- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
ceylin ya o dizi gibi sıcak dizi varmıydı ne huzur doluydu bayılırdım
Ben kalbimin en nadide köşesinde saklıyorum yorumunuMune uyeyi hava boşluguna attıgın için benim yorumda onunla uçtu gıttı ebedıyete hahhahaha
Ben kalbimin en nadide köşesinde saklıyorum yorumunu
Ya aynen ben de çok merak ettim, olmadı millan bizler için tekrar yazsın, bu bölümde birinciliği göğüslemenin şerefine.bari paylaş da biz de nasiplenelim ablacım
Bıraz olsun balık yiyen biri olaydım anında yazardım..hatırlasam bıle sımdı nerdeeen o lafları bi araya getirim..halay var desem yıne kalkıp gelmezler..Ya aynen ben de çok merak ettim, olmadı millan bizler için tekrar yazsın, bu bölümde birinciliği göğüslemenin şerefine.
Cok tesekkur ederim ya bu yorumlar sabah sabah cok mutlu etti beniBENCE seneye
en şirin sevimli katagöriside olmalı o zaman adayım tolin olur
kanım ısın sanaaaa tolinnnnnnCok tesekkur ederim ya bu yorumlar sabah sabah cok mutlu etti beni
Oooooo seninki sadece isinmisss benimki kaynadi sanaaaakanım ısın sanaaaa tolinnnnnn
dur acele etme kuzum daha kaynama noktasıda olucakkk fokur fokurrrrrrrrrOooooo seninki sadece isinmisss benimki kaynadi sanaaaa
Oooooo oyle olsunnn geyik topiklerimizede bekleriz fallen hanimmmmmmdur acele etme kuzum daha kaynama noktasıda olucakkk fokur fokurrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?