samimi bir kul oldugunu söyledi. İlk başlarda namazdan bahsederken konu sevişmeye geldi anlayacağınız ve sen doğru yoldasın orada kal dedi. Seni yoldan çıkarmak istemiyorum dedi.
Aramızda güzel bir bağ oluşmuştu ve kendimi onunla konuşurken güvende hissediyordum. Gülüyor güldürüyordum. Kısa zamanda bağlanmıştım. Bu yüzden şimdi kendimi aşırı mutsuz hissediyorum. Gerçekten çok açık sözlü ve dürüst oluşu ile beni çok etkileyen biri olmuştu :KK43:
Dürüst ve açık sözlümü ? Allah askina yolundan dönme ya bence sen buyuk bir bosluktasin.Bu sadece sevismek ve gönül eglendirmek isteyen adama kendini kullandirtma bu sadece şeytanin ve şeytanlasmis insanin hileleri. Boslukta oldugun icin seninle sadece gönul eglendirmek isteyen birinin yalanlarina kanmayi ve durust oldugunu tercih etmeyi yegliyorsun.

Adamın ilişki içersinde cinsellik yaşamak istemesi doğal amaaa evlilik istemiyorum diyerek sınır koyması bence bir kadını değersizleştirmek oluyor .
Bunlara gerek yok tabi durust davranmış o ayrı da .
Olay burda evlenmek dw değil sınır koyma
Sen onla evlenmek için yanıp tutuşursun ben şimdiden söyleyeyim yarın öbür gün başıma bela olmasın demek bu .
Bence ağır bir aşağılama.
Hemen cinsellik konularını açması ve deneyimlerini sorması da çok çirkin.
Senin bu adamdan etkilenmen de kendine ağır hakarettir bunu sana söyleyeyim.
Diş hekimi diye iyi bir meslegı var diye kendinizi lütfen küçültmeyin..

İstesem bana s*evişecek kız mı yok felan dedi. Bilemedim ikna edici sözlerinden sonra :KK43:
Hee herkes açmış onu bekliyor zaten.
Türkiye gibi bir ülkede bedavadan seks yapucak çok da fazla kadın yok.
Yani tabi güzel fit de ister herkesle yatmaz .
Bütün bu özellikleri olucak bir seks partneri çok da fazla bulamaz.
Bulsa seninle kafa patlatmaz emin ol.

Back
X