En mantıklısı ayrılmak mı ?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim şuanki durumumu biliyorsunuz ve üstüne düşme gibi şeyler demiştiniz bende uygulamaya başlamıştım oda sabah günaydın mesajı falan atmıştı.
Ben haber versende nerde olduğunu bilsem dedim cevap gelmedi.
Haberde vermedi.
Bunu söyledim tekrar işim var diyor sinirliyim şuanda sana kızmıyım diyor.
Abisi geldiğinden beri her gün işi var zaten bi yarım saatidemi yok bana ayırcak.
Yılbaşı hediyesi yaptırmıştım planım bugün ona vermekti araya mesafe soğukluk girdi neyse dedim ondan bekledim oda bişey demedi tahminimde hediye bile almamıştır alıcam ne alsamki gibi şeyler düşünüyordu ama tavırlarından belli.
Gerçekten çok üzülüyorum bugünlerde ve o anlamıyor beni.
Hata yaptım tamam ama bu ilgisiz umursamazlığından dolayı sırf abisi geldiği için böyle eminim. Her zaman benimle konuşsun vakit geçirsinde demiyorum ama bu kadarda abartı değilmi ?
Ayrılmayı düşünüyorum şuanda ciddi ciddi.
Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Tamam çok seviyorum çok üzülceğimi biliyorum ama böyle olmasıda beni çok üzüyor.

sorun ne tam olarak anlayamadım???

sorun ne tam olarak anlayamadım???

Bi önceki konumdanda okuyabilirsin ama kısaca ben anlatıyım sana.
1 sene 2 aylık bi ilişkimiz var ve aynı okuldayız.
Abisi viyanada okuyor 2 haftalığına buraya geldi sevgilimde abisine çok bağlıdır.
Geçen hafta pazar günü geldi o günden sonra tamamen değişti.
Onunla vakit geçirmesine asla bişey demem fakat abarttığını düşünüyorum.
Gittiğimiz yerleri haber verirdik birbirimize artık haber vermemeye başladı haber ver dediğim halde...
Küçük küçük böyle tartışmalar yaşadık derken perşembe günü ben patladım artık bu ilgisiz ve umursamazlığına.
Çok çabuk sinirlenen biriyim elimde olmadan sınıfın ortasında bağırdım ağzıma geleni söyledim oda sinirlendi git tuğçe diye itti o akşam benden ayrılmak istediğini söyledi her defasında bunu yapıyosun sakin olamıyosun sakin olup gitsen ben yanına gelcem ama sen hep aynı şeyi yapıyosun düzelmiyosun diye. Neyse o akşam konuştuk barıştık falan bugünde günaydın mesajı attı sevindim derken yine aynı olmaya başladı şimdi mesaj attım haber versende nerde olduğunu bilsem diye işim var sinirliyim zaten sana kızmıyım gibi şeyler demiş artık bunları yapmasından bıktım...

sen cocugu resıl etmıssın sınıfa cnm ya o da abısıne cok ozenıyo bellı kı ondan kopamadıgını gore onun ıdolü abisi ve onun huylarını bılıyo musun abısını yanı bence abısı gıbı olmaya calısıyo sevgılın kac yasında bu arada cnm artı sevgılın kac gundur bole davranıyo sana

O konuda ben hatalıyım sakin olamadım...
Abisi onun her şeyi zaten yani tanıdığım kadarıyla biliyorum abisini.
Sevgilim 18 yaşında ve 5-6 gündür böyle...

O konuda ben hatalıyım sakin olamadım...
Abisi onun her şeyi zaten yani tanıdığım kadarıyla biliyorum abisini.
Sevgilim 18 yaşında ve 5-6 gündür böyle...

cnm abısıne ozenıyo bu bellı daha cok küçükmüş de yası anlasıldı yanı abısı de ogutler verıyodur bıraz rahat bırı sanırım bu abi senın de yasın kucuk demekkı olur bole hatalar uzulme bu yaslar hep ozentılık yasları ben 20 yasındayım cok buyuk sayılmamben de ama 16 17 yaslarında bole bırılerıne ozenmek ımrenmek gıbı bı duygu oluyo ergenlıkte psıkolojık bı durum gecıcektır sen de bunaltma cok fazla sorular sorulmayı ı erkekler sevmes sen de hedıyenı ver benı dusunuyomus der uzulur belkı

Özenme konusunu bilmiyorum belkide dediğiniz gibi gerçekten abisine özeniyordur ama beni üzmesini gerektirmezki.
Üzüldüğümüde kaç kere söyledim hala anlamıyor.
Şuanda mesaj falan atmıyorum mesela konuşsamda fayda etmiyor konuşmasamda artık bende bunaldım üzülmeyi haketmiyorum çünkü...

karşındaki insan 18 yaşında.. senin gibi çoğu konuyu mantıklı ele alıp düşünmesini bekleme.. çünkü erkekler geç olgunlaşır ve geç olgun düşünmeye başlar.. evet haksızsın bağırmanda.. lakin ben de sen gibiyim.. en son söylenmesi gerekeni ilk söyler parlarım.. sonrasın belki pişmanlık belki değil ama bende böyle olurum genelde... kayıplarım çok oldu bu huyumdan dolayı... ama ergenlik döneminde olan birşey bu.. geçecektir.. şuan ona sen de soğuk davran.. abisi geldi iyi hoş güzel ama sen yokmuşsun gibi davranmasını da gerektirmez bu durum... bunu ona en iyi abisi gittiğinde anlatabilirsin.. gittiğinde sen de araya bir çizgi koy.. neden dediğinde ise sen abin geldiğinde bana öyle yaptın bende elimde olmadan böyle davranmaya başladım dersin.. ondan kaynaklı olduğunu idrak eder.. üstüne düşme...

