En Net Ufo Görüntüsü!

Ben de istiyorum görmeyi :) Yalnız önce televizyonda versinler biraz kanıksayalım bu durumu sonra, daha iyi olur :roflol::roflol:

dids görünüyo canim pencerenin sag alt tarafina,sagdan 2. bölüme dogru bak hafif bi silüet fark ediliyor.biraz karisik oldu ama kafamçokkarıştı

Silüet göründüğünde bırakmayın izlemeyi.. İyice cama yaklaşıyor bütün haşmetiyle.. Sonra da ani bir hareketle kayboluyor.. Bakın yine korktum şimdi.. Perdeleri kapatayım bari..:1shok:

Silüet göründüğünde bırakmayın izlemeyi.. İyice cama yaklaşıyor bütün haşmetiyle.. Sonra da ani bir hareketle kayboluyor.. Bakın yine korktum şimdi.. Perdeleri kapatayım bari..:1shok:

Dalga geçiyosun dimi :çok üzgünüm: Yaaaa ben göremedim öffff :a015:

Bir de daha kapsamlı bilginin olduğu linki vereyim.. Aşağıda iki tane foto var. İkincisinde yani pencerenin gözüktüğü videonun üzerine mouse tıklanır. Play butonunun gözükmesiyel beraber video başlar.. Tabii keşke başlamaz olaydı.. :teytey:
http://www.denverpost.com/breakingnews/ci_9427587

Son düzenleme:
Ama ben sadece önce tek bir ışığın sonra diğerinin açılıp kapandığını görüyorum Başka bir şey yokki Onlar gözleri mi ?

İmageshack'e yükleyince gözükmüyor çıldırıcam Kötü Kazen

Arkadaşlar her şey gayet açık bir şekilde gözüküyor... Çok ileriye bakmayın uzaylı hemen ekranın dibinde:roflol:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Göremiyorum ama ben

Allah allah... :1shok: Canem o kadar net bir şey bekleme zaten, sülüet gibi bir şey sanki böyle nasıl diyeyim sanki hayalet gibi, az belli oluyor zaten ama görülebiliyor yaniii:uhm:

Canem sağ alttaki ikinci pencerenin tam ortasına bak olur mu Şeniz

Son düzenleme:
Benim kadar net görebilen var mı merak ediyorum.. Önce iki ışığın gözüktüğü karanlık.. Burada biraz bekleyin.. Beklerken de, görüntünün netleşmesi için laptop ekranınızı dikleştirerek, doğru ışık açısını yakalayın...

Sonra uzaylı pencerenin altından yükselmeye başlıyor.. Sonra cama yaklaşıyor... bakıyor... bakıyor... kafasını sağa sola sallıyor.. Hani merakla, ilgi içinde gördüklerini anlamaya çalışıyor gibi... Sonra da pencerenin sağına doğru kayboluyor..

Çok da kısa bir süre değil yani..

Yukarıdaki tarifime benzer görebilen varsa iyi olacak.. Yoksa uzaylı benim laptopda mı sadece? yerimseniben

Hayır canem ben de senin kadar net ve senin anlattığın gibi görüyorum uzaylıyı :1shok: Tek senin laptop unda yok yane merak etme benim bilgisayara da girmiş :1shok::roflol::roflol::roflol:

işin ilginç yanı, bu uzaylıların ufoları da hep daire şeklinde oluyor nedense. havada en rahat o şekilde uçuluyor da biz uçakları yaparken yalnış mı yapıyoruz acaba?

ufolarin cogunlugu daire seklinde olsada hepsi daire seklinde degil..ben 3 sene once bu kadar yakinliktan ufo gördüm ,gündüz gözüyle ..köyde mutfak camindan bakarak kahve iciyordum birden önümde beliriverdi ,yanimda kimsede yok ..baska zaman olsa öyle birsey görunce hemen cep telefonuna cekerim derdim ..nerdeeeee donup kaliyor insan buz kesiyorsun ... :1shok:
benim gördügüm ufo bundan daha kucuktu ve ustunu saran demir gümüs gibi cok parlakti ,yuvarlak degildi dikdortgendi ustundede ufak bir yuvarlakligi vardi ama icine sigamazlar gibi geliyor cok kucuk ..tam karsimda yaklasik 1 dakika havada kipirdamadan durdu sonra cok ani bir sekilde yuvarlanarak yer degistirdi ,cok hizliydi yine havada sabit bekledi ,bunu bir kac kez yapti birden cok hizla yer degistirdi ve havada görunmez gibi aniden kayboldu ..

ben agzim bir karis acik donup kaldim ,iceri gidip annemlere anlatmaya calistim ,bembeyaz olmusum zaten ,aldigim tepkiyi tahmin edebilirsiniz lülülülülülü ..annem ucaktir o ,yok ucurtmadir vs...saydi :dilcikar: ama o kadar yakindi ki keske cekebilseydim ,gunduz oluncada insan yanilacagini dusunemiyor tabi..

Ayy heyecanlandim cok uzun anlattim galiba

nan biliyodum zaten bu uzaylıların olduğunu jeyyar

beni almaya bir türlü gelmedi bu uzayıllar:mymeka:

hayret yani bu uzaylilar da yillardir teknolojilerinde bi degisiklik yapmadilar hahaha hep o aynı yuvarlak cisim, baska bi araclari veya sistemleri yok mu bunlarin yahu madem o kadar gelismisler...

ulen bi de uzayli fotografi vardi, elleri kollari incecik 3 parmakli, neresiyle tutuyo da o ileri teknolojiyi yapabiliyo o kıkırdak yapılı yaratık kardesim biraz mantikli atin da civcivler yesin bari...

çok güzel gerçekten.bayıldım ben bu görüntülere
çocukluğumdan beri inanırım uzaylıların varlığına zaten
bari ölmeden önce görsek bir tane:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…