En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Yaaa olur mu öyle şey,at hepsini görelim
O da bir sanat,herkes beceremiyor (ben değilim kesinlikle)
Yapıcı değilim ben,bakıcıyım çok severim öyle hazırlara bakmayı :)

Ya ben boş duramam 8 aydır kendime eğlence bulamıyorum
Belkide ondan kafayı bunlarla bozdum,kağ8t ,kesip yapıştırmayı seven gördünmü ben öyleyim işte:)
Boşa etkinlik yapamadım kurulara sardım

Belkide ondan kafayı bunlarla bozdum,kağ8t ,kesip yapıştırmayı seven gördünmü ben öyleyim işte:)
Birbirine yapıştırmada kurutttuklarini

Kız öyle deme valla marifet istiyo o kış hazırlıkları.ayarlarını tutturmak çok zor.suyu ayarla,tuzu ayarla,sıcaklığı ayarla kurutmalıkları git zırt pırt çevir,tozdan sakla,ayıkla,pakla
Ben güneş salçası yapamıyorum balkon el vermiyor işte ben bu sene çok zorlandım valla bir süre sonra yapan da yapamıyor

Kız öyle deme valla marifet istiyo o kış hazırlıkları.ayarlarını tutturmak çok zor.suyu ayarla,tuzu ayarla,sıcaklığı ayarla kurutmalıkları git zırt pırt çevir,tozdan sakla,ayıkla,pakla
Sonra sürekli kontrol et bir şey var mı diye ben birde seviyorum aaaa bunlar ne güzel şey diye

Ben de dikişe,boyamaya,aksesuara sardım kafayı
Son zamanlarda 2 haşema,2 unicorn,3 deniz kızı kostümü,1 panço,1 çanta,1 perde,1 yer minderi diktim :)

İşte o kadar ilgiliyim :) baktım olmuyolar doğru kurda kuşa
O yüzden herkesin harcı değil,büyük emek var
Benim en yakın arkadaşım var geçen bana geldi salça zamanı

Mutfağa girdi göz ucu ile hazırlıklara bakıyor aynı böyle

Bunlar nerde duracak iyi hoş yapmışsın da diyor valla ben böyle yapamam yer kaplıyor para ile al daha iyi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…