En Net Ufo Görüntüsü!

niye kimse takip etmiyo sunlari...mesela nasi sevisiyolar en merak ettigim ojeyyar

koskoca uzaylılar ama moda filan takip etmiyolar....yıllardır hep aynı marka gemiyle dolaşıyorlar....belki de klasikleri seven bir arkadaştır kimbilir.....geldiysede hoşgelmiş....gittiysede niye gelmiş....ben kimim...ne ne ne uzaylımı.....bencede aldatmaca...dids bilgiler için saol...

bencede hiç inandırıcı değil.
o kamera oraya dağ manzarasını çekmek için konulmuş ama kamera ne hikmetse ufoyu takip ediyor :uhm: yani hadi otamatik hareket eden bi kamera desem direk ufoyu takip etmezdi heralde.amaaannn bu görüntülere inanmıyorum ben.tamam ingilizler açıklamış net ufo görüntüleri kayıtlarında bulunduğunu ayrıca bende inanıyorum ufolara ama bunlar bana inandırıcı gelmiyor.

işin ilginç yanı, bu uzaylıların ufoları da hep daire şeklinde oluyor nedense. havada en rahat o şekilde uçuluyor da biz uçakları yaparken yalnış mı yapıyoruz acaba?

haklısın bız yanlış şekıllerle ugrasyoruz galiba :roflol:.. yorumun cok hosuma gıttı sevgiler..

ufo lar ta sote yerleri seviyor anam:roflol: napıyorlar gelişmiş ışın tabancalarıyla terorist mi ciziyolar.bide bana gözukseler ya

yok ya bence dogru degil olsalardi simdiye kadar yakalardik onlari insanlarin elinden ne kurtulmuski

valla ufoların bu tarz gemisimi diyim artık ucagımı bilemedim aracları oldugu kesin cünkü 2yıl boyunca memlekete gittigimde bicok defa böyle cisim gördüm köydeki evimiz dagın yüksek tepesinde oldugu icin görmem rahat oldu aksam gökyüzüne bakıyordum yuvarlak heryerinde ısık yanan bir cisim gördüm dürbünü hemen elime alıp yakınlastırıp baktım birde baktımki yuvarlak bir cisim burda gördügümüz gibimidir onu bilemem ama yuvarlak oldugunu ve heryerinde ısık yandıgını net gördüm artık onlarla arkadas gibi olduk ya nerdeyse her aksam aynı düzergahtan geciyorlardı kac kez gelin cay içmeye diye seslendim ama sesim ulasmadı sanırımki yere iniş yapan olmadı:roflol::roflol:

evrendeki tek canlı sadece biz insanlar olmadıgına göre her türlü cismin olması gayet normal bizler sadece görünenlerden haberdarız ya birde bilmediklerimiz??

.....bu durumda görüntüler gerçek değil..
Hep süregelen bir tartışma bu zaten.. Biri var diyor ve inanıyor, bir diğeri yok diyor reddediyor..
Kafa yapım gereği, "ben haklıyım" düşüncesinden her zaman uzak kalmışımdır. Ve benim düşünmemi, soru üretmemi, yeni bakış açıları keşfetmemi engelleyen her türlü dogmatik tavırdan da..
Dolayısı ile siyah ve beyaz benim renklerim değil.. yerimseniben
Yani var ya da yok diyecek kadar büyümedim daha..
"Bilmediğini bilmenin" önemli olduğunu düşünüyorum..
Paylaşım için teşekkürler.. Zihin jimnastiğine katkıda bulundunuz. a.s.

yanlış yere yazmışım konular karışmışşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Kesinlikle değil... Mesajım çok açık değil mi? Zihin jimnastiğine katkınız olduğu için teşekkür ettim açıkça..
Neden böyle düşündüğünüzü anlamadım.. Ama şu anda verdiğim cevap içinizi rahatlatacaksa bu bana yeter..
Zaten ikimizin de yaklaşımı varlığını ya da yokluğunu direkt olarak reddetmek ve farklı bakış açıları geliştirmek yönünde değil mi?
İyilikler dilerim... a.s.

Bu olgun insan işaretidir belirtmek istedim :) Olgun insan gri bakar olaylara , siyah ve beyaz gibi kesin hatları yoktur :)
Kusura bakma konuyu dağıttım biraz
Ben evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum koskoca evren kimbilir ne farklı yaşam formları vardır :)
Varsa bir gün ispatlanacaktır zaten, umarım ben ölmeden önce resmi açıklamalar yapılır :1rolleyes:
Lütfen yerleşmek için gelmesinler ama yasakkelime Dünya bize dar geliyor zaten :1rolleyes:
Bizi alıp götürsünler, öyle deney filan yapmak ta yok ama jeyyar

ya bu ufo goruntusunu dun haberlerde ızledım butun gece ruyalarıma gırdı etkılendım herhalde cok ılgınc geldı bana

Araştırmaya devam ettikçe ilginç haberler çıkıyor..

