EN KRAL AILE AVUKATINI TUTMUŞMUŞ AÇ K.PEK

Miras benim bildiğim kadarıyla eşle paylasilmiyor. Bu konuyu araştırın mutlaka

Yahu o kadar anlatıyorsunuz da verdiği bilgi ne avukatın? Sanki yasaları gözeterek yol yordam göstermiş? Devletin açığını al yararlan diye öne sürmüş... Etik mi? Ödenmesi gereken bir nafaka var ama devletinde yasalarınında açığı var. Ödemezsen ümüğüne çökmüyor nasılsa. İyi avukat olmak için her türlü hileden bahsetmek yol yordam göstermek lazım değil mi yoksa nerede kalmış etik davranış. Bunun yüzünden de yargılanabilir demişsiniz pes doğrusu. Toplumun ahlâkı hakiminden, avukatından belli oluyor. Bizler sizlerden medet umarken sizlerdeki çöküşü kim düzeltecek?

Haddini bil.

Uzaklaştırmanız var ise iletişim kanallarıyla rahatsız da edemez. Polise gidip beni çocuğumun telefonundan arayıp küfür hakaret etti tehdit etti deyin, savunması olmadan direkt 3-10 gün arası hapse atsınlar.

Bence süper anlatmışsiniz her zamanki gibi, ama ceza hukukunda bence bu doğru kesinlikle. Staj yaptığım yerde bazen is hukukunda işveren avukatı oluyorduk ve bazen İnternete erişim engelleme kararı istiyorduk ve dilekcelere o kadar saçma sapan şeyler yaziyordum ki. İs mahkemelerinde genelde kaybedince seviniyordum ama mesela scm hakimleri bazen müvekkilin işçiyi emekciyi susturmak için istediği erişim engelleme taleplerimizi kabul ediyordu ve o zaman moralim çok bozuluyordu. diyordum ki kendi kendime bu abuk sabuk argümanlarıma nasıl hak verdiler. Ceza davalarını ayrı tutuyorum ama muvekkili sevmemek ve muvekkile hak vermemek diye bir şey bence cidden var stajyerken en azından benim için vardı. Veya yazdığın dilekçeyi okuyunca kendinden soğumak diye bir şey var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…