En Net Ufo Görüntüsü!

seaBahAR

Nosce Te İpsum
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
15.557
36.070
1.123
Bugüne kadar çekilmiş en net UFO görüntüsünü izlemek için tıklayın.

Gözlerinize inanamayacaksınız!

Çekim arasında 40 saniyelik bir bekleme var, görüntünün akmasını bekleyin lütfen...

Haberle İlgili Detay Bilgi:

Meksikada bir grup belgesel yapımcısı belgesel çekmek için çıktıkları dağda UFO'ları görüntüledi.İzleyenleri hayrete düşürecek görüntüler şimdiye kadar çekilmiş en net UFO görüntüleri olarak kayıtlara geçti.

Dağın tepesine kurulan kamera eşsiz dağ manzarasını görüntülemek için kayda girdi.Tam bu sırada kameranın önünde bir UFO belirdi ve onun ardındanda onlarca UFO bir arada gökyüzünde belirdi.Kameraman çekmeye devam etti.Kameranın kurulduğu tepenin hemen altından yükselen UFO dönerek kameranını önünde durdu.Kısa bir bekleyişin ardından tekrar yoluna devam etti.Yaklaşık 40 saniye süren bu görüntüleme sonrası UFO'lar dönerek gökyüzünde hızla kayboldu.Kameranın yer yer zoom yaparak kaydettiği görüntülerde UFO'nun metal bir yüzeye sahip olduğu ve kavisli bir şekilde havada döndüğü görüldü. Ayrıca UFO'nun yüzeyinde aralıklarla açılan ve kapanan bir kapak olduğu da gözlerden kaçmadı. Bu görüntüler şimdiye kadar çekilmiş en net UFO görüntüleri olarak kayda geçti.

-alıntı-

Son düzenleme:
işin ilginç yanı, bu uzaylıların ufoları da hep daire şeklinde oluyor nedense. havada en rahat o şekilde uçuluyor da biz uçakları yaparken yalnış mı yapıyoruz acaba?

Şöyle bir kafalarını çıkarsalardıda görseydik :1ninca:

işin ilginç yanı, bu uzaylıların ufoları da hep daire şeklinde oluyor nedense. havada en rahat o şekilde uçuluyor da biz uçakları yaparken yalnış mı yapıyoruz acaba?
Çok şeker bir yorum bu ya-aa.. Hakikaten de hata yapıyoruz demek ki.. Hem uçuş ekibi için de zor o uzun ve dar koridorlarda yürümek.. Ortaya açık bar koyarlardı. Gali de içinde olurdu..
Düşünce sisteminize bayıldım.. :roflol:

serde tiyatroculuk var ne de olsa :tomato:
teşekkür ederim iltifatınız için bilmukabele

Bilmem kac bintane alem varmis (sayisini biliyordum kizlar ama unuttum yalan olmasin) biz kactane sayabiliyoruz.

Insanlar alemi
Hayvanlar alemi
Bitkiler alemi
üc harfililerin alemi

Eh daha??? Düsün bakalim yanlizmiyiz bu koca evrende acaba???

Video'yu kesmiş bütün siteler , orjinalini buldum , sonundaki bir yazı var , c g by vs. diye ( "Computer Graphics" açılımı ) Yani bu özel efektli bir video , yapanda sonuna imzasını atmış..

Videonun tamamı için tıklayınız

Çok ilginç acaba gerçekmi bu görüntüler hep merak ederim böyle görüntüleri izleyince :uhm:

gerçekten entrasan CADIARZU
bunun içine nasıl sığıyolarki
bir hayli küçük yani basık olmalılar sanırım CADIARZU
bu tür uzay gemilerini birde amerikanın yaptığı doğrultusun da fikirler var ama CADIARZU
bir nevi casusluk yapmak amaçlı ...
hangisi doğru bu ne
çok konuşacağa benziyyoruz daha kafamçokkarıştı

Ufoloji bilimcilerinin yaptığı açıklamaya göre bu görüntüler, Meksika tarihinde ilk değil..
İlginç bir yazı daha ekliyorum:

Milyonlarca insanın yaşadığı, dünyanın en büyük metropolü Meksika’nın başkenti Mexico City, ayın güneşi örtüp, gündüzü geceye çevirdiği 11 temmuz 1991 tarihinde, nefesini tutmuş, 6 dakika sürecek bu ilginç doğa olayını yaşıyordu.

Güneş tutulması göz alıcı bir olay olsada, gökyüzündeki ilginç başka bir şey, ağırlığını ortaya öyle bir koyduki, binlerce seyircinin ilgisini güneşten kendisine çekmesi hiçte zor olmadı.

Tam olarak saat 13:22’de parlayan, metalik bir cisim bulutların arasından belirdi ve tutulmakta olan güneşin sol tarafında asılı durdu.Esrarengiz cisim tam yarım saat boyunca gökyüzünde kendisini gösterdi.Bu da şehrin değişik noktalarından 17 farklı insanın bu cismi kameralarına kaydetmeleri için yeterli bir zamandı.Daha sonra videolar üzerinde yapılan analizler sonucunda cismin bir topaç gibi kendi merkezinin etrafında döndüğü ortaya çıktı.

