Ben bırakmıyorum diye birde trip yiyorum sen bırakmayi tercih ediyorsun ama ben etmiyorum napabilirim dimi .
Çocuk istiyor diye her istediği olacak değil.benimkilerde sıkıldık diyorlar birşeyler buluyoruz sonuçta yapacak mecburuz bu dönemde
Birde sende yok ama bende var.Ne cesaret geliyorsun,gönderiyorsun.
Ben covid olduktan sonra eşimi annesine göndermiyorum.Havalar ısınsın,kapı pencere açılsın o zaman belki:)
İyi olsunlar uzak olsunlar:/
Ben kaynanam üst katta olmasına rağmen, ne çıkıyorum, ne de eve alıyorum. Beni çağırmayın, bana da gelmeyin dedim en son.
Çünkü, kayınpeder “bizi koruyun” deyip duruyordu. “Biz anca kendimizi koruyabiliriz, herkeste kendini kollasın” dedim
O oldu, ne çağırır, ne de gelir.
Ben bırakmıyorum diye birde trip yiyorum sen bırakmayi tercih ediyorsun ama ben etmiyorum napabilirim dimi .
Çocuk istiyor diye her istediği olacak değil.benimkilerde sıkıldık diyorlar birşeyler buluyoruz sonuçta yapacak mecburuz bu dönemde
Birde sende yok ama bende var.Ne cesaret geliyorsun,gönderiyorsun.
Ben covid olduktan sonra eşimi annesine göndermiyorum.Havalar ısınsın,kapı pencere açılsın o zaman belki:)
İyi olsunlar uzak olsunlar:/