Video açıldığında 1-2 saniye beklerseniz görebilirsiniz.Püsküüt ya ben bu videoda birşey göremedim :çok üzgünüm: Sen görebildinmi?
dids görünüyo canim pencerenin sag alt tarafina,sagdan 2. bölüme dogru bak hafif bi silüet fark ediliyor.biraz karisik oldu ama kafamçokkarıştı
Silüet göründüğünde bırakmayın izlemeyi.. İyice cama yaklaşıyor bütün haşmetiyle.. Sonra da ani bir hareketle kayboluyor.. Bakın yine korktum şimdi.. Perdeleri kapatayım bari..:1shok:
Ama ben sadece önce tek bir ışığın sonra diğerinin açılıp kapandığını görüyorumBaşka bir şey yokki Onlar gözleri mi ?
Arkadaşlar her şey gayet açık bir şekilde gözüküyor... Çok ileriye bakmayın uzaylı hemen ekranın dibinde:roflol:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Göremiyorum ama ben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Göremiyorum ama ben
Benim kadar net görebilen var mı merak ediyorum.. Önce iki ışığın gözüktüğü karanlık.. Burada biraz bekleyin.. Beklerken de, görüntünün netleşmesi için laptop ekranınızı dikleştirerek, doğru ışık açısını yakalayın...
Sonra uzaylı pencerenin altından yükselmeye başlıyor.. Sonra cama yaklaşıyor... bakıyor... bakıyor... kafasını sağa sola sallıyor.. Hani merakla, ilgi içinde gördüklerini anlamaya çalışıyor gibi... Sonra da pencerenin sağına doğru kayboluyor..
Çok da kısa bir süre değil yani..
Yukarıdaki tarifime benzer görebilen varsa iyi olacak.. Yoksa uzaylı benim laptopda mı sadece? yerimseniben
işin ilginç yanı, bu uzaylıların ufoları da hep daire şeklinde oluyor nedense. havada en rahat o şekilde uçuluyor da biz uçakları yaparken yalnış mı yapıyoruz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?