Jaime Maussan

Bu olayı takip eden bir kaç ay, insanlar adeta Jaime Maussan’ın benzetmesiyle “ufo delisi” olmuşlardı. ( Jaime Maussan, Meksika’nın en saygın tv habercilerinden biri ve Meksika’da tanınmış tv programı “60 dakika” nında sunucusudur.) Maussan, bu konu hakkında bir program yapmaya karar verdi. Bunun için seyircilerden ellerinde kaydetmiş oldukları videoları kendisine göndermelerini istedi.Seyircilerden gelen cevaplar o kadar çoktuk, kısa bir sürede ofisi çekilen, gecesiyle gündüzüyle göz alıcı ufo videolarıyla dolmuştu.

Maussan’ın bu olaydan önce ufolara ilgisi yoktu.Kendisi şöyle diyor ;
“Ben bir gazeteciyim ve sadece gerçeklerle meşgul olmak zorundayım. Fakat bu işin içine çekildikten sonra, bütün Meksika halkı ile birlikte öyle kanıtlar gördükki, ülkemin sıklıkla, sayısı oldukça fazla olan dünyadışı uçan araçlar tarafından ziyaret edildiği hakkında hiç bir şüphe kalmadı. Bütün bu olanları başka bir şekilde açıklayabilmem mümkün değil.”

1990’lı yıllarda neredeyse Meksikalıların her bağımsızlık gününde ilginç ufo olayları rapor edildi. Kutlamaların temel malzemesini silahlar ve askeri araçlar oluştururken birde buna ufolar eklendi. Bu olaylar, bağımsızlık günü ve ufolar hakkında bağ kurulmasına bile yol açtı. Güneş tutulmasından sonraki dönemlerde güçlü teleskoplarla gökyüzüne bakanlarla birlikte yıllık ufo gözlemleri bayağı arttı. Hatta ayda 100 ufo olayı rapor edilmektedir.

KAMERAYA YAKALANDI

Jaime Maussen, Amerikalı dedektif çift Lee ve Brit Elders ile birlikte ortak çalışarak 3 etkileyici belgesel ortaya çıkardı. Bu belgesellerden biri olan “Kaderin Habercileri” programı, büyük halk kitleleri ve bilim adamları tarafından gözlemlenen en iyi ufo kayıtlarına yer verdi.

Bir çok ufolog, bu programda yayınlanan göz alıcı ve adeta insanın ağzını açık bırakan bu esrarengiz cisimlerin, ufo olgusunda gerçeği haykırdıkları ve kesinlikle bilinen dünya teknolojisi ile yapılmadıkları sonucuna vardılar.

Videoların birinde insan ufoyu bulutların içinden çıkarken görüyor. Şüpheciler hemen atağa geçip bunun bir kuş, bir uçak ve hatta bir meteor olabileceğini belirttiler. Ancak bilgisayar analizleri çok net bir şekilde, bu cismin metalik bir yapısının olduğunu ve buz hokeyi sopası şeklinde bir cisim olduğunu teyit etti. Bilgisayar analizleri dahada detaylı yapılıp pixel büyültme işleminden geçirildikten sonra, çıplak gözle görülemeyen detaylarda ortaya çıktı. İlerleyen analizler sonucunda metalik ana cismin altında, çıplak göze görülemeyen 2 daha küçük araç tespit edildi.

Haberin devamı için tıklayınız.

Çok ilginç...:1shok:
Uzaylılara hep inanmışımdır zaten
Ama çok minik geldi bana..:sm_confused:
İçinde canlı yoktur bence,kayıt cihazı olabilir..fisfisfis

Görüntü gerçekten çok net...
İnsan "acaba" diyor, bir film sahnesinden bir kare olabilir yada bu işlerden anlayan biri de efekt yapmış olabilir. :uhm:
Uzaylı karşıma çıkmadan inanmam dermişim
:roflol:

Aslına bakarsanız ufoları bilmem ama dünya dışında başka varlıkların(insan dışında) olabileceği ihtimali düşüncesine varım çünkü kuranı kerimde böyle bir ayet var..

evt bnde inanıyorum arkdaşın dediği gbi kuranı kerim de geçmitr sonuçta cinle melkler vs... varsa neden onlarda olmsın

gülsüm sultan 18.000 alem varmış ama ben bunları hayvanların çeşitleri diyede duydum yalan olmasın..koca evrende yalnız değilizdir belki ama bu görüntüler bana gerçekçi gelmiyor..zamanında çok merak salmış araştırmalar yapmıştım...en sonunda üç harflilerin görüntüsünün tarif edilen yazılan çizilen uzaylı görüntüsüyle bağdaştığını farkettim...nitekim eğer varsalar bile kainatta yaratılmış en mükemmel varlıklar bizleriz.:icecream:.kuran da da böyle yazıyora.s onlar avuçlarını yalasın:roflol:

Görüntü gerçekten çok net...
İnsan "acaba" diyor, bir film sahnesinden bir kare olabilir yada bu işlerden anlayan biri de efekt yapmış olabilir. :uhm:
Uzaylı karşıma çıkmadan inanmam dermişim
:roflol:

Benim bulduğum bilgiye göre efektmiş zaten ama tabi bu video için :1rolleyes:

Yanarım yanarımda bir uzaylı göremedimya ona yanarım.

Uzaylı görmeden ölürsem gözüm açık giderim.tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…