Haklısınız bende çok çabuk parlayan biriyim o konuda bile hata bende diye anlayışlı olmaya çalışıyorum fakat değişen bişey yok sevgilim hala vurdumduymaz umursamaz...
Baştan böyle biri olsaydı onu kabul ederdim zaten fakat abisi geldiğinden beri böyle sadece.
Konuşsamda fayda etmiyor en iyisi tavrımı belli etmek...

abısı gıdınce kendısı gıbı olmaya devam etcektır emın ol cnm

Banada öyle geliyor şimdi mesaj atmış ama gerçekten bu sefer damarıma bastı...
Tavırlı olucam.

ne yazmıs kı bu arada tavırlı olmakla sınırlılık olayını dengede tutuman lasım cnm senın bagırıp cagırmadan cıcddı d,cıddı konusaman gerekıyo tavır yaptıkca uzar gıder

ben senin konularını genel olarak biliyorum,
bunların hepsini göz önünde bulundurarak yazıcam;
öncelikle sizin ilişkinizde sürekli haber verme meselesi var ve bu çok yıpratır sizi böyle devam ederseniz..
biraz birbirinize özgürlük alanı bırakın derim ben..
bu meslede de biraz anlayış göstermen gerekir,
sonuçta abisi başka bi ülkede,
her daim görüşmüyolar..
şuan onunla çok vakit geçirmesi normal..
aynı şey senin başına gelse, sende ondan anlayış beklerdin değilmi..
bu sebepten ayrılman çok saçma, şuan belki ilgisizlikten dolayı kırgın ve sinirlisin ama böyle ayrılırsan, sakinleştiğinde çok pişman olursun..

Son düzenleme:
ne yazmıs kı bu arada tavırlı olmakla sınırlılık olayını dengede tutuman lasım cnm senın bagırıp cagırmadan cıcddı d,cıddı konusaman gerekıyo tavır yaptıkca uzar gıder

Bebeğim napıyorsun demiş.
Yok sakin olucam bağırıp çağırmıycam bundan sonra çünkü haklıyken haksız oluyorum birden.
Konuşsamda fayda etmiyorki. Konuşup neler demem lazım sizce ?

Bu haber verme meselesine ben anlayış göstersem bile oda benim haber vermemi istiyor bide bilmiyorum ilk başta böyle alıştığımız içinmi benimde içim rahat etmiyor...
Zamanla bu konuyu konuşup halledebiliriz belkide.
1 haftadır buna sabır göstermeye çalışıyorum tabikide abisiyle vakit geçirebilir benimle görüşsün gibi bi bekletimde yok ama sanki çok abartıyor bu umursamazlıklarıyla falan benide üzüyor...

tatlım 18yaşında daha kişilik oturmamış oluyor.zevkler,beklentiler,davranış biçimleri,ilişki anlayışları her şey değişiyor günden güne.abisi gelmiş,bence kafasına girmiş.her dakka kıza hesap mı veriyosun adam ol falan dediyse yeterli olmuştur.üzerine gitme.cool davran. kafana takma demiyorum,takılıyor evet.ama takmıyor gibi davran.hele başkalarının yanında ne kadar sorununuz olsa bile ilişkinizdeki sorunları yalnızken tartışın.deşifre etmeyin.yaptığın çok yanlış olmuş.sorunu çözmek yerine büyütecek bişi yapmışsın ama seven affeder,üzülme.zamanla görürsün zaten verdigi degeri.ilişkinin ne oldugu bi-ki günde belli olmaz ki.iyi günler de olur,zor günler de.insanın yalnız kalmaya da ihtiyacı oluyor.ben yalnızlığımı seviyorum mesela.üzerime gelinmesi ne kadar seviyorsam bile bunaltır uzaklaştırır beni.sorgulanmak çok itici bişey.o da öyle hissetmiş olabilir.hesap vermeye gerek bırakma.zamanı geldiginde sana anlatacaktır.bırak biraz.

Dediğiniz gibi olabilir abisi öyle dediyse yeterlidir zaten...
Başkalarının yanında sorunlarımızı tartışmak büyük hata oldu buda benim suçum bi daha olmuycağına söz verdim ve sakin olmaya çalışıcam gerçekten yoksa sorunlar dahada büyüyor...
Oluruna bırakmam lazım ama elimde değil bana karşı böyle olması gerçekten çok üzüyor üzüldüğümü anlasın istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…