En kötü kararsızlığım…


Aklınız eskideyken ; bir başka insanı, sizin deyiminizle yeniyi, kendinize yara bandı ederek onun da hakkına giriyorsunuz.

Yeniden ayrılın , adamın da boşu boşuna zamanını da çalmayın , duygularıyla da oynamayın ; sonra ne yaparsanız yapın.
 
Şu emek verme işi tamamen insanın kendi aczine bulduğu kılıf. Bende ünideki 3 yıllık sevgilim için( aşırı derecede mutsuzluk, 0 ilgi ve anlayış, yüksek ego içeren ilişki) o kadar emek verdim şu şu huyları değişti, benim için de bunu yaptı( kıl kadar bi emekle yapmıştır) bu kadar ağladım, zor tanıdım ve zor seçtim bi daha öyle olmaz diye diye kendi cesaretsizliğimi kendi kararsızlığımı hatta saplantılılığımı bastırmaya çalıştım. Bi yer de o beni her şeye rağmen silip attı.
 
Ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Aslında kendinizi tanımıyorsunuz bütün olay bu. Yeni bir erkeği tanıyacağınıza biraz içinize dönseniz keşke. Biraz ruhunuzu arındırın, enerjinizi tazeleyin ve yenilenin.

Ben buradan sizin ruhunuzun ne kadar karışık olduğunu derinden hissedebiliyorum. Kendinizi tanıyın!
 
Çok benzer bir şey yaşadım. İlk erkek arkadaşımla ayrıl barış olmasa da tartışmalarla yürüyen bir ilişkim vardı. Sonunu göremeyip ayrıldık ama görüşmeye devam ettik. Ben "ilk aşk acısı" draması ile uzun süredir tanıdığım ama hiç o gözle bakmadığım birini kısa sürede hayatıma aldım (almaz olaydım) Yaşadığım şeyleri anlatsam roman olur ama ben kendimi o kadar değersizleştirdim ki inadım yüzünden, bitiremedim. Hem ilkine dönmemek için bahanem oluyordu, hem de kısa sürede hayatıma aldım aaa olmadı ayrıldım falan demeyi kendime yediremedim..
Dönüp baktığımda kendimden o kadar çok ödün vermiştim ki asla kendimi tanıyamıyordum. Bu süreçte tabi ki eskinin "pişmanım" sözleri aklımı karıştırıyordu ama geri adım atamadım.
En sonunda bir gün silkelendim ve ikisini de tamamen hayatımdan çıkardım. Onlardan bana haber getirebilecek herkesi uyardım, saygı duymayanları da sildim attım. Sonrasında kendile kaldığım sürede istediklerimi, beklentilerimi, hatalarımı sorguladım ve kendimi yeniden tanıdım. Uzun bir süre sessizliğe gömüldüm.
O kadar iyi geldi ki bu sürenin sonunda karşıma çıkan kişiyi bile hayatıma dahil etmeden çok iyi düşündüğümü fark ettim. Şimdi o kişi oğlumuzu beklediğimiz adam
 
Aklınıza en ufak yatmayan bir şeyde uzak durup nasıl hayatınıza böyle insanları aldınız ben anlamadım.
Kendinizi yanlış değerlendiriyor ve aslında olmak istediğiniz insanı anlatıyor olabilir misiniz cümlelerinizde.
Anlattığınız kendiniz ve bazı saçmasapan olaylara katlanan sizle aranızda dağlar var da.
Neyse ikisinden de ayrılın ve gerçekten en ufak olumsuzluk görürseniz uzak durun. Hani sizin olaylar en ufak olumsuzluk değil baya kaşığı sevgilinin ağzına sokup ortamı terk edip gitmeli olumsuzluk.
Neyse işte uzak durun en ufak şeyde hissettiğiniz gibi.
Hatta kendinizle kalın biraz niye hemen birini hayatınıza alasınız.
İlla bir dalı tutmaya gerek yok.
Bazen kafa dinlemek iyidir.
 
İkisinide birakin denenmis denenmez gerek yok yeniside cimri zaten sacma sapan birisi biraz yanliz kalin eskiyi cepte tutmayida birakin ayrica
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…