En mantıklısı ayrılmak mı ?

Bebeğim napıyorsun demiş.
Yok sakin olucam bağırıp çağırmıycam bundan sonra çünkü haklıyken haksız oluyorum birden.
Konuşsamda fayda etmiyorki. Konuşup neler demem lazım sizce ?

cnm ozur dılerım hatamın farkındaım ama ıstemeden oldu bılıyosun yoksa senı cok sevıyorum ve neden bole 5 6 gundur soguksun ya da bana mı ole gelıyo ıstemeden uzduysem senı ozur dılerım hayatım falan de cnm sonra sen bole tatlı tatlı konustukca o da dokulcektır

Ben biraz tavırlı cevap vermiştim o mesajına oda neden böyle davranıyorsun demiş.
Konuyu açtım oda gerçekten çok işim vardı bugün bitanem kusura bakma dedi.
Konuşuyoruz şuanda bakalım...
Sizin dediklerinize diycem şimdi.

evet canım.bak tubii_ de çok doğru yazmış. aynen katılıyorum. birbirinize yaşam alanı bırakmanız gerek.sorgulamalar,hesap vermeler hiç hoş degil.rahatlayın özgür yaşayın ,o özgürlüğe rağmen birbirinizleyseniz sevgi o zaten.istedigin kadar baskı kur sorgula,sevmeyen insan zaten zorla seninleyse anlamı olmaz.ama özgür insan ne hissettiğinden emin olarak sana geliyordur her zaman.özgüvenli ilişkiler özgür yaşananlardır.

Çok doğru diyorsunuz dediklerinizi dikkate alıcam zaten şuanda konuşuyoruz ve oda artık böyle olmak istemiyor iyi mutlu olalım istiyorum gibi şeyler dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…