En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    823
  • Anket Kapalı .
Çıldırtan da bu zaten arkadaş ayrı belki bende hastayım belki müsait değilim Cat kapı karsimds çocuk kendi ne mesaj ne haber
Evine gönder alma içeri. Müsait değilim de böyle düşüncesizlik olmaz. İnsan hem komşuya nasıl çocuk gönderir bu devirde. Neler duyuyoruz. Annesi çok sorumsuzmuş

İsim var diyorum işin bitince yaz diyor bu sefer yazmazsam yine yolluyor aksam
Ben kaynanam üst katta olmasına rağmen, ne çıkıyorum, ne de eve alıyorum. Beni çağırmayın, bana da gelmeyin dedim en son.
Çünkü, kayınpeder “bizi koruyun” deyip duruyordu. “Biz anca kendimizi koruyabiliriz, herkeste kendini kollasın” dedim
O oldu, ne çağırır, ne de gelir.

Vala abla bu nedir insanlar bide evde dura dura bir düzene girdi pat diye gitmek ne demek
Aynen canım evi yaşam tarzımıza göre düzenledik.Mesela bizim ders saatlerinde dolayı tüm odalar fulll dolu oluyor.4+1 eve sığmıyoruz.Ne de olsa kimse yok diye bütün odaları rahatça kullanıyorum:)

Birde gercekten tatili bekledimmnevos gerçekten zsiz bile biliyorsunuz. Çok yoruluyorum kız birinci sınıf oğlan benimle sürekli istiyor sabahtan akşama onlarla ee arada ev işi yemek akşam ödevler kafa kalmadı bende bırakın da biraz dinleneyim su tatilde

En guzeli

Haklısın canım seninkiler küçük ilgi istiyor.

Bizde görüşmüyoruz.

Aynen canım evi yaşam tarzımıza göre düzenledik.Mesela bizim ders saatlerinde dolayı tüm odalar fulll dolu oluyor.4+1 eve sığmıyoruz.Ne de olsa kimse yok diye bütün odaları rahatça kullanıyorum:)
Tabi abla eskiye göre daha rahatız kimse gelmez diye öyle olmasa bile ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…