Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste bende boyle huzursuz bir ortamda büyümelerini istemiyorum.Eşim değil ama alkolik bir babam var tam 30 senedir her akşam içer,anneme kardeşime bana herhangi bir zararı dokunmadı dövmez,sövmez dışarıda içer eve gelip uyur,evine bakar aç açıkta bırakmaz ama içiyor olması bile 30 senedir evdeki huzuru yerle bir etmeye yetti.Defalarca kavga sonucunda evden ayrıldı otellerde kaldı,dedemden bizim gözümüzün önünde dayak yedi,defalarca hastanelik oldu,arabasını çaldırdı,kurana el bastı yemin etti yine vazgeçmedi. En sonunda 2 sene önce zatürre oldu 10 gün kendini bilmeden yoğun bakımda yattı,ölüm riski atlattı,1 sene hastanelerde perişan olduk. Doktorlar üşütmek alkol ve sigara yüzünden dediler. iyileştikten sonra alkolüne de sigara
İste bende boyle huzursuz bir ortamda büyümelerini istemiyorum.
Fiziksel şiddet olmadı asla ama her akşam içen bir adamla olmuyor,yürümüyor. Kızım bile anlıyor artık. Defalarca konuştum, anlattım,ağladım,görmezden geldim ve bu noktadayız.
İsin kötüsü herkes bebek görmeye geliyor. Rol yapmak daha da ağır. Bugün bütün gün misafirin vardı. Annemde bendeydi. Bisey yokmuş gibi normal cikti evden.
peki alkol sorunu olduğunu kabul etmiyorsa,neyi halledecek 1 ay içinde?Herkese yorumları için teşekkür ederim. Eşim benden son defa şans istedi. 1 ay kadar bir süre zarfında bütün sorunları halledecekmiş..
Denemeye değer sanırım. En fazla ömrümden 1 ay daha vermiş olurum.
Umarım düzelir. Bu arada bu alkol sorunu içinokunabilecek dua ya da yapılabilecek birşey var mı? Kendisi böyle bir sorunu olduğunu kabul etmediği için tedaviye filan kesinlikle yanaşmaz.
Başka sorunlarımızda var. Sorunlar alkolü, alkol sorunları getirdi maalesef.peki alkol olduğunu kabul etmiyorsa,neyi halledecek 1 ay içinde?
yani başak sorununuz mu var ki anlmadım??
madem sorunlarınızı açıkça yazmak istemiyrosunuz siz bilirsiniz tabii ki..verdiğiniz karar sizin ve çocuklarınız için iyi olur umarım.herşey yoluna girer..Başka sorunlarımızda var. Sorunlar alkolü, alkol sorunları getirdi maalesef.