MEKSİKA SAVUNMA BAKANLIĞI, MEKSİKA ÜZERİNDEKİ UFO’LARIN VARLIĞINI TASDİK ETTİ / ASKERİ UÇAK KAMERASI FİLMİNDE YAKALANAN İNANILMAZ GÖRÜNTÜLER! / MEKSİKA HAVA KUVVETLERİNE BAĞLI ASKERİ UÇAK 11 UFO’YLA KARŞI KARŞIYA GELDİ VE BU OLAĞANÜSTÜ OLAY ÖZEL KAMERALARLA FİLME ALINDI ve BASINA AÇIKLANDI!

Meksika’da “UFO Gerçeği”, Meksika Savunma Bakanlığınca, bizzat ülkedeki bütün silahlı kuvvetlerin de komutanı olan Savunma Bakanı General Clemente Vega Garcia tarafından tarihi ve benzeri görülmemiş bir kararla, dün yapılan Uluslararası Basın toplantısıyla bir hakikat olarak tanındı.....................

Yazının devamı için tıklayınız.

Not: Yukarıdaki yazı, internette yer alan "arşiv" niteliğindeki bir haberden, tarafımdan kopyala/yapıştır yöntemi ile taşınmıştır. Dolayısı ile metinde yer alan "büyük" harfler, herhangi bir noktaya dikkat çekmek için özel olarak ayarlanmamıştır. Yazının orijinali böyle.. yerimseniben

Bir "iyi" bir de "kötü" haber var..

"İyi" Haber

Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Meksika'da görüldüğü iddia edilen UFO'ların, uluslararası uzay araştırmaları camiası için talihsizlik olduğunu belirtti.
Akdoğan, "Meksika'da belgesel ekibinin çektiği iddia edilen görüntüler gerçek değil, animasyon. Meksika'daki UFO araştırmaları merkezi de 'Böyle bir şey yok' dedi. Konunun ciddiyeti yok. Böyle görüntüler UFO araştırmalarının ciddiyetine zarar veriyor" dedi.
İddia neydi?
Belgesel çekmek için Meksika'da bir dağa çıkan film ekibi, bir anda ortaya çıkan onlarca UFO'yu kaydetti. Çekilenler en net UFO görüntüleri olarak kayıtlara geçti. Belgesel çekim ekibi, dağ manzarasını görüntülemek için kurdukları kamerayı kayda soktukları sırada bir anda bir UFO beliriverdi. Daha sonra bu UFO'yu onlarcası izledi. Kameraman kayıttan çıkmadan görüntülemeyi sürdürdü. Yaklaşık 40 saniye süren bu görüntüleme sonrası UFO'lar dönerek gökyüzünde hızla kayboldu.

"Kötü" Haber

DÜNYADIŞI VARLIK VİDEO’YA ÇEKİLDİ!
ABD'nin Denver kentinde yaşayan 54 yaşındaki Jeff Peckman, elinde amatör kamerasıyla çekilmiş uzaylı görüntüsü olduğunu iddia etti

Elindeki görüntülerden bir bölümünü geçen cuma günü basın toplantısıyla kamuoyuna gösteren Peckman, kameradaki yaratığın "125 santimetre uzunluğunda ve yeşil renkte" olduğunu ileri sürdü

Basın toplantısında konuşan Peckman, "Kalan kısmı bir belgesel şeklinde yayınlayacağım. Görüntülerdeki uzaylı, gece yarısı pencerenin dışındayken, kamerayla çekildi" diye konuştu.

Peckman, görüntüleri, Stan Romanek adlı bir arkadaşının Nebraska'daki evinde çektiğini söyledi. Peckman, "Onun iki genç kızı var. İlk başta kızlarının arkadaşı Tom'un içeriyi gözetlediğini düşündü. Tom'u suçüstü yakalamak için kamerasını getirdi ve kayıt yaptık" dedi.

Çevresinde uzaya ve uzaylılara yönelik merakı ile tanınan Peckman, Denver kent komisyonunda "uzaylıyla temasa geçilmesi için bir grup oluşturulmasını" talep edeceğini belirtti.

GÖZLERİNİ KIRPIYOR

CNN ve FOX TV ve CNN Larry King gibi medya organlarının yer verdiği haber e söz konusu olan video görüntüsü Denver Film ve Görüntü uzmanları tarafından detaylı incelendikten sonra görüntünün kesinlikle animasyon veya kurgu olmadığı kesinlik kazandı….

Ancak UFO konusunda uzmanlar, görüntülerde pencereden gizlice içeriye bakmaya çalışan siluetin otantik ve "bir tür yaratık" olduğunu inandırıcı buluyor. Görüntülerde, aşağı ve yukarı da gidip gelen "uzaylı", başını yana sallıyor ve gözlerini kırpıştırıyor.

İzlemek için tıklayınız.

..................

İkisinden birini seçmem gerekiyorsa; UFO görüntüsünün gerçek olmasını tercih ederdim. Biri gökyüzünde, diğeri penceremin önünde.. :1shok:

Püsküüt ya ben bu videoda birşey göremedim :çok üzgünüm: Sen görebildinmi?

Püsküüt ya ben bu videoda birşey göremedim :çok üzgünüm: Sen görebildinmi?

dids görünüyo canim pencerenin sag alt tarafina,sagdan 2. bölüme dogru bak hafif bi silüet fark ediliyor.biraz karisik oldu ama kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…